Λάιφσταϊλ

5 πράγματα που κάνεις με την κολλητή σου αλλά σε καμία περίπτωση με το αγόρι σου

Δεν ξέρω τι σημαίνει για σένα μια βόλτα με την κολλητή σου. Ξέρω όμως πολύ καλά πως κατά πάσα πιθανότητα, μαζί κάνετε πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις με το αγόρι σου, αλλά ούτε και με κανέναν άλλον! Γιατί η κολλητή σου είναι μοναδική.

#1 «Μωρέ μήπως με παχαίνει;»
Ναι, αυτή είναι η φράση που ακούγεται από κάθε δοκιμαστήριο ενός μαγαζιού κάθε φορά που εσύ και η κολλητή σου πάτε για ψώνια! Γιατί εννοείται πως δε θα πήγαινες με το αγόρι σου. Αν σου πει την σκληρή αλήθεια ότι δηλαδή, σε παχαίνει αυτό που δοκίμασες, το επόμενο λεπτό θα βρεθείτε χωρισμένοι. Αν όμως, σου πει πως είναι υπέροχο θα σκεφτείς ότι το λέει για να ξεμπερδεύει και εν ολίγοις θα βρεθείτε πάλι τσακωμένοι! Μην το διακινδυνεύσετε!

#2 «Εκείνο με την κρέμα μπουένο!»
Κανείς δεν είπε ότι δεν μπορείς να τρως, μπροστά στο αγόρι σου. Αλλά σίγουρα, ειδικά το πρώτο διάστημα που είστε μαζί, προσέχεις μην φανείς υπερβολική. Οπότε ποιος θα είναι ο συνεργός σου σε κάθε ατασθαλία!?

#3 «Έλα να το διαβάσουμε να θυμηθούμε!»
Όλοι έχουμε εκείνη την κολλητή που είμαστε μαζί από το δημοτικό. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα ξεθάψουμε εκείνα τα παλιά ημερολόγια που είχαμε στο σχολείο και κρύβαμε τόσο καλά για να μην διαβάσεις κανείς το «επτασφράγιστο μυστικό».

#4 «Ανάλυση μέχρι παράλυση»
Ναι, με την κολλητή σου κάνεις αυτό που μπορεί να μην αντέξει κανένας άλλος να κάνει μαζί σου, πόσο μάλλον το αγόρι σου! Είστε ικανές να συζητάτε ώρες, αναλύοντας τα πάντα. Κορίτσια,τόση συζήτηση ούτε για το Κυπριακό!

 

#5 «Εκείνος που έκανε παρέα με εκείνον από το Γ’2;»
Στα χρόνια του facebook, του twitter και του instagram, όλοι περνάνε από έλεγχο. Αν με την κολλητή σου να γνωριστήκατε στο σχολείο, σίγουρα κάποια στιγμή θα ψάξατε τι απέγιναν οι παλιοί συμμαθητές! Και αυτό σημαίνει πολύωρο σχολιασμό για το ποιος έγινε κούκλος!

 

 

5 πράγματα που κάνεις με την κολλητή σου αλλά σε καμία περίπτωση με το αγόρι σου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top