Η σχέση με τον εαυτό μας και τους άλλους - yang.gr
i sxesi me ton eauto mas kai tous allous
Phychoλογία

Η σχέση με τον εαυτό μας και τους άλλους

banner3

Η αυτογνωσία και η αυτοπεποίθηση είναι οι κύριοι παράγοντες που μας κάνουν να νιώθουμε καλά και να εκτιμάμε τους εαυτούς μας. Η σχέση που έχουμε με εμάς κλονίζεται συχνά, με το κακό συνήθειο που έχουμε να λέμε ψέματα στους εαυτούς μας, να παραμερίζουμε τις πραγματικές μας ανάγκες και να τις αντικαθιστούμε με ψεύτικες και εικονικές. Tο φαίνεσθαι και οι αντιλήψεις τις κοινωνίας έχουν οδηγήσει στη σύγχυση των στόχων και επιθυμιών μας, καθώς καταλήγουμε να κοπιάζουμε για όνειρα άλλων.

Εφόσον συμφιλιωθούμε με τη μοναξιά και τη σκέψη μας, βρίσκουμε τον εαυτό μας. Μαθαίνουμε να αγαπάμε ό,τι είμαστε, πριν το αλλάξει η εποχή. Όταν η εκτίμηση και ο σεβασμός για εμάς μεγαλώσει και φτάσουμε στο σημείο να εντάξουμε τα ελαττώματα μας στη προσωπικότητα μας, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για αρμονική συνύπαρξη με τους γύρω μας.

Φιλίες και ερωτικές σκέψεις φθείρονται κατά τη διάρκεια του χρόνου από προσωπικές διαμάχες και θέματα που έχουν παραμείνει άλυτα. Στο κάτω-κάτω, αν δείχνεις στον άλλον τα στοιχεία που αγαπάς σε΄σένα, πώς να μην τα προσέξει; Κι αν ο άλλος άνθρωπος δεν τα εκτιμάει, μπορεί να μην εκτιμάει ούτε εκείνον. Σκέψου το πριν τα βάλεις με σένα, πάλι !

Γράφει η Ελπίδα Κόρδα

Να πως να κερδίσεις 5 ευρώ για την πρώτη αγορά από το site μόδας SENSE εσύ και οι φίλες σου!

Η σχέση με τον εαυτό μας και τους άλλους
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σε μια εποχή όπου έχει χαθεί αυτή αρμονία και οι δύσκολοι ρυθμοί της καθημερινότητας μας στερούν την απόλαυση ενός απλού χαμόγελου, μιας θερμής συντροφιάς και μιας πηγής έμπνευσης, έρχεται το Yang.gr να ανατρέψει αυτά τα δεδομένα. Μια σειρά από πλούσια θεματολογία και περιεχόμενο για Lifestyle, Σχέσεις, Μόδα, Κινηματογράφος, Έξοδος, Fitness και πολλά περισσότερα σε περιμένουν, για να καλύψουν τα γούστα όλων των Yangs.

Facebook

To Top