Μπορεί να σε πληγώσει κάποιος που στην ουσία δεν γνώρισες ποτέ καλά; - yang.gr
StockSnap_F7CKZVNM6E
Phychoλογία

Μπορεί να σε πληγώσει κάποιος που στην ουσία δεν γνώρισες ποτέ καλά;

banner3

Γνωρίζεις ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή σε γοήτευσαν είτε με την εξωτερική είτε με την εσωτερική τους εικόνα. Η πιο κοινότυπη εκδοχή συμφωνεί με την εξωτερική εικόνα. Ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει ο άλλος σε προσωπικό επίπεδο, ενώ μπορεί να είναι αντιφατικός με άλλους κύκλους. Άνθρωποι ρηχοί που μας μπέρδεψαν με την στάση που διατήρησαν με εμάς και αργότερα εμφάνισαν το συνολικό πακέτο. Η εικόνα του ευγενικο-κοινωνικού επισκιάζει τους όποιους συμφεροντολόγους και διπρόσωπους που σε περιπτώσεις κρίσης φαίνονται ανεπαρκείς. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δεύτερες σκέψεις πληθαίνουν και συναισθήματα εμπιστοσύνης εκλείπουν. Γιατί; Γιατί υπάρχουν υποψίες. Υπάρχουν αφορμές.

Τέτοιοι άνθρωποι φαίνονταν κλειστοί. Διακρίνονταν για εκείνη την μυστικοπάθεια που τους έκανε να ξεχωρίζουν. Στην πραγματικότητα όμως, αποδείχθηκαν άδειοι. Δεν είχαν κάτι να μοιραστούν παρά εμπειρίες με ανθρώπους αφιλτράριστους. Δεν είχαν εκείνους τους «δικούς τους» ανθρώπους. Επεδίωκαν να περνάνε καλά χωρίς να έχουν την ευθύνη των πράξεών τους. Γιατί δεν σκέφτονταν πως τους έβλεπε ο άλλος ή τι ζητούσε από τους εκείνους. Τέτοιες εγωιστικές συμπεριφορές και στάσεις συνοδεύονται με απογοήτευση και ένα τέλος σε σχέσεις που δεν άρχισαν. Γιατί όταν αρχίζεις να δημιουργείς σχέσεις, αρχίζεις να υπολογίζεις αλλήλους.

Να πως να κερδίσεις 5 ευρώ για την πρώτη αγορά από το site μόδας SENSE εσύ και οι φίλες σου!

Μπορεί να σε πληγώσει κάποιος που στην ουσία δεν γνώρισες ποτέ καλά;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σε μια εποχή όπου έχει χαθεί αυτή αρμονία και οι δύσκολοι ρυθμοί της καθημερινότητας μας στερούν την απόλαυση ενός απλού χαμόγελου, μιας θερμής συντροφιάς και μιας πηγής έμπνευσης, έρχεται το Yang.gr να ανατρέψει αυτά τα δεδομένα. Μια σειρά από πλούσια θεματολογία και περιεχόμενο για Lifestyle, Σχέσεις, Μόδα, Κινηματογράφος, Έξοδος, Fitness και πολλά περισσότερα σε περιμένουν, για να καλύψουν τα γούστα όλων των Yangs.

Facebook

To Top