Σούξου -Μούξου

Μικροπράγματα που κάνουν οι άνδρες και τρελαίνουν τις γυναίκες

Κάθε σχέση είναι μοναδική και κάθε εμπειρία που ζεις είναι διαφορετική γιατί θυμάσαι πάντα τις δικές της ιδιαίτερες στιγμές. Εκείνο το συγκεκριμένο τραγούδι που θα σου φέρνει στη μνήμη ένα πρόσωπο από τα παλιά και το μέρος αυτό που θα σε πηγαίνει πάντα πίσω σε εκείνο το φιλί που είχες ανταλλάξει. Κάθε κανόνας όμως, έχει τις εξαιρέσεις του.

Υπάρχουν δηλαδή, στοιχεία που συναντάμε σε κάθε σχέση και μας κάνουν κάθε φορά να νιώθουμε αυτή την.. ανεξήγητα τρελή χαρά! Όποιος λοιπόν και εάν είναι αυτός που μας έχει κερδίσει με τον χαρακτήρα του, είτε είναι αστείος, είτε ρομαντικός, είτε από την άλλη σοβαρός και μετρημένος, υπάρχουν αυτές οι τόσο συγκεκριμένες συμπεριφορές που θα μας κάνουν πάντοτε να τον παρατηρούμε με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μας και να τον ερωτευόμαστε από την αρχή. Γιατί εμείς οι γυναίκες, όσο πολύπλοκα όντα και εάν είμαστε (πράγματι μέσα σε μια σχέση μπορεί να σκεφτόμαστε περισσότερο από όσο αναπνέουμε), αποκωδικοποιούμε απλές καθημερινές σκηνές με ένα δικό μας τρόπο που μας κάνει να σας ερωτευόμαστε. Έτσι απλά.

#1 Cooking time
Όπως και να το κάνουμε, η εικόνα του cook lover μας εξιτάρει από πολλές απόψεις! Δείχνει φροντίδα και συνάμα μία δόση κουλτούρας και εντυπωσιασμού. Είτε πρόκειται για κάτι gourmet που εμπνευστήκατε από κάποια εκπομπή του Jamie Oliver είτε για λαχταριστά pancakes ή ακόμη και για μια απλή μακαρονάδα, εμείς θα σας καμαρώνουμε όσο δημιουργείτε στο βασίλειο της κουζίνας. Και εάν έπεσε λίγο παραπάνω αλάτι ή «εδώ ταιριάζει περισσότερο κανέλα για την ισορροπία των γεύσεων», εμείς σας θαυμάζουμε σαν τον master chef της καρδιάς μας!

#2 Bob ο μάστορας
Όταν καταπιάνεστε με εργαλεία και μερεμέτια, είναι το καλύτερό μας. Μας αποδεικνύετε για ακόμη μια φορά ότι όταν πρόκειται για «αντρικές δουλειές», δεν σηκώνετε και πολλά πολλά! Παίζετε στην έδρα σας και αυτό σας κάνει παντογνώστες στο αντικείμενο, ακόμη και εάν πρόκειται για χτίσιμο οικοδομής! Ναι, μπορεί να είστε λίγο υπερβολικοί καμιά φορά σχετικά με τις υπερδυνάμεις που διαθέτετε, αλλά εμείς θα μπορούσαμε να σας χαζεύουμε με τις ώρες!

#3 Drive me crazy
Το κύρος, η γοητεία και η ωριμότητα που σας χαρακτηρίζει καθώς πιάνετε το τιμόνι είναι το κάτι άλλο. Λίγο gentleman, λίγο large τύπος, λίγο από όλα! Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι όταν η κολλητή μας τα φτιάξει με κάποιον, από τα πρώτα πράγματα που θα ρωτήσουμε είναι εάν ο τύπος οδηγεί και ας έχει και cinquecento! Και στηn τελική, άλλο πράγμα είναι να έρχεται να σε παίρνει από το σπίτι με το αμάξι, και άλλο να μπεις στη διαδικασία να χρησιμοποιήσεις κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς. Κακά τα ψέματα.

#4 Surprise me  
Όσο κοινότυπη και εάν είναι μια ανθοδέσμη από κόκκινα τριαντάφυλλα ή ένα γλυκό πρωινό στο κρεβάτι, όταν γίνονται εκεί που δεν το περιμένουμε, μας εντυπωσιάζουν. Ακόμη και ένα «καλημέρα» καρφιτσωμένο στον πίνακα ανακοινώσεων είναι αρκετό για να μας φτιάξει τη μέρα. Άλλωστε ο ενθουσιασμός είναι σύμφυτος με τη γυναικεία φύση, οπότε και τα πιο απλά πράγματα έχουν τη σημασία τους.

#5 Time for play  
Το θέμα “video games” μπορεί να μην είναι και από τα αγαπημένα μας, αλλά ενίοτε είναι ωραίο να χαζεύεις το αγόρι σου να παθιάζεται σαν μικρό παιδί, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια. Ιδίως μάλιστα όταν σε προκαλεί να αναμετρηθείτε. Εκεί πια το διασκεδάζεις. Τον αφήνεις να σε νικήσει και έτσι απολαμβάνεις με την ησυχία σου το αξιολάτρευτο once-in-a-lifetime θέαμα του πανηγυρισμού!

#6 Ο wanna-be μπαμπάς!
Το πακέτο ολοκληρώνεται με την εικόνα του μελλοντικού μπαμπά. Μας τρελαίνει αυτή η παιδικότητα που κρύβεται καλά μέσα σας και την εξωτερικεύετε όταν έρθετε σε επαφή με μικρά παιδιά. Ασυναίσθητα στο μυαλό μας κάνουμε τις αντιστοιχίες και έτσι βλέπουμε στο πρόσωπό σας τον μελλοντικό πατέρα των παιδιών μας. Εντάξει, μπορεί να το παρακάνουμε και εμείς καμιά φορά με τις φαντασιώσεις μας, αλλά σε κάθε ηλικία η κοπέλα αντιμετωπίζει διαφορετικά τη σχέση της και αναζητάει διαφορετικά πράγματα από το πρόσωπο που έχει απέναντί της.

Μικροπράγματα που κάνουν οι άνδρες και τρελαίνουν τις γυναίκες
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top