Βιβλίο

Βρες κάποιον να αγαπάει τα βιβλία όσο εσύ

Παρόλο που πολλοί υποστηρίζουν ότι τα ετερώνυμα έλκονται, είναι σημαντικό σε μια σχέση να υπάρχουν κάποια κοινά ενδιαφέροντα. Αν αγαπάς πολύ το διάβασμα, τότε το να είσαι με κάποιον με αγαπάει το διάβασμα είναι κάτι μοναδικό.

1/ Είναι ο άνθρωπος που θα αναλύσετε τα πάντα
Καταρχάς, μαζί του θα είσαι ο εαυτός σου και δεν θα τρομάξει όταν του αποκαλύψεις πόσα βιβλία μπορεί να διαβάζεις. Θα έχετε δηλαδή, κάτι κοινό που μπορεί να σας οδηγήσει σε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Θα ανταλλάξετε τις εμπειρίες που ζήσατε μέσα από τα βιβλία που έχετε διαβάσει. Μπορείτε να μιλάτε με τις ώρες.

Χορηγούμενο

Trulli

2/ Δεν θα σε κάνει να βαρεθείς ποτέ
Ακόμη, μαζί του θα μαθαίνεις καινούργια πράγματα, θα σου λέει για αυτά που διάβασε, για ιστορίες που του άρεσαν ή όχι και γενικά, μαζί του δεν πρόκειται να βαρεθείς. Μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίο, μαθαίνεις μια ιστορία και σιγά σιγά ταυτίζεσαι με τον ήρωα. Έτσι όταν θα τα μεταφέρεις στο αγόρι σου που επίσης αγαπά τα βιβλία, θα είναι πιο εύκολο να καταλάβει όλα αυτά που νιώθεις.
Και εκείνος θα βλέπει τα πράγματα και θα αντιλαμβάνεται κάποιες καταστάσεις όπως ίσως κι εσύ, καθώς αυτά που μπορεί να έχετε διαβάσει θα έχουν επηρεάσει τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα προβλήματα της καθημερινότητας.

3/ Ψάχνει κάτι πιο ουσιαστικό- και το βρήκε σε σένα
Δεν είναι άνθρωπος του φαίνεσθαι αλλά ψάχνει κάτι πιο ουσιαστικό από την εξωτερική εμφάνιση. Όπως συμβαίνει και στα βιβλία, γοητευόμαστε από κάποιον χαρακτήρα λόγω της σκέψης του και της συμπεριφοράς του και όχι λόγω της εμφάνισής του.

4/Ένας ονειροπόλος επί γης
Έχει όνειρα και δεν αφήνει την καθημερινότητα να τον συνθλίβει. Ορισμένες φορές, μπορεί να χάνεται μέσα στις σελίδες του αγαπημένου του βιβλίου να ονειρεύεται και να κάνει σκέψεις για το μέλλον. Βλέπει από μια άλλη οπτική τα πράγματα που μπορεί να μην είχε σκεφτεί ποτέ.

Φυσικά το να διαβάζει κάποιος δεν τον κάνει καλύτερο ή ιδανικό σύντροφο, αλλά όπως κάποιος μπορεί να προτιμά τα γυμνασμένα μπράτσα ή τους γραμμωμένους κοιλιακούς, κάποιος άλλος μπορεί να προτιμά τα διαβασμένα μυαλά!

Βρες κάποιον να αγαπάει τα βιβλία όσο εσύ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top