Σούξου -Μούξου

Πού να βρω έναν Βαλεντίνο να σου μοιάζει;

Μήπως ψάχνω πολλά; Μήπως οι απαιτήσεις μου είναι μεγάλες; Μήπως ψάχνω το ιδανικό, αλλά το ιδανικό δεν υπάρχει; Πολλές φορές δεν ξέρω αν το να μπω σε μία σχέση είναι αυτό που θέλω τη δεδομένη στιγμή της ζωής μου. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και ο μήνας των ερωτευμένων μου φαίνονται ανοησίες που ποτέ δεν θα γιόρταζα. Ακόμα και αν είμαι ρομαντική ή θα ήθελα να νιώσω έτσι, φοβάμαι μήπως ο ρομαντισμός έχει λίγο στις μέρες μας ψιλοχαθεί. Αν μου έκανε κάποιος το κλικ, ναι τότε θα ήθελα να το προσπαθήσω. Αλλά τι να εννοώ όταν λέω ότι θέλω κάποιος να μου κάνει το κλικ; Θα το καταλάβω από την αρχή; Πώς θα το καταλάβω;

Δεν ψάχνω και πολλά. Ψάχνω εκείνον τον άνδρα που όμορφα θα με διεκδικήσει και εγώ θα αισθανθώ τη χημεία του έρωτα να μας συνδέει για να τον διεκδικήσω και εγώ. Αυτές οι απλές σκέψεις ήταν που με οδήγησαν να αρχίσω για ακόμα μία φορά λίγη μουρμούρα στο chat με τις φίλες μου. Όταν μένεις μέσα Παρασκευή βράδυ βλέπεις, αυτά συμβαίνουν.

Θα τολμούσα άραγε ποτέ να βγω από το comfort waiting zone μου και να μπω στο μυστήριο της ανακάλυψης λίγο πιο ενεργά; Μπορεί να επέμενα ότι δεν με νοιάζει πραγματικά, αλλά σκεφτόμουν το δικό μου Βαλεντίνο όλο και πιο έντονα. Θα είναι άραγε έτσι ακριβώς όπως τον είχα ονειρευτεί ή μήπως κάποιος ακόμα καλύτερος που δεν ήξερα ποτέ ότι υπάρχει; Μέχρι που κατέβασα το SlotApp.

«Να χαρώ εγώ το ρομαντισμό μου», ψιθύρισα ειρωνικά καθώς άνοιγα την εφαρμογή. Ετοιμάζοντας όμως το προφίλ μου, αυτή η εφαρμογή άρχισε να μου τραβάει την προσοχή. Ήταν σίγουρα ένα διαφορετικό app, διαφορετικό από dating apps που εγώ ή και οι φίλες μου είχαμε δοκιμάσει μέχρι στιγμής για online γνωριμίες. Εδώ μπήκα με ενθουσιασμό σε έναν κόσμο «κλειδωμένων» προφίλ! Δεν μπορούσα να δω καθαρά τη φωτογραφία κανενός χρήστη, παρά μόνο θολή μαζί με το ψευδώνυμό τους. Τρελό;

«Εδώ είμαστε. Λίγη προσπάθεια ίσως να αξίζει», αναφώνησα γελώντας και συνέχισα την εξερεύνησή μου. Γιατί όπως επιβεβαίωσα στη συνέχεια, για να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον σε αυτό το app, πρέπει να αρχίσει ένα παιχνίδι μεταξύ μας. Κυριολεκτικά!

Ξεκίνησα, λοιπόν, κάνοντας «knock» στο πρώτο προφίλ με ενδιαφέρον nickname που βρήκα, περίμενα αποδοχή για να ξεκινήσουμε το παιχνίδι – μυστήριο! Μόλις ειδοποιήθηκα με notification ότι μου έκανε «knock back», ξεκίνησε η «μανία» μου με τα mini games που μου εμφανίζονταν, δίνοντας μου μια μικρή πληροφορία για αυτόν τον άγνωστο κάθε φορά που κέρδιζα έναν πόντο.

Είχε πλάκα! Ήμουν αρκετά καλή στα παιχνίδια αυτά. Οπότε μετά από λίγο κατάφερα και είδα τη φωτογραφία του καθαρά. Αρχικά δεν τρελάθηκα, για να πω τη μαύρη μου αλήθεια. «Αυτά τα αγόρια δεν ξέρουν να βάλουν μια φωτογραφία της προκοπής», σκέφτηκα.

Την ίδια ώρα όμως είχαμε ανοίξει και τη δυνατότητα chat μεταξύ μας. Είχαμε βλέπεις «ξεκλειδώσει» ο ένας τον άλλο. Η έκπληξή μου συνεχίστηκε και στο chat, όπου αντί να μου στείλει «Καλησπέρα, τι κάνεις;», ο Παύλος μου έστειλε μια ερώτηση quiz. Πρόκειται για μια ερώτηση Teaser Quiz, ώστε να μαντέψω τι πιστεύω για εκείνον. «Ποιο πιστεύεις είναι το αγαπημένο μου νησί;» με ρώτησε. Από τις πιθανές επιλογές που μου έδωσε, το ένστικτό μου με βοήθησε και μάντεψα σωστά την Ικαρία.

Όταν μου απάντησε ότι είχα μαντέψει σωστά, ήξερα ότι αυτό το άτομο έχει πιθανότητες να με κάνει να νιώσω το κλικ που αναζητούσα. Έστω, να τον γνωρίζω λίγο καλύτερα. Συνεχίσαμε την επικοινωνία μας και τις επόμενες μέρες, ανταλλάσσοντας «μαντεψιές» και άλλα μηνύματα, γιατί απλά είχε πλάκα. Ίσως μάλιστα κανονίσουμε το πρώτο μας ραντεβού…

Μέσα από υγιή ανταγωνισμό και επιμονή, καταφέραμε να μάθουμε μια πλευρά ο ένας του άλλου. Μήπως γίνομαι ρομαντική; Θα δείξει! Πάντως αν δεν γούσταρα, ένα απλό delete είναι αρκετό, ώστε να τον απομακρύνει και να πάω στον επόμενο. Εγώ τόλμησα να μπω στον μυστήριο κόσμο του SlotApp, εσείς; Θα περιμένω το Teaser Quiz σας στο chat, μυστήρια πλάσματα, αν τα καταφέρετε φυσικά να με «ξεκλειδώσετε» πρώτα!

Πού να βρω έναν Βαλεντίνο να σου μοιάζει;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top