Ζώδια

Πότε πρέπει να αφήνεις το κάθε ζώδιο στην ησυχία του

Όπως είπε και ο Γάλλος γνωμικογράφος Βωβενάργκ, «Η μοναξιά είναι για το πνεύμα ό,τι η νηστεία για το σώμα: θανάσιμη όταν κρατήσει πολύ, αλλά αναγκαία». Υπάρχουν στιγμές που είναι απαραίτητο για εμάς να καθόμαστε λίγο μόνοι με τον εαυτό μας, που άλλωστε μας ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Αυτές οι στιγμές δεν είναι κάτι κακό, είναι ανάγκη.

Εξάλλου, άμα αισθάνεσαι άσχημα μόνος σου, τότε έχεις πολύ κακή παρέα. Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από το να αγαπάς αληθινά τον εαυτό σου. Και στιγμές σαν αυτές σε βοηθούν να τον αγαπήσεις ακόμα περισσότερο. Πότε όμως τα ζώδια μας αισθάνονται αυτή την ανάγκη; Θα δούμε παρακάτω.

Χορηγούμενο

Trulli

ΚΡΙΟΣ ♈

Οι Κριοί είναι από την φύση τους ιδιαίτερα κοινωνικοί και δεν τους αρέσει να μένουν μόνοι τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, όταν βρίσκονται για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε συνεχή πίεση, είτε λόγω δουλειάς, είτε λόγω έρωτα, έχουν ανάγκη να ηρεμήσουν, ώστε να επανέλθουν δυναμικά.

Χορηγούμενο

Trulli

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Οι Ταύροι αγαπούν να μένουν μόνοι τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, απολαμβάνουν πάρα πολύ τις στιγμές που μοιράζονται με φίλους και συγγενείς. Θέλουν να μένουν μόνοι τους κυρίως μετά το πέρας μιας δύσκολης επαγγελματικής τους υπόθεσης. Θέλουν να απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους με παρέα μόνο τον εαυτό τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ ♊

Οι Δίδυμοι, που είναι τρελά επικοινωνιακά πλάσματα, δεν την θέλουν την μοναξιά. Αγαπούν την ελευθερία τους, ακόμα και όταν βρίσκονται σε σχέση δεν κόβουν τις παλιές τους συνήθειες. Αν και δεν τους φαίνεται, είναι αρκετά συναισθηματικοί, γι΄αυτό και μετά από έναν χωρισμό επιλέγουν να μείνουν μόνοι, μέχρι να είναι έτοιμοι για νέες εμπειρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί και αγαπούν την παρέα με δικά τους άτομα. Ωστόσο, αρκετά συχνά αποφασίζουν να μείνουν και λίγο μόνοι για να αναπληρώσουν δυνάμεις και να «μιλήσουν» με τον εαυτό τους. Ειδικά όταν στη ζωή τους παρουσιάζεται ένας καινούργιος έρωτας, θέλουν να αποφασίσουν ήρεμα για να μην πληγωθούν.

ΛΕΩΝ ♌

Τα λιοντάρια θέλουν να λάμπουν και να λαμβάνουν συνεχώς προσοχή από τους γύρω τους. Όταν κάτι γίνεται και δεν ικανοποιούνται πλέον από αυτά που παίρνουν, χρειάζονται χρόνο με τον εαυτό τους, ώστε να κατανοήσουν τι έκαναν λάθος και να το διορθώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Οι Παρθένοι θέλουν να μένουν μόνοι, το έχουν ανάγκη και δεν χρειάζεται κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Θέλουν να έχουν την ζωή τους σε μια τάξη, οπότε θέλουν τη μοναξιά τους, ώστε να υπολογίσουν πώς θα το πετύχουν αυτό.

ΖΥΓΟΣ ♎

Οι Ζυγοί είναι κοινωνικά άτομα, κι αν μπορούν παρτάρουν κάθε μέρα. Ωστόσο, έχουν και μία άλλη, πιο ανασφαλή πλευρά. Ως αναποφάσιστοι, όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρές καταστάσεις, όπως μια καινούργια δουλειά, προτιμούν να μένουν μόνοι για να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Οι Σκορπιοί δεν χρειάζονται λόγο για να μείνουν μόνοι, μπορεί απλά να ξύπνησαν έτσι. Θέλουν να μένουν μόνοι για ανακτούν δυνάμεις. Θέλουν να έχουν παντού το πάνω χέρι και για να το πετύχουν αυτό κουράζονται πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αν ο Δίδυμος δεν μπορεί μία φορά την μοναξιά, ο Τοξότης δεν μπορεί δέκα. Θέλει φασαρία, εξόδους και πολλούς φίλους. Σπάνια μένει μόνος και όταν αυτό συμβαίνει συνήθως είναι μετά από ξενύχτι και δυνατό πονοκέφαλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Οι Αιγόκεροι λατρεύουν να εργάζονται μόνοι τους για να πετύχουν όσα περισσότερα μπορούν. Όταν εργάζονται σε κάποιο δύσκολο θέμα μάλιστα, απαιτούν να μένουν μόνοι για να του προσφέρουν την απόλυτη προσοχή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Οι Υδροχόοι αγαπούν να δοκιμάζουν συνεχώς νέα πράγματα. Γι΄αυτούς η μοναξιά είναι ίση με την έλλειψη δυνατοτήτων. Όταν αισθάνονται ότι τα πράγματα έχουν βαλτώσει, μένουν λίγο μόνοι για να ανακαλύψουν τι καινούργιο τους προκαλεί να το δοκιμάσουν.

ΙΧΘΥΣ ♓

Τα ψαράκια είναι συναισθηματικά και πληγώνονται εύκολα. Θέλουν να μένουν μόνα τους όταν αισθάνονται συναισθηματική φόρτιση. Κυρίως μετά από χωρισμό έχουν ανάγκη να κάτσουν και να ηρεμήσουν.

Πότε πρέπει να αφήνεις το κάθε ζώδιο στην ησυχία του
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top