Σούξου -Μούξου

Το κακό timing φταίει που δεν τα βρήκαμε εμείς οι δύο

Timing. Η έννοια του χρόνου είναι σχετική, λένε πως είναι ο καλύτερος γιατρός, κάθε πράγμα στον καιρό του και ένα σωρό. Το ξέρατε ακόμα πως χρειάζεσαι μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να ερωτευτείς; Η σχέση όπως έχουμε πει για να κρατήσει πρέπει να υπάρχουν 3 βασικά στοιχεία: επικοινωνία, εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια. Αν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία τότε και η σχέση έχει σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας.

Όταν λοιπόν έρθει η ώρα του αποχωρισμού δεν μπορείς να χρησιμοποιείς ως δικαιολογία την λάθος χρονική στιγμή, το κακό timing. Και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν υπάρχει σωστή και λάθος χρονική στιγμή. Υπάρχουν μόνο σωστοί και λάθος σύντροφοι, σωστές και λάθος καταστάσεις. Το timing δεν μπορεί να σταθεί από μόνο του ως λόγος χωρισμού και αυτό γιατί αν δεν ένιωσες την στιγμή που έπρεπε να νιώσεις, τότε κατά πάσα πιθανότητα αυτή η στιγμή δεν θα έρθει. Ο χρόνος από μόνος του ούτε μπορεί να χτίσει μια σχέση, αλλά ούτε και να την γκρεμίσει, η προσπάθεια ή η έλλειψη της. Δεν μπορείς να ξεχάσεις με την βοήθεια του χρόνου, κι αυτό προσπάθεια θέλει.

Σωστό timing κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξει ποτέ. Ο κάθε άνθρωπος έρχεται στην ζωή μας την κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε τα κατάλληλα μαθήματα. Στο χέρι μας είναι το πώς θα διαχειριστούμε τον χρόνο που έχουμε μαζί του. Οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους, άλλες διαγράφουν μεγαλύτερο κύκλο, άλλες μικρότερο κύκλο και άλλες μένουν μισές. Από την στιγμή που δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει κάτι, αξίζει να το ζούμε χωρίς περιορισμούς και αύριο. Να μην αφήνουμε λόγια ανείπωτα και πράγματα που θελαμε να κάνουμε αλλα δεν καναμε ποτέ.

Το κακό timing φταίει που δεν τα βρήκαμε εμείς οι δύο
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top