Daily Yang

Είσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας; Για ρίξε μια ματιά εδώ!

Υπάρχουν πολλές εταιρίες με πολύ καλές παροχές, ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον και με προοπτικές εξέλιξης. Οι εταιρίες στην Ελλάδα προσπαθούν να ακολουθούν τα ευρωπαϊκά δεδομένα και έχουν διάθεση για ανάπτυξη των ίδιων, αλλά και των ανθρώπων που τις απαρτίζουν. Οι παρακάτω θέσεις απευθύνονται σε ποικίλους επαγγελματικούς τομείς. Αυτό που θέλουμε από΄σένα είναι να είσαι ανοιχτός στις ευκαιρίες, να επιμένεις και όλα θα γίνουν!

Digital Marketing Internship @ doctoranytime

Αν σπουδάζεις Marketing και ενδιαφέρεσαι να κάνεις την πρακτική σου, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σου. Η doctoranytime είναι μια σύγχρονη εταιρία με ευχάριστο περιβάλλον και δυνατότητες εξέλιξης. Εκεί σου παρέχεται συνεχής εκπαίδευση και οι αρμοδιότητες σου είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσεις δυναμικά την καριέρα σου και να έχεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Ασφαλιστικος Συμβουλος @ Ethniki Asfalistiki

Το μεγαλύτερο πανελλαδικά γραφείο του Ομίλου της Εθνικής Ασφαλιστικής αναζητά νέους με όρεξη και όραμα για να γίνουν μέλη της ομάδας της και να εξελιχθούν μαζί της. Στόχος της είναι να διαθέτει την καλύτερη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων. Σε αυτό συντελεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχει τόσο η εταιρία, όσο και το γραφείο της, καθώς και η συνεχής παρακολούθηση και  υποστήριξη των ασφαλιστικών συμβούλων της. Αν ενδιαφέρει και εσένα η εξέλιξη και επιτυχία σου, αυτή είναι η ευκαιρία σου!

Front-End Developer @ Verticly

Έχεις εμπειρία στο Front-End Development και έχεις μεγάλο ενδιαφέρον να καταλάβεις την συμπεριφορά των καταναλωτών και τι είναι αυτό που τους κάνει πιστούς σε μιά μάρκα; Αυτά μπορείς να τα συνδυασεις στην Verticly, μια πλατφόρμα που μετρά και αναλύει την απόδοση των media. Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, ρίξε μια ματιά!

Business Development Representative @ Workable

Η Workable έχει ως στόχο να κάνει για τις εταιρίες, την διαδικασία εύρεσης και πρόσληψης κατάλληλου υποψηφίου πιο εύκολη και γρήγορη. Η εταιρία δίνει μεγάλη αξία στην ομάδα και φροντίζει για την συνεχή εξέλιξη της με στόχο την επιτυχία. Αναζητά, λοιπόν, άτομο να μπει στην δική της ομάδα ως Business Development Representative και απο τις κυριότερες προϋποθέσεις για την θέση είναι η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Αν, λοιπόν, τα αγγλικά είναι σαν τη μητρική σου γλώσσα και ασχολείσαι με τον τομέα των επιχειρήσεων, κάνε την αίτησή σου!

eCommerce Assistant @ Gatoskilo

Αν είσαι φοιτητής ή απόφοιτος Marketing και θες να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου πορεία, αν αγαπάς τα κατοικίδια, τότε αυτή η θέση πρακτικής άσκησης είναι ιδανική για να κάνεις την αρχή! Το Gatoskilo ψάχνει για eCommerce Assistant να συμμετέχει ενεργά στα κομμάτια του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά στην οργάνωση και λειτουργία του καταστήματος λιανικής. Η εμπειρία που θα αποκομίσεις θα είναι ανεκτίμιτη και το περιβάλλον τόσο ευχάριστο, που δεν θα θες να τελειώσει η πρακτική σου. Μην αργείς και κάνε την αίτησή σου!

Web Developer @ COMMA

Η Comma είναι μιία διαφημιστική εταιρία που αποτελείται από μία δυναμική ομάδα και έχει στόχο να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της. Αν θες και εσύ να συμμετέχεις σε αυτή την ομάδα, αν έχεις εμπειρία στο Web Development, πάθος για το αντικείμενό σου και θες να εξελίξεις το ταλέντο σου, τότε κάνε αίτηση στη θέση.

Account Executive @ Digital Minds

H Digital Minds, μία πετυχημένη εταιρία, ειδικεύεται στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών για την παραγωγή και εκτέλεση άριστου digital περιεχομένου. Η εταιρία ψάχνει για Account Executive, κι αν καταφέρεις να κερδίσεις την θέση, θα έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με μία ομάδα που αποτελείται από δυναμικά, ευχάριστα και καινοτόμα άτομα.

Pharmacy Sales Consultant @ POWER HEALTH HELLAS

Η ραγδαία και ανοδική ανάπτυξη των διαφημιστικών εταιριών στην Ελλάδα αυξάνει την ζήτηση στα επαγγέλματα πωλήσεων και ιδιαίτερα στον Φαρμακευτικό τομέα. Η Power Health Hellas λοιπόν, αναζητά άτομα με διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητα καλής παρουσίασης και επαγγελματισμό για να αναλάβουν τις B2B πωλήσεις. Πιστεύεις ότι έχεις ότι χρειάζονται; Κάνε την αίτησή σου.

Developer @ RoadCube

Η RoadCube είναι μία εταιρία που αλλάζει τα δεδομένα στον τρόπο πληρωμής της βενζίνης για τα οχήματα. Η εταιρία αναζητά Developer που έχει γνώσεις είτε πάνε σε IOS development (swift), είτε σε PHP/MySQL/HTML/CSS, προκειμένου να συνεργαστούν στην πραγματοποίηση του στόχου τους για επέκταση στην Ευρώπη. Προσφέρουν ανταγωνιστικό μισθό, πολύ καλά bonus και όμορφο εργασιακό περιβάλλον. Έχεις αυτό που χρειάζονται;

Customer Care Roles in Athens @ Teleperformance Greece

Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς; Τότε σε περιμένει μία θέση στην Teleperformance Greece, εταιρία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα!

Χρηματοοικονομικος Συμβουλος Ασφαλισεων @ ACTIONLINE

Το επάγγελμα του χρηματοοικονομικού συμβούλου ασφαλίσεων αποτελεί ένα από τα 10 πιο επικερδή επαγγέλματα παγκοσμίως και δεν πρόκειται για πωλήσεις προϊόντων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μέχρι σήμερα το επάγγελμα του συμβούλου δεν έχει περάσει κρίση! Αν σου αρέσει η επικοινωνία, διαθέτεις ήθος, ακεραιότητα, συνέπεια, επαγγελματισμό και διάθεση για εργασία με προοπτικές εξέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία, τότε αυτή η θέση είναι για εσένα!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις εργασίας, οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink

Είσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας; Για ρίξε μια ματιά εδώ!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top