Λάιφσταϊλ

4 υποχρεώσεις που θα ξεφορτωθείς μέσα στο καλοκαίρι 🌊

Η αρχή του καλοκαιριού σημαίνει παραλίες, ποτά και καφέδες, αλλά όχι μόνο! Σημαίνει και την απελευθέρωσή μας (ναι, το είπα ηρωικά, δώσε έμφαση!) από διάφορες υποχρεώσεις που μας τη σπάνε.

#1 Σχολη

Νούμερο ένα και σημαντικότερο που ξεφορτώνεσαι το καλοκαίρι είναι η σχολή. Όπως και να πήγε αυτή η (καυτή λόγω θερμοκρασίας) εξεταστική, ραντεβού ξανά το Σεμπτέμβρη! Τέρμα το διάβασμα και το άγχος, σειρά έχει μόνο η παραλία, το φαΐ (νόμιζες δε θα το ανέφερα;) και η χαλάρωση!

#2 Δουλεια

Για΄σένα που δουλεύεις, ίσως οι διακοπές σου να διαρκέσουν λιγότερες μέρες. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα περάσεις φανταστικά! Φρόντισε όσο χρόνο έχεις να τον περάσεις κυρίως με αυτούς που θέλεις, να κλείσεις το κινητό και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να γεμίσει μπαταρίες!

#3 Πρωινο ξυπνημα

Ναι, δεν ντρέπομαι! Του έδωσα μια ξεχωριστή κατηγορία γιατί του αξίζει! Στις διακοπές ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΠΡΩΙ! Τέλειο; Όσο κάνεις διακοπές δε θα ακούσεις αυτό τον αποκρουστικό ήχο του ξυπνητηριού που σου χαλάει τα όνειρα (κυριολεκτικά). Υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από αυτό; (ρητορική η ερώτηση, εννοείται πως όχι)

#4 Γυμναστηριο

Μη σου φανεί παράξενο ότι ξεφορτώνεσαι το γυμναστήριο καλοκαιριάτικα! Σκέψου λογικά: αρχικά χρειάζεσαι ξεκούραση, τόσο ψυχολογική, όσο και σωματική. Τώρα ό,τι έκανες έκανες στο γυμναστήριο, είναι ώρα να ξεδιπλώσεις το κορμί σου στις παραλίες! Και μην ξεχνάς πως οι ατέλειες που εσύ βλέπεις στον καθρέφτη είναι ακριβώς αυτές που σε κάνουν μοναδική!

Καλές βουτιιιέέές πίπολ! 🏄

4 υποχρεώσεις που θα ξεφορτωθείς μέσα στο καλοκαίρι 🌊
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top