Λάιφσταϊλ

Ξερνάμε αγάπη! ΠΑ!!

Σας μύρισε και εσάς κάτι, ε; Η αντρίλα θα είναι από το «λαϊκό» παιδί που πάει και χτυπιέται στο γυμναστήριο όλη μέρα για να μεγαλώσει τα ποντίκια του και να κάνει τα «λαϊκά» και μη κοράσια που θα βρεθούν στο δρόμο του να θέλουν απεγνωσμένα να πάρουν την αγάπη του. ΠΑ! Με λίγα λόγια, ο Τάσος Ποτσέπης, ο κύριος Αγάπη Μόνο, μοιράζει αντριλίκι και κλαρινογαμπριλίκι. Όποιος προλάβει! Να τρέξει! Προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο σκοπός μου είναι ένας! Σαν κοριτσάκι και εγώ θέλω να πάρω λίγη από την αγάπη του, μαζί με λίγο δικέφαλο, λίγο τρικέφαλο και μία δόση γκαριδοφωνάρας. ΠΑ. Όχι; ΟΧΙ! Το παιδί είναι ευλογημένο από το Θεό. Ολόκληρο σταυρό έπιασε! Τυχαίο; (ΝΑΙ) Μόνο ο Κύριος μπορεί να τον κρίνει. Αν όμως σκεφτείς ότι βλέπει τον εαυτό του σαν Θεό, δήμαρχο και πρωθυπουργό μόνο αυτός μπορεί να κρίνει τον εαυτό του.

Ωπ! Και εγώ τι κάνω εδώ; Oops, μπορώ και εγώ τελικά να τον κρίνω! ΠΑ στη μάΠΑ! Πάρε και την δική μου ΑΓΑΠΗ τώρα!

 

Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός θα φωνάξει «ΑΓΑΠΗΗΗ», θα χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι (καθώς θα πέφτει να κάνει push-ups), θα μας αλλάξει τα φώτα και θα δώσει απλόχειρα την ΑΓΑΠΗ του μέσα σε 45 λεπτά σύμφωνα με δηλώσεις του. Αφήνεις τέτοιο παιδί; Μ-ΠΑ δεν το αφήνεις με τίποτα (να σε πλησιάσει).

Ο Σφίχτερμαν – Ποζέρης – Κλαρίνος Τάσος μας απειλεί ότι ήρθε για να μείνει! Δεν δεχόμαστε απειλές κύριε! Πάρτε την γλώσσα σας κύριε Αγαπούλη και πηγαίνετε αλλού! Άλλωστε, ο χρόνος δημοσιότητας σας τελειώνει, μέχρι να έρθει ο επόμενος που θα μας κάνει να αναρωτιόμαστε «Που πάμε ωρέ;».

Προσφορά αξίας σε Αγαπούληδες : OFF. Superpotsep ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ (ξερνάμε αναβολικά και τρόμπες).

Ξερνάμε αγάπη! ΠΑ!!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top