Ζώδια

Είναι όντως οι Λέοντες ντίβες του ζωδιακού κύκλου;

Αγαπώ τα Λιοντάρια γιατί είναι παθιασμένο και δυναμικό ζώδιο. Ωστόσο, όλοι πιστεύουν ότι είναι ντίβες και ψώνια. Ας μην είμαστε ψεύτες. Ποιος δεν θέλει να τον θαυμάζουν; Ο Λέων λοιπόν γιατί να διαφέρει; Τον νοιάζει πολύ η εικόνα του και δεν αναφέρομαι απλά στην πάντα περιποιημένη του εμφάνιση, αλλά και στο τι εκπέμπει στους άλλους. Εξάλλου η πρώτη εντύπωση μετράει πάντα. Τα λιονταράκια όμως είναι και πολύ ευαίσθητα. Και ας μην το δείχνουν.

Τι είναι όμως τα λιοντάρια πέρα από «ψώνια»;

1/ Είναι οι καλύτεροι φίλοι
Πιο πιστούς και στοργικούς φίλους δεν πρόκειται να βρείτε. Σε στηρίζει σε όλα και σε φροντίζει. Θα σε υπερασπιστεί με νύχια και με δόντια.

2/ Είναι γενναιόδωρα
Είτε είσαι ο κολλητός τους, είτε ο έρωτας της ζωής τους, θα είναι πάντα δοτικοί μαζί σου. Δεν εννοώ μόνο ότι κάνουν συνέχεια δώρα, αλλά ότι είναι συναισθηματικά γενναιόδωροι. Θα σου προσφέρουν μια αγκαλιά και έναν ώμο για να κλάψεις.

3/ Είναι ενθαρρυντικοί
Ό,τι και να θέλεις να πετύχεις, άμα έχεις έναν Λέων στο πλάι σου θα τα καταφέρεις. Δεν έχει σημασία, αν στόχος σου είναι να σκαρφαλώσεις μέχρι το Έβερεστ ή να κερδίσεις στο τίτσου. Θα είναι δίπλα σου και θα σε στηρίζει συνέχεια.

4/ Είναι πιστοί
Μπορεί να φλερτάρουν και να θέλουν την προσοχή, αλλά άπαξ και ερωτευτούν είναι εκεί και τίποτα δεν υπάρχει γύρω τους. Δίνονται ολοκληρωτικά και δεν το μετανιώνουν. Δύσκολα θα τους κάνεις να ερωτευτούν, αλλά άμα τα καταφέρεις, τέλος είναι δικοί σου.
Νομίζω ότι μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι τα λιοντάρια φαίνονται επιφανειακά. Σε κάθε περίπτωση είναι συναισθηματικά, δοτικά και δυναμικά. Μάλλον για αυτό όσοι τα ξέρουμε τα αγαπάμε λίγο περισσότερο.

Είναι όντως οι Λέοντες ντίβες του ζωδιακού κύκλου;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top