Λάιφσταϊλ

Α4 waist: η νέα ελεεινή πρόκληση στα social media

Θέματα έχουμε όλοι. Κάποιοι, όμως έχουν τέτοια θέματα που δεν τους φτάνει κανείς. Όχι άλλο κάρβουνο!

Μία νέα δοκιμασία, τo Α4 waist, η οποία ξεκίνησε από την Κίνα και την ιστοσελίδα Weibo και έχει εξαπλωθεί σε όλο το κόσμο, σε προκαλεί να βγάλεις φωτογραφία με μία κόλλα χαρτί Α4 μπροστά από την κοιλιά σου. Αν είναι μικρότερη από το μήκος του χαρτιού κερδίζεις! Συγχαρητήρια! Ένα βραβείο ηλιθιότητας είναι όλο δικό σας!

download

Να δείτε που αυτό το χαρτί είναι και το γεύμα τους για όλη την ημέρα. Και στο τσακίρ κέφι τσακίζουν και ένα με γραμμές! Όχι όλο! Μην τους κάτσει και βαρύ!

Όλοι μας έχουμε όνειρα και πρότυπα, τα οποία ορίζουν την πορεία μας. Κάποιοι θέλουν να μοιάσουν στο μπαμπά τους. ΛΟΓΙΚΟ. Άλλοι στη μαμά τους. Λογικό, επίσης. Άλλοι πάλι στο Travolta. Καθόλου λογικό, αλλά και πάλι το δέχεσαι. Να μοιάσουν όμως σε ένα χαρτί πρώτη φορά το ακούω.

Μήπως έχει και στάδια; Το πρώτο μήνα μέση μικρότερη του Α4. Το δεύτερο μήνα μικρότερη της χαρτοπετσέτας. Και τον τρίτο μήνα μέση μεγέθους post-it.

Ας τους πετάξουμε κομφετί να γιορτάσουμε την επιτυχία τους! Ώπα, συγγνώμη! Φαΐ δεν πετάμε ποτέ!

Και μην ξεχνάτε ότι αυτό το ξεκίνησαν Κινεζούλες! Μικροκαμωμένες κοπελίτσες, που δίπλα τους φαινόμαστε τουλάχιστον σαν γίγαντες. Πως είναι δυνατόν να χωρέσουμε εμείς πίσω από ένα χαρτί;

Όχι ότι για αυτές είναι φυσιολογικό, αλλά είναι πιο πιθανό να συμβεί λόγω του σωματότυπού τους.

New challenge, λοιπόν! Ποιος θα καταφέρει να μην ανεβάσει ότι πιο ελεεινό του έρθει στο κεφάλι για τουλάχιστον ένα μήνα;

Εγώ! Εγώ! Έγω!

Α4 waist: η νέα ελεεινή πρόκληση στα social media
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top