Σούξου -Μούξου

Πώς να αντιμετωπίσεις ότι η κολλητή σου βγαίνει με κάποιον που δεν σου αρέσει

Επιτέλους η κολλητή σου ερωτεύτηκε, την βλέπεις να λάμπει από ευτυχία, αλλά για στάσου λίγο με αυτόν… «Αυτός ο ακατανόμαστος δεν κάνει για την κολλητή μου», σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι. Μα καλά, τι σου έκανε το παιδί και δεν θες να τον βλέπεις ούτε ζωγραφιστό; Όλες έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο, καταλαβαίνω, όλες ήμασταν με έναν ανεξήγητα αχώνευτο και όλες έχουμε αναγκαστεί να ανεχτούμε την παρουσία του. Πάμε όμως να σου πω όμως τι μπορείς να κάνεις για να μην γίνεις ξαφνικά η ξινή της υπόθεσης:

#1 Προσποιησου

Προσποιήσου ότι αντέχεις την παρουσία του, δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Άσε που δεν θες να αρχίσει να απομακρύνεται η κολλητή σου. Μπορεί δικαιολογημένα να μην σου γεμίζει το μάτι ο τύπος, αλλά αν βλέπεις ότι οι προειδοποιήσεις σου δεν πιάνουν τόπο, απλά σταματάς και ελπίζεις για το καλύτερο.

#2 Δωσε μια ριμαδα ευκαιρια

Μπορεί να φταίει το ότι θες το καλύτερο για την κολλητή σου και να μην μπορείς να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Αλλά βάλε λίγο νερό στο κρασί σου και γνώρισε τον, μπορεί να είναι άπαιχτος και η συμβίωση σας να γίνει ανεκτή.

#3 Βρες ενα κοινο σημειο

Οκ, το καταλάβαμε, δεν τον γουστάρεις. Ακόμα και ο τρόπος που αναπνέει είναι λάθος για εσένα, αλλά για να τυφλώθηκε η φίλη σου κάτι καλό πρέπει να έχει το αγόρι. Βρες το και χρησιμοποίησε το υπέρ σου.

#4 Κανε τα στραβα ματια

Τι εννοώ; Αγνόησε την παρουσία του και περιορίσου στα εντελώς τυπικά. Δεν χρειάζεται κάθε φορά που σου μιλάει να τον κοιτάς σαν να είναι ο παρείσακτος της υπόθεσης, ακόμα και αν νιώθεις έτσι. Δεν θες να δημιουργηθούν προβλήματα, ούτε να ασκήσεις VETO στο αν θα έρθει η όχι. Μπορείτε να υπάρξετε στην ίδια παρέα, you can do it girl!

 

Ίσως να νιώθεις ότι σου παίρνει την κολλητή σου, ίσως να νιώθεις παραμελημένη, ίσως πάλι το ένστικτο σου να είναι σωστό και να είναι όντως αυτός που θα της ραγίσει την καρδούλα στο τέλος. Όπως και να έχει η κατάσταση, είναι κολλητή σου και πάντα θα σε αγαπάει. Η φιλία σας δεν θα χαλάσει για μια σχέση, εκτός και αν δεν στηρίζεται σε γερά θεμέλια ή σoυ έρθει η φαεινή ιδεα να κάνεις καμία χοντράδα. Αλλά για πες μου, όταν την βλέπεις τόσο ευτυχισμένη, αντέχεις να της την χαλάς με μικροπράγματα;

Πώς να αντιμετωπίσεις ότι η κολλητή σου βγαίνει με κάποιον που δεν σου αρέσει
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top