Σούξου -Μούξου

Τι ψάχνει σε έναν άντρα μια 20χρονη;

Σε κάθε ηλικία αλλάζουν τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε τον τέλειο άντρα. Αλλάζουν οι ανάγκες, τα θέλω και οι προτεραιότητες. Δεν αλλάζουμε χαρακτήρα, απλώς κάθε φάση της ζωής είναι διαφορετική και καθώς αλλάζουν τα δεδομένα, μεταβάλλεται σταδιακά και το κεφάλαιο «ψάχνοντας τον ιδανικό άντρα».

Ας πιάσουμε λοιπόν την ηλικία των 20, που έχουμε ακόμη ενθουσιασμό και τα πράγματα είναι κάπως πιο ανέμελα. Έχουμε περάσει από την εφηβεία στην ενηλικίωση. Είμαστε πλέον πιο ώριμες και ξέρουμε τι θέλουμε (μέσα σ’ άκρες!). Κάποιες φορές βέβαια μπορεί να μην αποχωριζόμαστε το ροζ συννεφάκι μας και να συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι οι σχέσεις εξελίσσονται όπως στις ταινίες, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Χορηγούμενο

Trulli

Make my day
Το καλό με την ηλικία αυτή είναι ότι ακόμη υπάρχει ελεύθερος χρόνος καθώς το κεφάλαιο «ευθύνες – υποχρεώσεις» δεν έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή του. Έτσι, αναζητούμε το αγόρι που θα έχει την ίδια ζωντάνια και όρεξη με εμάς. Είναι η ηλικία που μας αρέσει να κάνουμε με αυτόν που έχουμε δίπλα μας. Από βόλτες και πεζοπορίες, μέχρι γεύμα σ’ ένα ωραίο εστιατόριο ή σε μια ταβέρνα με ζωντανή μουσική. Άλλοτε εκπλήξεις με κεριά και κρασί σε ρομαντικά μέρη και άλλοτε ξενύχτια σε φοιτητικά στέκια. Ο αυθορμητισμός έρχεται να αντικαταστήσει τον προγραμματισμό και ο ενθουσιασμός δεν μας αφήνει ακόμη σε ησυχία.

Χορηγούμενο

Trulli

Let’s travel
Συνεχίζουμε με την τρέλα να κυριαρχεί και τι καλύτερο από το να πετάμε δυο ρούχα σε μια βαλίτσα και όπου μας βγάλει. Ψάχνουμε ένα άτομο με ταξιδιάρα ψυχή, με διάθεση για ξεχωριστούς προορισμούς και εξωτικά μέρη. Πόσο ωραίο είναι να συλλέγεις αναμνήσεις από διάφορα μέρη παρέα με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Από camping και river party μέχρι κοσμοπολίτικα νησιά και λίγο αέρα Ευρώπης από ξένες χώρες.

Θέλω να με θες
Το σύνδρομο της καθημερινής επιβεβαίωσης είναι έντονο. Η εμπιστοσύνη δεν έχει εμπεδωθεί καλά στη σχέση και το πράσινο τερατάκι της ζήλιας παραμονεύει. Κάνουμε σκηνές ζηλοτυπίας ακόμη και εάν ο άλλος δεν μας δίνει ούτε μισή αφορμή. Θέλουμε με άλλα λόγια το αγόρι να είναι stand by και να μας δείχνει σε καθημερινή βάση την αφοσίωσή του. Ναι, είμαστε ζόρικα πλάσματα, αλλά μ’ ένα νάζι πάντα σας καταφέρνουμε.

Τι ψάχνει σε έναν άντρα μια 20χρονη;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top