How to wear

How to wear: τα γυαλιά ηλίου που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος

Μία από τις αδυναμίες των fashion bloggers, αλλά και δική μας είναι τα γυαλιά ηλίου. Το απόλυτο must have του καλοκαιριού, φέτος θα πρωταγωνιστεί σε όλες τις εμφανίσεις και σε πολλά σχέδια και χρώματα.

#1 Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου μπορεί από μόνο του να λειτουργήσει σαν κόσμημα. Μεγάλη τάση φέτος, είναι τα γυαλιά με διακόσμηση, με έντονα και περίτεχνα κοσμήματα. Συνδύασε τα με ένα απλό ντύσιμο για να δώσεις περισσότερη ένταση, ενώ για μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, συνδύασε τα με ρούχα σε έντονα μοτίβα.

#2 Το χρώμα κυριαρχεί και στα γυαλιά ηλίου. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι γυαλιά με χρωματιστούς φακούς, σε κίτρινο ή ροζ χρώμα, στρογγυλά ή τετραγωνισμένα. Ιδανική επιλογή για πρωινές βόλτες, φόρεσε τα με άνετα, loose κομμάτια για μια πολύ καλοκαιρινή και φρέσκια εμφάνιση.

#3 Αυτή την τάση στα γυαλιά την περιμέναμε καιρό. Μιλάμε για τα retro cat eye γυαλιά ηλίου που τα βλέπουμε παντού. Το απόλυτο trend, σε έντονο χρώμα ή στο κλασικό μαύρο, μπορείς να το συνδυάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, με casual ή πιο απογευματινές εμφανίσεις. Θα δώσει μια vintage διάθεση, ενώ μια επίσης vintage τσάντα θα ολοκληρώσει το look.

#4 All time classic τα γυαλιά με flat επιφάνεια. Επέλεξε ένα ζευγάρι με μεγάλους flat, μαύρους φακούς και συνδύασε το με ένα formal ή office look. Θα αναβαθμίσει πολύ την εμφάνιση σου, δίνοντας μια πιο αυστηρή και μυστήρια διάθεση στο outfit.

#SUNGLASSES

How to wear: τα γυαλιά ηλίου που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top