Σούξου -Μούξου

4 σημάδια ότι δεν είναι «απασχολημένος», απλά σε αγνοεί

Έχει αρχίσει να σε αγνοεί, να μην απαντάει στα μηνύματα σου και να σου λεει ότι είναι απασχολημένος; Στην αρχή λες ότι είναι η ιδέα σου, αλλά υποσυνείδητα ξέρεις ότι κάτι παίζει ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Αν, λοιπον, δεις κάποιο από αυτά τα σημάδια τότε μπορείς να αρχίσεις να υποπτεύεσαι ότι κάτι τρέχει:

#1 Το πρόγραμμα του δεν έχει κάποιο κενό για εσένα. Εκεί που πάντα έβρισκε χρόνο για εσένα, ξαφνικά για εσένα δεν έχει κάποιο κενό, αλλά σου αποκαλύπτει ότι θα βγει με εκείνον τον άσχετο φίλο από τα παλιά που έχει να δει χρόνια.

#2 Πλασάρει δικαιολογίες για να μην βρεθείτε. Άντε, την πρώτη φορά λες ότι είναι η ιδέα σου, την δέκατη φορά δεν είναι. Όλο κανονίζετε κι όλο σου το ακυρώνει τελευταία στιγμή με δικαιολογίες τύπου «Κανόνισα κάτι ξαφνικό με τα παιδιά» ή «Προέκυψε δουλειά». Αλλά το ψέμα αποκαλύπτεται όταν βλέπεις τα check-in που τον κάνουν οι φίλοι του.

#3 Κανονίζει με την παρέα του για διάφορες δραστηριότητες χωρίς εσένα. Μα μπροστά στα μούτρα σου να κανονίζει εξορμήσεις, ενώ όταν του προτείνεις εσυ να σου λέει όχι; Απαράδεκτο.

#4 Θέλει λέει να κοιμηθεί, αλλά τον βλέπεις ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλο πάλι και τούτο, να σου λέει ότι θέλει να κοιμηθεί και να βλέπεις ότι είναι online, τουλάχιστον απαράδεκτο. Θα μπορούσε να μην σου πει τίποτα, αλλά όχι…

Δικαιολογίες για να σε αποφύγει μπορεί να βρει όσες θες και να είναι όλες μια και μια. Το σημαντικό είναι πως αν αντιληφθείς μια τέτοια συμπεριφορά μην μείνεις παραπάνω, σε κανέναν δεν αξίζει το γράψιμο.

4 σημάδια ότι δεν είναι «απασχολημένος», απλά σε αγνοεί
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top