Νέοι λένε στους γονείς τους το τρόπο που χάσανε την παρθενιά τους - yang.gr
maxresdefault
Videos

Νέοι λένε στους γονείς τους το τρόπο που χάσανε την παρθενιά τους

banner3

Όταν έρχεται η συζήτηση στο σεξ και συγκεκριμένα στην πρώτη μας φορά, νιώθουμε αμήχανα.  Είναι δύσκολο να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία με τους άλλους. Πόσο μάλλον με τους γονείς μας.

Το παραπάνω βίντεο δείχνει παιδιά που  λένε στους γονείς τους πώς χάσανε την παρθενιά τους. Ερωτήσεις όπως πόσο συχνά μιλάνε για το σεξ, πότε ήταν η πρώτη τους φορά, αν χρησιμοποίησαν προφυλαχτικό και αν πόνεσαν. Οι γονείς νιώθουν άβολα, ξαφνιάζονται, αλλά τους κάνουν και να γελούν.
Οι γονείς αποκαλύπτουν πώς και πότε υποψιάστηκαν ότι το παιδί τους έχασε την παρθενιά του.

Η πρώτη φορά κυρίως για εμάς τις κοπέλες είναι αρκετά σημαντική. Θέλουμε να είναι με κάποιον που αγαπάμε και νιώθουμε άνετα, αφού είναι κάτι που θα θυμόμαστε σε όλη τη ζωή μας.

Να πως να κερδίσεις 5 ευρώ για την πρώτη αγορά από το site μόδας SENSE εσύ και οι φίλες σου!

Νέοι λένε στους γονείς τους το τρόπο που χάσανε την παρθενιά τους
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σε μια εποχή όπου έχει χαθεί αυτή αρμονία και οι δύσκολοι ρυθμοί της καθημερινότητας μας στερούν την απόλαυση ενός απλού χαμόγελου, μιας θερμής συντροφιάς και μιας πηγής έμπνευσης, έρχεται το Yang.gr να ανατρέψει αυτά τα δεδομένα. Μια σειρά από πλούσια θεματολογία και περιεχόμενο για Lifestyle, Σχέσεις, Μόδα, Κινηματογράφος, Έξοδος, Fitness και πολλά περισσότερα σε περιμένουν, για να καλύψουν τα γούστα όλων των Yangs.

Facebook

To Top