Σούξου -Μούξου

Ποτέ μην λες ποτέ, η αγάπη μπορεί να σε περιμένει στην επόμενη γωνία

Ξαφνικά, έρχεται στη ζωή σου εκείνος ο άνθρωπος που στην όψη του βλέπεις όλα αυτά που σου έχουν λείψει. Έρχεται, μάλιστα, στο σημείο που έχεις ήδη πείσει τον εαυτό σου ότι δεν υπάρχουν άντρες που να εκτιμούν τις δυναμικές γυναίκες. Έκανες προσπάθεια να μην τον ερωτευτείς, μα αυτό ήταν αδύνατο. Αντιστάθηκες στο να μην τον αγαπήσεις με όλο σου το είναι. Μα η καρδιά έρχεται αντιμέτωπη με τη λογική και το δικό σου τοίχος καταρρέει.

Οι λέξεις βγαίνουν άφοβα, αβίαστα από το στόμα σου, κατευθείαν από την καρδιά σου. Λέξεις όπως «Σ΄αγαπώ» ή «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου». Όλο αυτό είναι αμοιβαίο και αμφίδρομο. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή σου που συναντάς έναν ομόψυχο άνθρωπο.

Εκείνον που σε κρατάει δίπλα του, δίνοντάς σου όλη την ελευθερία σου. Εκείνον που συζητάς τα πάντα και τον εμπιστεύεσαι. Εκείνον που σε θαυμάζει, σε επαινεί σε κάθε σου βήμα. Εκείνον που επικροτεί την εξέλιξή σου. Εκείνον που αποδέχεται εσένα και ό,τι άλλο συνδέεται με εσένα.

Είστε κολλητάρια, εραστές και ανδρόγυνο. Είστε ένα χωρίς την παρέμβαση της κτήσης. Η έννοια του εγωισμού καταρρίπτεται, προκειμένου να μην δημιουργηθούν γκρίζα άλυτα σημεία. Εσύ τον επαινείς, νιώθεις θαυμασμό για το πρόσωπό του και συγχρόνως τα πιο δυνατά συναισθήματα. Κι όπως θα έλεγε αστειευόμενος, «Μην πεις τίποτα, σε κατάλαβα από τη φωνή. Είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο».

Μην παραδίδεις ποτέ τα όπλα σου. Μην υποκύπτεις σε κακές εμπειρίες. Μην κρίνεις όλους τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν, απλά δώσε τον χρόνο για να τους παρατηρήσεις. Υπάρχει αγάπη και κυρίως υπάρχουν άνθρωποι που είναι έτοιμοι να τη δώσουν απλόχερα, αλλά και να την αποδεχθούν.

Ποτέ μην λες ποτέ, η αγάπη μπορεί να σε περιμένει στην επόμενη γωνία
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top