Λάιφσταϊλ

6 πράγματα που οι άντρες δεν προσέχουν με τίποτα πάνω σου

Το χάσμα μεταξύ των δύο φύλων; Τεράστιο! Πως γίνεται οι γυναίκες να παρατηρούν ακόμα και την νέα τρίχα στο μουστάκι τους και εκείνοι να μην βλέπουν ότι το μουστάκι μας κοντεύει να γίνει μεγαλύτερο και απ΄του μπαρμπα-Θωμά;

Η μεγάλη μου εμπειρία (Η ποια μου; Τέλος πάντων) με το ανδρικό φύλο, μου λέει ότι το μυαλό τους είναι φτιαγμένο από κουτάκια, θετικά και αρνητικά. Είναι όλα τοποθετημένα έτσι, ώστε να μην έχουν χώρο για λεπτομέρειες, για κουραστικές σκέψεις που θα απασχολήσουν το υπέροχο μυαλό τους που χαρακτηρίζεται από ένα κιλό cool-οσύνη. Περιττές πληροφορίες διαγράφονται πριν ακόμα προσληφθούν. Καλό γι΄αυτούς, όσο φυσικά είναι ζωντανοί…

Δεν προσέχουν ότι προσέχεις αυτά που προσέχουν!

Ψιτ, άντρα! Ξέρουμε! Ξέρουμε τι κοιτάς όταν γυρνάμε πλάτη και φυσικά δεν είναι η πλάτη μας αυτό. Ξέρουμε τι κοιτάς όταν κάποια άλλη γυρίζει την πλάτη και δεν είναι ούτε η δική της πλάτη. Ξέρουμε τι κοιτάς, πού, πότε και γιατί! Ξέρουμε ακόμα και τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι. Μην φοβάσαι όμως, δεν θα το μάθει κανείς.

Γυναικουλίστικες υπερβολές!

Όχι, δεν θα παρατηρήσει κανείς ότι έβαλες ένα glitter παραπάνω στο μικρό νυχάκι του ποδιού σου. Κάνε gel, ημιμόνιμα, μόνιμα, κράτα τα για μια ζωή! Κάνενας άντρας δεν θα το καταλάβει. Το μόνο που ξεχωρίζει είναι το νύχι του γύπα από το ανθρώπινο και μάντεψε ποιο κερδίζει! Και τώρα θα μου πεις ότι το κάνεις για τον εαυτό σου. Χα, καλό το αστείο σου γύπα. Ανέβασε και τίποτα στο Ινστα. #nails #nailswag #ksernamebernikia

Τι εννοείς «κουρεύτηκες»;

Αν δεν γίνεις από Ραπουνζέλ Rihanna σε περιόδους «Umbrella», δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν διαφορά. Βέβαια, εδώ φταίνε και οι γυναίκες που κόβουν ένα πόντο και κλαίνε που τα κόψανε τόσο. Για έναν πόντο ρε παιδιά κάνετε έτσι; Τι είναι ένας πόντος; Ας μην ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση, γιατί θα βγάλω μέτρο και δεν συμφέρει κανέναν μας!

Ποιος νευρίασε;

Νευριάζεις. Δεν το λες. Νευριάζεις με τον εαυτό σου που δεν το λες, αλλά και πάλι δεν το λες. Σκέφτεσαι ότι σε ξέρει τόσο καλά που θα καταλάβει. Δεν καταλαβαίνει. Νευριάζεις εις διπλούν που δεν καταλαβαίνει. Πετάς σπόντα. Δεν καταλαβαίνει. Πετάς το πιάτο στο κεφάλι του. Το παίρνει για παιχνίδι και γελάει. Γελάει; Κλαις.

Και τότε είναι που καταλαβαίνει. Όχι ότι νευρίασες, ότι δεν σου αρέσει το παιχνίδι με τα σπασμένα πιάτα. Σωτηρία καμία.

Τα σημάδια του έρωτα! Πού΄ναι; Δεν τα βλέπω!

Κορίτσια! Το πετάρισμα των βλεφάρων για 3 δευτερόλεπτα δεν είναι ερωτικό κάλεσμα! Όχι, μην κλαίτε πάλι! Δεν είπα ότι δεν σας θέλει! Απλώς θέλουν κάτι πιο σίγουρο για να πλησιάσουν, αλλιώς θα νομίζουν ότι μπήκε κάτι στο μάτι σας. Να το βρήκα! Κάντε ότι μπήκε κάτι στο μάτι σας και πέστε «κατά λάθος» πάνω του. Η επιτυχία είναι δεδομένη.

6 πράγματα που οι άντρες δεν προσέχουν με τίποτα πάνω σου
1 Comment

1 Comment

  1. Ιωάννα

    Μάιος 24, 2016 at 7:53 πμ

    «Ψιτ, άντρα! Ξέρουμε! Ξέρουμε τι κοιτάς όταν γυρνάμε πλάτη και φυσικά δεν είναι η πλάτη μας αυτό. Ξέρουμε τι κοιτάς όταν κάποια άλλη γυρίζει την πλάτη και δεν είναι ούτε η δική της πλάτη. Ξέρουμε τι κοιτάς, πού, πότε και γιατί! Ξέρουμε ακόμα και τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι. Μην φοβάσαι όμως, δεν θα το μάθει κανείς.»

    χαχαχα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top