Σούξου -Μούξου

Τι αρέσει στις γυναίκες να συζητούν στο πρώτο ραντεβού ❣

Όλες οι γυναίκες λίγο πολύ έχουμε βιώσει το άγχος του πρώτου ραντεβού. Τι θα φορέσουμε, πώς θα βαφτούμε, αλλά κυρίως, πώς θα σπάσουμε τον πάγο και τι θα συζητήσουμε με τον παρτενέρ μας. Στην πρώτη αυτή συνάντηση, λοιπόν, συνηθίζουμε να συζητάμε περισσότερο γενικότερα θέματα, έτσι ώστε να γνωρίσουμε μεν κάποιες πτυχές του χαρακτήρα του άλλου και να ξεδιπλώσουμε δικές μας, αλλά και να αφήσουμε ένα μυστήριο για τυχόν επόμενα ραντεβού.

Όταν γνωρίζουμε κάποιον για πρώτη φορά συνηθίζουμε να μοιραζόμαστε βασικές και προσωπικές μας πληροφορίες, προκειμένου να έχουμε μια γενική εικόνα για τον άνθρωπο που έχουμε απέναντι μας. Έτσι, ερωτήσεις τύπου «Από πού είσαι;», «με τι ασχολείσαι», «έχεις αδέρφια;», είναι sos ερωτήσεις για αρχή. Έτσι, καταφέρνουμε να διώξουμε την αμηχανία που πιθανότατα επικρατεί, αλλά και να μάθουμε για την οικογενειακή σας κατάσταση, χωρίς να γίνουμε αδιάκριτες.

Χορηγούμενο

Trulli

Δεν θα βαρεθούμε ποτέ να μας μιλάτε για τη δουλειά, τη σχολή, τα χόμπι σας ή οτιδήποτε άλλο ασχολείστε. Ίσα ίσα, αν δεν γνωρίζουμε το αντικείμενο θέλουμε να μάθουμε πολλά γι΄αυτό: το πώς συμπεριφέρεστε και αντιμετωπίζετε τα καθήκοντά σας, αλλά και το πώς ξεδίνετε και περνάτε τον ελεύθερό σας χρόνο. Έτσι, αρχίζουμε σιγά σιγά να ανακαλύπτουμε περισσότερα για τον χαρακτήρα σας και να σας γνωρίζουμε καλύτερα.

Εντάξει, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συζήτηση αυτό το *top* θέμα. Δεν είναι άλλο από τη μουσική, τις ταινίες και τις σειρές. Σ΄αυτό το στάδιο, έχουμε φύγει λίγο από την έρευνα του χαρακτήρα σας και προσπαθούμε να βρούμε κάτι κοινό με μας, να΄χουμε να λέμε για ώρες. Όπως καταλαβαίνεις, αν βλέπουμε κι οι δύο Game of thrones και Suits, ίσως να μην τελειώσει ποτέ αυτό το ραντεβού!

Είτε είμαστε πολυταξιδεμένοι είτε όχι, τα ταξίδια κατέχουν μια περήφανη θέση στα standards του πρώτου ραντεβού. Περίεργα μέρη που έχει πάει ο καθένας, ιδανικοί προορισμοί και ιδανική χώρα στην οποία θα θέλαμε να μένουμε, μπορούν να προδώσουν πολλά για τον χαρακτήρα μας, χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσουμε κάτι ευθέως. Η ανταλλαγή ονείρων και εμπειριών είναι αναμφίβολα πιο διασκεδαστική από ξερές και ευθείες ερωτήσεις.

Όπως θα κατάλαβες, σε μια πρώτη συνάντηση με κάποιον, προσπαθούμε λίγο να κινηθούμε σε πιο safe επίπεδα έτσι, ώστε να ανακαλύψουμε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του παρτενέρ μας, αλλά και να μην φανεί ότι του κάνουμε ανάκριση. Γι΄αυτό συνηθίζουμε να αποφεύγουμε τις πολύ προσωπικές ερωτήσεις. Άλλωστε, σκοπός μας είναι να ξαναβγεί μαζί μας, όχι να τον τρομάξουμε και μην τον είδατε!

Τι αρέσει στις γυναίκες να συζητούν στο πρώτο ραντεβού ❣
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top