Ιστορίες του πρώτου βαγονιού #178: "Όταν αργώ" - yang.gr
vagoni
Ιστορίες του πρώτου βαγονιού

Ιστορίες του πρώτου βαγονιού #178: «Όταν αργώ»

banner3

Σε όλους έχει συμβεί να έχει αργήσει χυδαία το λεωφορείο με αποτέλεσμα να έχουν αργήσει ακόμα πιο χυδαία αυτοί σε μία συνάντηση. Αναλογιστείτε τώρα όσους χρειάζονται 3 ή 4 ή ακόμα και 5 ΜΜΜ για να πάνε κάπου. Εκείνο το πρωινό ξύπνησα 6:50 με σκοπό να πάρω λεωφορείο στις 7:10 για να είμαι 9 στην σχολή. Από καθυστερημένη αφύπνιση παίρνω λεωφορείο στις 7:40.

Η διαδρομή προσωρινά βολική. Το 2ο λεωφορείο της ανταπόκρισης αργεί 25΄. Οι επιβάτες διαμαρτύρονται. Θέλω να διαμαρτυρηθώ μαζί τους, αλλά κραταω τις δυνάμεις μου, η μέρα είναι μεγάλη. Φτάνω στο μετρό. Μόλις έχασα τον συρμό. 8΄αναμονή. Σκέφτομαι να πάρω ταξί. Λυπάμαι τα χρήματα, είναι τα τελευταία μου.

Κατεβαίνω Σύνταγμα, αλλάζω συρμό. 4 μέσα τον λογαριασμό. Παίρνω (ευτυχώς) αμέσως λεωφορείο. Στη διαδρομή αναστοχάζομαι την ζωή μου. Απορώ ποιο το νόημα. Γράφω ένα ποίημα. Δε μ΄αρέσει, αλλά το ποστάρω. Χαίρομαι από την δημοσίευση. Στέλνω το 4ο μήνυμα «Συγγνώμη, θ΄αργήσω λίγο ακόμα».

Αισθάνομαι σκατά. Ο καφές τελείωσε ώρα τώρα. Χέστηκα για το ηχογραφημένο μήνυμα «Προσοχή! Υπενθυμίζουμε στο επιβατικό κοινό πως απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση ποτών και τροφίμων». Η ώρα σήμανε 10. Άργησα μία ώρα. Πια δε με νοιάζει τίποτα. Βαριέμαι να περιμένω το ασανσέρ. Αρκετά περίμενα στη ζωή μου. Σκάλες ρε, σκάλες.

(Λιγάκι λογοτεχνικό ε;)

Να πως να κερδίσεις 5 ευρώ για την πρώτη αγορά από το site μόδας SENSE εσύ και οι φίλες σου!

Ιστορίες του πρώτου βαγονιού #178: «Όταν αργώ»
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σε μια εποχή όπου έχει χαθεί αυτή αρμονία και οι δύσκολοι ρυθμοί της καθημερινότητας μας στερούν την απόλαυση ενός απλού χαμόγελου, μιας θερμής συντροφιάς και μιας πηγής έμπνευσης, έρχεται το Yang.gr να ανατρέψει αυτά τα δεδομένα. Μια σειρά από πλούσια θεματολογία και περιεχόμενο για Lifestyle, Σχέσεις, Μόδα, Κινηματογράφος, Έξοδος, Fitness και πολλά περισσότερα σε περιμένουν, για να καλύψουν τα γούστα όλων των Yangs.

Facebook

To Top