Σούξου -Μούξου

Πώς το κλάμα μπορεί να χειραγωγήσει έναν άντρα;

Όλες οι γυναίκες από τη φύση μας θέλουμε να είμαστε το επίκεντρο της προσοχής και να τραβάμε το ενδιαφέρον των αντρών. Είναι αλήθεια ότι θέλουμε όλη την ώρα να ασχολούνται μαζί μας και μας πειράζει όταν μας αγνοούν. Γι΄αυτό ψάχνουμε τη συνταγή της επιτυχίας για να τους κρατήσουμε «ζεστούς» και να περνάει το δικό μας.

Όταν κλαιει μια γυναικα…

Ένας τρόπος είναι… το κλάμα! Δεν θέλουμε να κλαίμε επίτηδες, αλλά όταν το κάνουμε και βλέπουμε ότι έχει αποτέλεσμα, το κάνουμε ξανά και ξανά. Γιατί, ποιος άντρας χάλασε χατίρι σε μια γυναίκα όταν τη βλέπει να κλαίει; Κανένας! Έτσι, λοιπόν, καταφέρνουμε να τους ελέγχουμε και όποτε θέλουμε να γίνεται το δικό μας. Βέβαια, να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν γίνεται αυτό πάντα για τον ίδιο λόγο. Κλαίμε επειδή έχουμε αυτή την ανάγκη, ακόμη και χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας ότι θέλουμε να πετύχουμε κάτι. Τα αποτελέσματα πάντως μας ευνοούν.

…οι αντρες «γονατίζουν»

Μπορεί οι περισσότεροι άντρες να το παίζουν σκληροί, στην πραγματικότητα όμως στο θέαμα αυτό όλοι λίγο-πολύ μαλακώνουν. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που κλαίει μια γυναίκα, αυτοί είναι συνήθως πρόθυμοι να βοηθήσουν, να κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να την δουν να χαμογελάει ξανά. Kάποιοι με το χιούμορ τους προσπαθούν να την κάνουν να γελάσει. Αν πάλι, μια κοπέλα κλαίει για έναν συγκεκριμένο λόγο και μπορεί ένας άντρας να κάνει κάτι γι΄αυτό, τότε χαλί γίνεται να τον πατήσει! Στο τέλος, πάντως, το αποτέλεσμα είναι ένα: Η γυναίκα έχει καταφέρει τον σκοπό της!

Πώς το κλάμα μπορεί να χειραγωγήσει έναν άντρα;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top