Σούξου -Μούξου

Ήξερες ότι και οι γυναίκες βλέπουν πορνό;! 🔞

Η απορία κάθε αρσενικού εκεί έξω: Βλέπουν οι γυναίκες πορνό; Η απάντηση είναι ένα ξεκάθαρο και μεγάλο ΝΑΙ. Γιατί σε σοκάρει τόσο πολύ αυτή η είδηση αγαπητέ μου;  Η σεξουαλικότητα δεν έχει φύλο και περιορισμούς. Ας μιλήσουμε με αριθμούς όμως. Ήξερες ότι το ποσοστό επισκεψιμότητας στο Pornhub ανέρχεται ημερησίως σε ποσοστό 24%; Ήξερες επίσης ότι η πιο δημοφιλής κατηγορία σύμφωνα με την ίδια έρευνα είναι οι λεσβιακές ερωτικές ταινίες; Μην κοκκινίζεις, εδώ μιλάνε οι αριθμοί και τα δεδομένα!

porn1

Σου είναι ξένη η εικόνα της κοπέλας σου μπροστά από τον υπολογιστή με το χέρι της μέσα από το εσώρουχο; Δεν θα έπρεπε. Και τα δυο φύλα χρειάζονται οπτικοποίηση αυτών που φαντάζονται, τι να σου κάνει η έρμη η φαντασία από μόνη της; Βέβαια, δύσκολα το παραδεχόμαστε, αν δε μας ρωτήσεις θα σου πούμε «Απαπα! Εγώ δεν βλέπω τέτοιες προστυχιές! Να αυνανίζομαι; Τι είμαι οπαδός των σαρκικών πόθων;». Ας μην κρυβόμαστε άλλο, η κοινωνία έχει εξελιχθεί – ας πούμε – οπότε μπορεί να αντέξει την αποκάλυψη τούτη.

Μια γυναίκα θα παρακολουθήσει τσόντες για πολλούς λόγους. Ίσως από περιέργεια, περιέργεια για το ανθρώπινο σώμα, για να μάθει νέα κόλπα ή φυσικά για να αυτοϊκανοποιηθεί. Όπως εσύ, κύριε μου, ποθείς ενδόμυχα και φαντασιώνεσαι τις τέλειες αλλά λίγο ψεύτικες αναλογίες από τις τύπισσες που βλέπεις αλλά συμβιβάζεσαι με την απλή καθημερινή και πέρα για πέρα αληθινή κοπέλα σου, έτσι και εμείς ορεγόμαστε τα τεράστια προσόντα που βλέπουμε και ας μένουμε με τα δικά σας, τα οποία αν μη τι άλλο μας ευχαριστούν επίσης.

Είναι μεγάλο το βάρος του να είσαι γυναίκα, έχεις τόσα πολλά να προστατέψεις, με πρώτα στην λίστα την εικόνα και την αξιοπρέπεια μας. Έχουμε καρφωμένη την αντίληψη πως αν παραδεχτούμε πως βλέπουμε κι εμείς τσόντες, τότε θα πέσουμε θύματα χλευασμού ή θα μας κολλήσουν διάφορες ταμπέλες. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το συνεχίζουμε. Δεν είναι αμαρτία, ούτε πρόκειται για προνόμιο των αντρών, έστω κι αν και η πλειοψηφία απευθύνεται στον αντρικό πληθυσμό.

Ύστερα από έρευνες που έχουν δημοσιευθεί, αλλά και προσωπική μου έρευνα, έφτασα στο συμπέρασμα πως, αν και οι τσόντες υπάρχουν για αρκετά χρόνια, μόλις τώρα άρχισαν να απευθύνονται στις γυναίκες. Η σκηνοθέτης Anna Span, καθώς και άλλες γυναίκες σκηνοθέτιδες πορνό, προσπαθούν να ανατρέψουν την κυριαρχία των αντρών στον χώρο αυτό, εισάγοντας πιο ανθρώπινα και προσιτά γυναικεία πρότυπα με σώματα αληθινά που αντικρίζεις καθημερινά δίπλα σου, δίνοντας παράλληλα περισσότερο χρόνο στο στοματικό που απευθύνεται στις γυναίκες.

Οι γυναίκες βλέπουμε πορνοταινίες. Δεν είναι ντροπή, ούτε είναι λάθος. Έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους πολλά site που απευθύνονται στο γυναικείο κοινό, ίσως να τα έχεις βρει, ίσως πάλι να καθίσεις σήμερα να τα ψάξεις. Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι για τα φετίχ σου, ούτε για το πώς σου αρέσει να αυτοϊκανοποιείσαι, γιατί όσον αφορά το σεξ τίποτα δεν είναι ντροπή.

Ήξερες ότι και οι γυναίκες βλέπουν πορνό;! 🔞
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top