Σούξου -Μούξου

Τα λάθη που κάνει ένας 20χρονος σε μια σχέση

Η είσοδος στο κλαμπ των 20άρηδων σηματοδοτεί και την αρχή των ίσως λίγο πιο σοβαρών σχέσεων. Στη φάση αυτή, κάποιος 20χρονος είναι λογικό να μην έχει αποκτήσει εμπειρία στις σχέσεις, να μην ξέρει καλά καλά πώς να συμπεριφέρεται και να κάνει λάθη.

#1 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 🤔

Κοινώς, μιλάμε για ανωριμότητα, η οποία δικαιολογείται και από την ηλικία, αλλά είναι και θέμα χαρακτήρα. Έτσι, μπορεί κάποιος νεαρός να ξεκινά μια σχέση γεμάτος ενθουσιασμό, να δίνει ελπίδες στη σύντροφό του και να τελειώνει άδοξα η σχέση επειδή ο ίδιος «δεν ήθελε κάτι παραπάνω». Και πάει λέγοντας, μέχρι να φτάσει στα τριάντα και ίσως καταλάβει τι ακριβώς θέλει.

Χορηγούμενο

Trulli

#2 ΔΕΝ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ 😨

Τη σημερινή εποχή οι περισσότεροι νεαροί επαναπαυόμαστε στην τεχνολογία και τα social media επιδιώκοντας να γνωρίσουμε ένα άτομο, ξεχνώντας τον παλιό και παραδοσιακό τρόπο: το φλερτ. Έτσι, είναι λογικό ο νέος που ασχολείται σχεδόν όλη μέρα με τα social media, να μην κοιτάει καν γύρω του, με αποτέλεσμα να χάνεται κάθε διαπροσωπική επικοινωνία που αποτελεί ένα γερό θεμέλιο για μια υγιή σχέση. Επομένως, καταλήγει να ερωτεύεται ψηφιακά.

Χορηγούμενο

Trulli

#3 ΔΕΝ ΑΦΟΣΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ 😔

Είναι ευνόητο ότι μια σχέση απαιτεί αφοσίωση. Τόση ώστε να δίνουμε στον σύντροφό μας να καταλάβει ότι κατέχει μια ξεχωριστή θέση στη ζωή μας. Το άγχος της καθημερινότητας, οι απαιτητικές σπουδές, η προσπάθεια εύρεσης εργασίας, πολλές φορές δεν αφήνουν τον σημερινό νέο να ανασάνει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αφιερώνεται στη σχέση του όσο θα ήθελε και να δημιουργούνται προβλήματα.

#4 ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ 😡

Είναι κι αυτό ένα αποτέλεσμα της ενασχόλησης με τα social media που λέγαμε. Τα λάικς, οι αντιδράσεις, τα σχόλια που δίνουν και παίρνουν, μόνο σε μπελάδες μπορούν να οδηγήσουν εφόσον ο νέος είναι σε σχέση. Και μάλιστα, αν αυτό γίνεται καθημερινά, το ζευγάρι καταλήγει να τσακώνεται όλη μέρα για δύο ή τρία λάικς. Ακούγεται λίγο αστείο, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

#5 ΔΕΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 🤐

Θα περίμενε κανείς από τα άτομα αυτής της ηλικίας να κάνουν ό,τι πιο τρελό σκαρφιστούν για να δείξουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Πλέον όμως, η όποια εξωτερίκευση συναισθημάτων γίνεται σχεδόν αποκλειστικά με γραπτά μηνύματα, με έναν τρόπο δηλαδή πιο ασφαλή και απρόσωπο. Υπάρχει επομένως, μια αμηχανία στη σημερινή νεολαία που ακολουθεί τον σίγουρο τρόπο και φοβάται να εκτεθεί.

Τα λάθη που κάνει ένας 20χρονος σε μια σχέση
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top