Ανδρική Μόδα

Οι ναυτικές λεπτομέρειες που θα απογειώσουν το καλοκαιρινό σου στυλ

Το καλοκαίρι έχει έρθει και μαζί του έχει φέρει μία ανανεωμένη ενδυματολογική διάθεση. Ο έντονος ήλιος μπορεί να μην επιτρέπει πολλά παραπάνω ρούχα, επιτάσσει όμως τακτικές εκδρομές σε παραθαλάσσια μέρη, όπου τόσο ο ίδιος, όσο και τα ελάχιστα ρούχα αποτελούν τον κανόνα.

Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο, οι επιλογές στα ρούχα γίνονται όλο και πιο περιορισμένες. Το στυλ του καλοκαιριού πρέπει να είναι λιτό και συγχρόνως όσο πιο κομψό γίνεται. Όταν, λοιπόν, η δυνατότητα υπερβολικών συνδυασμών καθίσταται αδύνατη λόγω εξωτερικών παραγόντων, θυμηθείτε πως είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Φέτος, οι μικρές αλλά και εντυπωσιακές αυτές αναφορές παίρνουν την έμπνευσή τους από το χώρο της θάλασσας και συγκεκριμένα από το ναυτικό.

marina1

Η κλασσική μαρινιέρα, τα χαρακτηριστικά καπέλα, patches με άγκυρες, ναυτικοί γιακάδες και καθημερινά ρούχα που παραπέμπουν στο συγκεκριμένο στυλ, όπως για παράδειγμα τα κοντομάνικα άσπρα πουκάμισα ή τα λευκά παντελόνια, είναι φέτος τα πιο κατάλληλα κομμάτια για να δώσουν στο σύνολό σας την απαραίτητη καλοκαιρινή απόχρωση, αλλά και ένα ανεπιτήδευτα μοντέρνο ύφος.

marina2

Χρησιμοποιείστε ένα ναυτικό στοιχείο στη συνολική εμφάνισή σας, έτσι ώστε να αποφύγετε να μοιάζετε σα να φοράτε στολή και περιορίστε το σε μικρές λεπτομέρειες. Παρακάτω, θα βρείτε τα ιδανικά κομμάτια για να προσαρμόσετε και εσείς το marine trend στο προσωπικό σας στυλ:

iPiccy-collage

Οι ναυτικές λεπτομέρειες που θα απογειώσουν το καλοκαιρινό σου στυλ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top