Drinks

Εσύ τι τύπος «σουρωμένου» είσαι όταν μεθάς;

Αυτό που έχω καταλάβει από την εμπειρία μου είναι ότι οι άνθρωποι όταν μεθάνε βγάζουν τα πραγματικά τους συναισθήματα και τον πραγματικό τους εαυτό, που ορισμένες φορές είναι σκοτεινός, κακός και ύπουλος. Ωστόσο, όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί, οπότε ζούμε διαφορετικά ακόμα και τα μεθύσια μας. Ας δούμε, λοιπόν, τι αποτελέσματα έχει στο καθένα από τη παρέα η φράση «Πάμε για ένα χαλαρό ποτάκι;»:

#1 Ο «καλά είμαι ρε»

Αν ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία ξέρεις πολύ καλά σε τι αναφέρομαι. Έχεις πιεί ότι υπάρχει και δεν υπάρχει σε αλκοόλ στο μαγαζί και συνεχίζεις να προσπαθείς να μας πείσεις πως δεν είσαι λιώμα, ενώ παράλληλα χορεύεις και τραγουδάς βγάζοντας ότι περιττό σε ρούχο υπάρχει πάνω σου, λέγοντας πως το στριπτίζ πρέπει να γίνει ολυμπιακό άθλημα! Το αν είσαι λιώμα ας το αφήσουμε στη κρίση του κοινού. Μπεκρούλιακα!

#2 Ο «ότι κινείται… εκτελείται»

Είναι ο κλασσικός σε μια παρέα που μοναδικός σκοπός του όταν θα μεθύσει είναι να την πέσει σε ο,τιδήποτε θυμίζει γυναίκα τριγύρω. Φυσικά το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο, αλλά ο τύπος δεν λέει να καταλάβει! Αποκρούει τις χυλόπιτες όπως ο Neo από το Matrix τις σφαίρες. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι όλα είναι θέμα εξάσκησης παιδιά. Όταν ασχολείσαι με κάτι τόσα χρόνια είναι λογικό να γίνεις και καλός!

Μας εκνευρίζετε να ξέρετε εσείς που είστε σε αυτή τη κατηγορία, γιατί τα σπασμένα τα πληρώνουμε εμείς ακούγοντας συνέχεια πικρόχολα σχόλια του στυλ «μαζέψτε το κατοικίδιό σας». Συναισθήματα έχουμε και εμείς και μας τα πληγώνουν εξαιτίας σας!

#3 Η «μαμά της παρέας»

Εσύ που ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία είσαι ήρωας, βράχος, μάνα και αδερφή, αγάπη εσύ! Φυσικά μιλάω για εκείνον που μετά οδηγεί και έχει αναλάβει ρόλο μαμάς. Να μας μαζέψει να μας πάει στο σπίτι ή έστω να μας βάλει σε ένα ταξί, βρε αδερφέ! Είναι εκεί για όλους τους υπόλοιπους. Ποτέ δεν κοίταξε τη προσωπική του ευχαρίστηση, αλλά πάντα τους άλλους! Οι άλλοι είναι η ευχαρίστησή του. Βέβαια μπορεί μέσα σε ένα βράδυ να βρίσει όσο ποτέ άλλοτε ή να έχει σκεφτεί 100 διαφορετικούς τρόπους για να μας σκοτώσει και να φανεί σαν ατύχημα, αλλά κατά βάθος είναι ένας άγιος άνθρωπος!

#4 Η «κρυφομουσίτσα»

Όλοι έχουμε έναν φίλο ο οποίο είναι γενικά ντροπαλός στη καθημερινότητά του. Όταν όμως αποφασίσει να πιεί έστω και λίγο παραπάνω η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Δεν ξέρει κανείς πως να το αντιμετωπίσει γιατί είναι ένας εντελώς άγνωστος άνθρωπος! Θέλω όμως να ομολογήσω πως τέτοιοι τύποι έχουν τη περισσότερη πλάκα μιας και κανείς δεν τους έχει συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις και το θέαμα επιβάλει popcorn.

#5 Ο «Άσε με να στείλω!»

Όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο, καλώς ή κακώς (βασικά κακώς), όπου θέλαμε να στείλουμε σε πρώην, σε wannabe που μας φτύνει και πάει λέγοντας. Όπως είπα και στην αρχή, τα πραγματικά συναισθήματα βγαίνουν στη φόρα και κάποιος πρέπει να είναι εκεί για να σε σταματήσει. Κάποιος να σου πάρει αυτό τα «μαραφέτια του διαβόλου», ώστε να μη κάνεις καμιά τρέλα. Δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα. Να κάνεις σαν 5 χρονών και να κλαις, επειδή δεν σου έστειλε η Μαρία ή ο Γιώργος!

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Αναμένω το σχόλιό σου χωρίς φόβο και παραποιήσεις της αλήθειας. Ξέρω πολύ καλά πως για να μπήκες σε αυτό το άρθρο θες να δεις πως βλέπουν οι άλλοι τα άθλια μεθύσια σου! Παραδέξου το!

Εσύ τι τύπος «σουρωμένου» είσαι όταν μεθάς;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top