Σούξου -Μούξου

Τι κάνεις λάθος και δεν βρίσκεις αγόρι 😥

Κακά τα ψέματα, στις πιο μεγάλες single περιόδους μας όλες το έχουμε αναρωτηθεί. Ένας άντρας συνήθως δεν έρχεται στη ζωή μιας γυναίκας ουρανοκατέβατα, αλλά πρέπει κι αυτή να βάλει λίγο το χεράκι της. Πολλές φορές ακόμα κι όταν το προσπαθεί κάνει λάθη, με αποτέλεσμα να είναι και απογοητευμένη και ακόμη single. Για να δούμε, λοιπόν, τα πιο συχνά λάθη που κάνεις κι εσύ και δεν μπορείς να κάνεις μια γνωριμία της προκοπής.

ΛΑΘΟΣ #1: ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ❌

Αν είσαι κολλημένη με τον πρώην είναι λογικό ότι δεν μπορείς να μπεις σε φάση μιας καινούργιας γνωριμίας. Ακόμη κι αν μπεις, κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις αν σκέφτεσαι ακόμα το παρελθόν. Γι΄αυτό, αν θες όντως να γνωρίσεις κάποιον, καλύτερο θα΄ναι να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου πριν κάνεις αυτό το βήμα.

Χορηγούμενο

Trulli

ΛΑΘΟΣ #2: ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΤΡΑ 🔎

Θα πρέπει να αποδεχτούμε κάποια στιγμή το γεγονός ότι ο τέλειος άντρας δεν υπάρχει, όπως ακριβώς δεν υπάρχει και η τέλεια γυναίκα. Κατανοώ ότι θες να βρεις κάποιον στα standards σου, ωστόσο αν έχεις εμμονή σ΄αυτά, το πιο πιθανό είναι να μην τον βρεις ποτέ. Οπότε, αν κοιτάς γενικά τριγύρω σου και όχι μόνο τον τέλειο για εσένα, είναι πιο εύκολο να κάνεις μια νέα γνωριμία. Η γνωριμία αυτή μπορεί να καταλήξει σε κάτι καλό, ακόμη κι αν αυτός που γνώρισες δεν ήταν ο τέλειος εξ΄αρχής.

Χορηγούμενο

Trulli

ΛΑΘΟΣ #3: ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ 🤤

Καταλαβαίνω ότι αν είσαι μόνη πολύ καιρό, είσαι μια φάση «άντρα θέλω, τώρα τον θέλω». Αυτό όμως δεν είναι και πολύ καλό για μια νέα γνωριμία, διότι αν κολλάς με τον πρώτο άντρα που θα γνωρίσεις, το πιο πιθανό είναι να τον τρομοκρατήσεις και να μην τον ξαναδείς. Πάρε λίγο πιο χαλαρά μια γνωριμία και άσε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, χωρίς υστερίες και υπερβολές.

ΛΑΘΟΣ #4: ΔΕΝ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ 😍

Έχεις συνηθίσει να σε μπανίζει κάποιος στο κλαμπ και να έρχεται να σου μιλάει από μόνος του. Οι πιθανότητες όμως να συμβεί κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο πολλές αν θες να γνωρίσεις κάποιον, αλλά πρέπει να το προσπαθήσεις λίγο κι εσύ. Και δεν εννοώ απαραίτητα να πας να μιλήσεις εσύ σε κάποιον, αλλά έστω να φλερτάρεις, να δώσεις το παρόν. Το παιχνίδι με τα μάτια πολλές φορές μπορεί να κάνει θαύματα!

ΛΑΘΟΣ #5: ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΤΕΚΙΑ 🍻

Συχνάζεις στα ίδια μέρη, με τους ίδιους πάνω-κάτω θαμώνες. Ε, πώς μπορείς εκεί να δεις καινούργιο κόσμο; Οκ, δεν λέω ότι είναι απίθανο, όμως σίγουρα οι πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιον είναι περισσότερες αν συχνάζεις σε διαφορετικού είδους μαγαζιά κάθε φορά. Οπότε, μην αποκλείσεις την επόμενη πρόταση της παρέας σου να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Το πιο σημαντικό, πάντως, πέρα απ΄όλα αυτά είναι να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Αν έχεις αυτοπεποίθηση, νιώθεις χαρούμενη και λαμπερή, αυτό φαίνεται και ελκύεις περισσότερο το αντίθετο φύλο. Η συνταγή είναι απλή: Φόρεσε το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και ετοιμάσου για νέες περιπέτειες!

Τι κάνεις λάθος και δεν βρίσκεις αγόρι 😥
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top