Σούξου -Μούξου

Ατάκες – φλερτ που γουστάρουν να ακούσουν τα κορίτσια του ΑΠΘ

Τι φλερτ και κουραφέξαλα! Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Ποιος να μιλήσει για παλιό, αυθεντικό φλερτ στην εποχή των social media και της σελφομανίας, όπου η προσωπική επαφή έχει πιάσει πάτο και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πιο απρόσωπες από ποτέ. Και να έφταιγε μόνο αυτό. Μια επιδημία πρέπει να έχει «χτυπήσει» τον ανδρικό πληθυσμό και λίγο ο φόβος της απόρριψης, λίγο η νέα τάση του «θα της τη πέσω στα ίσια» που καταλήγει σε άκομψες συμπεριφορές, το φλερτ μας αποχαιρετά με γρήγορα βήματα και η επιθυμία μας να νιώσουμε και εμείς αρεστές και ερωτεύσιμες μένει ανικανοποίητη.

Μην απογοητευόμαστε όμως! Πάντοτε υπάρχουν και αυτές οι εξαιρέσεις που μας κάνουν να αλλάζουμε γνώμη για το ανδρικό φύλο. Ειδικά, φίλη μου, αν είσαι μια γνήσια ΑΠΘιώτισσα, αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Λίγο η τρέλα και ο αυθορμητισμός που υπάρχει εκεί στη Βόρεια Ελλάδα, λίγο το «Love is in the air» της Θεσσαλονίκης, την ατάκα μας θα την ακούσουμε!

#1 «Κοπελιά, ειδικεύεσαι στην καρδιολογία; Γιατί θέλω να μου πεις που οφείλονται οι ταχυπαλμίες που έχω όταν σε κοιτάζω!» Σε αυτήν την πρώτη κατηγορία λοιπόν, ανήκουν οι ετοιμοπόλεμοι, αυτοί δηλαδή που έχουν κάνει μια πρώτη έρευνα, ώστε να μάθουν πληροφορίες για σένα και έτσι να «χτυπήσουν» στοχευμένα. Με λάγνο βλέμμα και μια πρωτότυπη ατάκα παίζουν μπαλίτσα στην έδρα τους. Το φόρτε τους είναι η Ιατρική! Δίνουν και παίρνουν με ατάκες περί γνώσεων τεχνικής αναπνοής και οφθαλμολογίας και με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

#2 «Κούκλα, ξέρεις με τι ποινή τιμωρείται η κλοπή; Γιατί σκοπεύω να κλέψω την καρδιά σου!» Ε ναι! Γιατί μια νομικάρια που είναι παθιασμένη με τη σχολή της, εξιτάρεται με ό,τι και όποιον έχει να κάνει με αυτήν. Βρισκόμαστε στην ίδια κατηγορία των ετοιμοπόλεμων που ρίχνουν τα δίχτυα τους σ’ ένα ακόμη πεδίο, όχι και τόσο safe (μην τα βάζεις με το Νόμο) αλλά με πολλές εναλλακτικές ατάκες. So, l-aw-ve the Law και δε θα χάσεις!

#3 Εδώ Πολυτεχνείο! Γενικά χαλαρά πράγματα αλλά μην ξεχνάς ότι κάθε γκόμενα, είτε σπουδάζει πολιτικές επιστήμες είτε πολιτικών μηχανικών, της αρέσει να την φλερτάρουν. Συνήθως, οι λεγόμενοι «απροετοίμαστοι» είναι οι τύποι που θα προσεγγίσουν μια κοπέλα και θα προσπαθήσουν να αυτοσχεδιάσουν. «Αρχιτεκτονική εε, απίστευτο και εγώ πολιτικός μηχανικός, θέλεις να συνεργαστούμε;» Είναι και αυτό μια προσπάθεια, σεμνή, ταπεινή, της στιγμής! Μπορεί να μην νιώσουμε τον ενθουσιασμό που φαίνεται να νιώθει αυτός, αλλά παρ’ όλα αυτά, good job!

#4 Το μεγάλο συναπάντημα των φοιτητών του ΑΠΘ, ιδιαίτερα κατά τις περιόδους της εξεταστικής, γίνεται στην Κεντρική Βιβλιοθήκη. Προσφιλέστατο πεδίο όπως καταλαβαίνετε για χαζολόγημα, αλλά και σωστό φλερτ. «Έχει πολύ ζέστη εδώ μέσα ή απλά εσύ ζεσταίνεις την ατμόσφαιρα;» Και κάπως έτσι, με απλές και συνοπτικές διαδικασίες γίνεται η πρώτη γνωριμία και να που το έριξες το γκομενάκι. Αν είσαι και λίγο τολμηρός, βγαίνοντας από τη βιβλιοθήκη, ψιλοζαλισμένος (τάχα μου!) από το διάβασμα, πέταξε μια ατάκα του τύπου «Συγγνώμη, πρέπει να χάθηκα. Θα με βοηθήσεις να μάθω που πηγαίνεις;»

Tip: Εάν προσεγγίσεις μια κοπέλα και καταφέρεις από την πρώτη στιγμή να την κάνεις να (χαμο)γελάσει, είσαι σε πολύ καλό δρόμο!

Ατάκες – φλερτ που γουστάρουν να ακούσουν τα κορίτσια του ΑΠΘ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top