Σούξου -Μούξου

Γιατί όταν είμαστε σε σχέση, τα φλερτ να πέφτουν βροχή;

Single και πάλι single και η βαρεμάρα χτυπάει κόκκινο! Τίποτα ενδιαφέρον, τίποτα που να μας τραβήξει την προσοχή. Έστω ένα φλερτ βρε αδερφέ, για να μας ανέβει λίγο το ηθικό. Η κακομοιριά και η μιζέρια στο μεγαλείο της. Βέβαια, δεν είναι ότι δεν βάζουμε και εμείς το χεράκι μας σε αυτό. Λίγο πολύ όλες μας, όταν δεν έχουμε να ασχοληθούμε με κάτι στην προσωπική μας ζωή, δεν μας ενδιαφέρουν τα φτιασιδώματα και οι καλλωπισμοί. Δηλαδή και ρεαλιστικά να το δούμε, μόνες μας διώχνουμε οποιοδήποτε αρσενικό πάει να πλησιάσει! Και μετά μας φταίει η μοίρα. Διπλοκλειδώνουμε λοιπόν, στην ντουλάπα το κεφάλαιο «γνωριμίες – σχέσεις» και όλα τα συναφή και αφοσιωνόμαστε σε σπουδές, δουλειά, γατιά και σκυλιά.

Και τσουπ! Ένα αίτημα φιλίας, ένα μήνυμα στο facebook, μια νέα γνωριμία μέσω κοινών γνωστών ένα βράδυ στο γνωστό στέκι. Το ένα έφερε το άλλο και μπήκαμε σε μια σχέση χωρίς να το καταλάβουμε. Λίγο ο ενθουσιασμός της αρχής, λίγο ο έρωτας που δεν κρύβεται και λαμποκοπάει όλο μας το πρόσωπο από χαρά, ομορφαίνουμε απότομα, αφού πλέον το κεφάλαιο «προσωπική ζωή» βρίσκεται στην κορυφή. Φυσικά, τώρα αρχίζει και η περίοδος όπου περιποιούμαστε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας και την εξωτερική μας εμφάνιση. Θέλουμε να είμαστε αρεστές και να κρατάμε το ενδιαφέρον του προσώπου που έχουμε δίπλα μας. Ακτινοβολούμε ομορφιά και αυτοπεποίθηση και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο.

Χορηγούμενο

Trulli

Χορηγούμενο

Trulli

Και κάπου εδώ έρχεται το λάθος timing να κάνει την εμφάνισή του! Νέα αιτήματα φιλίας το ένα μετά το άλλο, οι ακόλουθοι στο Instagram να αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς, τα like με το κιλό, τα σχόλια στις φωτογραφίες να δίνουν και να παίρνουν και ξαφνικά να αποκτάς πολλές νέες γνωριμίες στο πανεπιστήμιο και στη δουλειά. Είναι και αυτοί που πήραν πρέφα ότι είσαι σε σχέση και με μεθοδευμένες κινήσεις προσπαθούν να κάνουν την εμφάνισή τους, στέλνοντας κάποιο μήνυμα στο messenger την κατάλληλη στιγμή. Και εσύ να αναρωτιέσαι πού ήταν όλοι αυτοί όταν εσύ ήσουν single! Και δεν μιλάμε τώρα για κάτι χαζοπαλίκαρα που ακολουθούν στα social media την μισή ήπειρο και στέλνουν μηνύματα σε όποια κοπέλα βρουν. Αλλά μιλάμε για αυτές τις λίγες αξιόλογες περιπτώσεις που λες «γιατί να μην προέκυπτε αυτό όταν και εγώ ήμουν ελεύθερη;»

«Με δοκιμάζει η μοίρα, δεν εξηγείται αλλιώς!», μονολογείς. Μπορεί να είναι και έτσι, αλλά το σίγουρο είναι ότι εμείς φτιάχνουμε την μοίρα μας με τη συμπεριφορά μας, με τον τρόπο που σκεφτόμαστε, με αυτά που κάνουμε, με αυτά που θέλουμε ακόμη και εάν δεν τα εκφράζουμε.

Γιατί όταν είμαστε σε σχέση, τα φλερτ να πέφτουν βροχή;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top