Drinks

Όσα λένε οι γυναίκες μεταξύ τους με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι

Θα ήθελα όσο θα διαβάζετε αυτό το άρθρο να ακούτε το παρακάτω τραγούδι για να σας εισάγω λίγο πιο ομαλά στο άκρως ερωτικό κλίμα αυτού του άρθρου.

Γυναίκες! Μια τόσο μικρή λέξη αλλά για τους άντρες είναι η μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή τους και συνάμα το μεγαλύτερο βάσανό τους. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί σε αυτό! Η σύγχρονη γυναίκα έχει πολλούς ρόλους που την θέλουν εργαζόμενη, φίλη, κόρη, γυναίκα και άλλα πολλά. Υπάρχουν όμως κάποιες ώρες που απλώς θέλει να είναι ο εαυτός της και φυσικά αυτό συμβαίνει κάποια όμορφα βράδια με τις φίλες της και ένα ποτήρι κρασί. Μια τέτοια βραδιά εμπεριέχει πολλά και ωραία θέματα συζήτησης. Αν λοιπόν μπορούσε κανείς να είναι αόρατος και να μπορέσει να κάτσει σε ένα τραπέζι με γυναίκες και κρασί, το πιο πιθανό είναι να ακούσει τα παρακάτω:

1/ This is a man’s world.

Οι άντρες είναι το αγαπημένο μας θέμα. Μπορούν να μας κάνουν να κανονίσουμε έξοδο αποκλειστικά για να συζητήσουμε για αυτούς. Άντρες που ανήκουν στο παρελθόν, άντρες που ανήκουν στο παρόν και άντρες που ανήκουν στο μέλλον. Τρεις κατηγορίες που προκαλούν πολλά συναισθήματα στο άκουσμα και μόνο. Φυσικά τα κοσμικά επίθετα δε θα λείψουν ποτέ σε μια τέτοια περίπτωση ειδικότερα αν το αντικείμενο συζήτησης είναι οι σκοτεινοί έρωτες του παρελθόντος.

Οι άντρες που βρίσκονται απέναντι συζητιούνται και αυτοί εξίσου. Δε σημαίνει πως πάντα είναι για καλό. Υπάρχουν ορισμένοι πολύ ενοχλητικοί που απλώς λες «μόλις ήρθα! Τι δικαιολογία να βρω να φύγω!». Χωρίς να θέλω να γίνομαι ρατσίστρια ή οτιδήποτε άλλο συνήθως αυτό γίνεται με άντρες μεγαλύτερης -πολύ μεγαλύτερης- ηλικίας που έχουν πολύ θράσος τις περισσότερες φορές!
Όπως καταλαβαίνεις τα γαλλικά πάνε και έρχονται και τα ποτήρια κατεβαίνουν το ένα μετά το άλλο.

2/ And the «xriso ftiari» goes to…

Και την πρωτιά στο διαγωνισμό για το πιο γρήγορο φτυάρι πάει στη γυναικοπαρέα στο τραπέζι πίσω. Μπράβο κορίτσια!


Εννοείται πως η πρωτιά πάει στις γυναικείες βραδιές με το αγαπημένο μας κρασί. Μια γυναίκα από μόνη της είναι δυνατή, αλλά μια γυναίκα με ένα ποτήρι κρασί μπορεί να γίνει πανίσχυρη. Η γοητεία που της δίνει το στυλ της, ο αέρας της και το αλκοόλ, την κάνουν να νιώθει πολύ όμορφα με τον εαυτό της και πως καμία από τους «εχθρούς» της δεν μπορεί να τη νικήσει. Γιατί κακά τα ψέματα όλες μας αντιμετωπίζουμε άλλες γυναίκες, κυρίως, στην καθημερινότητά μας που μας κάνουν σε γενικές γραμμές να μισούμε λίγο τους ανθρώπους.

3/Δουλειά

Πολλά από τα καθημερινά μας προβλήματα δημιουργούνται στις καθημερινές μας δουλειές, είτε αυτό είναι η εργασία είτε η σχολή, τα οποία κάνουμε το λάθος να τα κουβαλάμε στο κεφάλι μας παντού. Έτσι και στη γνωστή έξοδο με τα κορίτσια αρχίζει η καθεμία και λέει τα θέματά της μέχρι που πετάγεται η μια και σώζει την κατάσταση με λίγες μόνο λέξεις «Όπα! Ήρθαμε να περάσουμε καλά, άσ’τα αυτά για αύριο».

Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως ένας από τους βασικούς λόγους που οι γυναίκες βγαίνουν είναι είτε να συζητήσουν για τους νυν και πρώην είτε για να φλερτάρουν. Το’ χουμε;

Όσα λένε οι γυναίκες μεταξύ τους με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top