Ζώδια

Τι είδος πρώην είσαι με βάση το ζώδιό σου 💔

Πονεμένη ιστορία το κεφάλιο «πρώην». Πείτε την αλήθεια, όλοι έχουμε έστω κι έναν πρώην που δεν θέλουμε να ξέρουμε. Υπάρχουν και τυχέροι οι οποίοι κρατάνε κάποια φιλική, τυπική σχέση με τους πρώην τους. Απο την άλλη υπάρχουν και αυτοί που φοβούνται να στείλουν έστω και ένα «χρόνια πολλά» μην τυχόν και παρεξηγηθεί. Κορίτσι μου/αγόρι μου στείλτο και αν ο άλλος το πάρει για ενδιαφέρον δικό του πράβλημα.

ΚΡΙΟΣ ♈

Δεν νοιάζεται και πολύ, απλά. Ο Κριός όταν χωρίζει, χωρίζει. Ούτε πισωγυρίσματα, ούτε τηλεφωνήματα αργά το βράδυ. Πάει παρακάτω με την ταχύτητα του φωτός. Τώρα, στην περίπτωση που επιθυμείς κάποια επανασύνδεση, πολύ δύσκολο. Αφού το γυαλί σπάσει, δεν ξανακολλά. Το καλό είναι πώς δεν πρόκειται να σε φέρει σε δύσκολη θέση μετά τον χωρισμό, θα σε χαιρετήσει όταν συναντηθείτε τυχαία και αυτό ήταν.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Σταδιακά, όπως λέει και το τραγούδι, θα ξεπεράσει ότι τον πλήγωσε. Ερωτεύεται δύσκολα και ακόμα πιο δύσκολα χωρίζει. Ωστόσο, όταν χωρίσει δύσκολα γυρίζει πίσω. Οι αναμνήσεις μπορεί να τον σκοτώνουν. Το πείσμα του δεν τον αφήνει να γυρίσει σε παλιές καταστάσεις. Άμα τον δείτε τυχαία, να περιμένετε ένα τυπικό «γεια» και πολύ σας είναι.

ΔΙΔΥΜΟΣ ♊

Μπορεί τα Διδυμάκια να είναι άσσοι στο φλέρτ, αλλά στον έρωτα είναι πολύ δύσκολοι. Ναί, μπορεί να έχουν χίλιες δύο σχέσεις, αλλά δύσκολα θα πούν για κάποιον ότι είναι το άλλο τους μισό. Όταν λοιπόν χωρίζουν, γίνονται τέρμα εγωιστές, κάτι που δεν τους χαρακτηρίζει. Ποτέ δεν κοιτάνε πίσω. Άμα τώρα σας δούν τυχαία στο δρόμο, μην περιμένετε να δείτε την κλασσική χαλαρή τους χειραψία. Θα είναι τέρμα ψυχροί. Σε βαθμό που θα σας κάνει να απορρείτε αν ήταν όντως αυτός/αυτή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ίσως το πιο συναισθηματικό ζώδιο του κύκλου, ο χωρισμός δεν τους ταιριάζει. Νοσταλγούν τις παλιές καλές στιγμές για μερόνυχτα. Όταν βγαίνουν, καλό θα ήταν οι φίλοι τους να τους παίρνουν το κινητό από το χέρι. Τώρα άμα δείτε έναν Καρκίνο τυχαία, δεν θα μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του και ίσως προβεί και σε ένθερμες δηλώσεις. Ωστόσο, μην το παρερμηνεύσετε, μπορεί και να σας έχει ξεπεράσει, απλώς δεν μπορεί να ξεχάσει.

ΛΕΩΝ ♌

Μπορεί να μην τους φαίνεται, αλλά τα λιοντάρια είναι βαθύτατα συναισθηματικά. Γι΄αυτό και όταν ερωτευτούν, πραγματικά δύσκολα θα χωρίσουν. Αν όμως χωρίσετε με δική σας πρωτοβουλία, τότε σας διαγράφει οριστικά. Μην περιμένετε να γυρίσει. Όμως αν τύχει και τον δείτε θα είναι ευγενέστατος, γλυκός και εξυπηρετικός, λες και είστε φίλοι από το στρατό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ο Παρθένος είναι αναλυτικός ακόμα και στον έρωτα. Θα κάτσει να σκεφτεί τα θετικά και τα αρνητικά μιας παλιάς αγάπης και στο τέλος απλά θα το ξεπεράσει. Αργεί, αλλά πάντα τα καταφέρνει και δύσκολα γυρνά. Είναι πολύ εύκολα να κρατήσεις φιλικίες σχέσεις μαζί του. Τώρα στην περίπτωση που δεν κρατήσεις και τον δείς τυχαία, θα είναι ευγενικός και τυπικός.

ΖΥΓΟΣ ♎

Οι Ζυγοί μπορούν όσο εύκολα γυρίσουν, έτσι και εύκολα να φύγουν. Δεν θα κρατήσουν κακίες, μόνο τις καλές αναμνήσεις. Όταν διαθέτουν έντονα συναισθήματα για τον άλλον, επιδιώκουν μια επανασύνδεση. Αν δεν τα καταφέρουν προσπαθούν με κόπο να ξεχάσουν τελείως. Δεν βοηθάει να ζεις στο παρελθόν, αυτό οι Ζυγοί το ξέρουν καλά. Όταν τους συναντήσετε, να ξέρετε πως θα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα, τόσο εγκάρδιοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ξέρω ότι το πρώτο που σκέφτεσαι είναι ότι ο Σκορπίος θέλει να σε κάψει στην πλατεία Συντάγματος και απλά δεν βρίσκει ξύλα. Αλλά η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική: οι Σκορπίοι είναι εκδικητικοί στα λόγια, σπάνια στην πράξη. Ερωτεύονται αληθινά και πολύ, γι΄αυτό και ένας χωρισμός τους τσακίζει. Αργούν πολύ, αλλά στο τέλος το ξεπερνάνε. Θα επιδιώξουν να δουν το παλιό τους έρωτα, αλλά δεν πρόκειται – όσο και αν τους γεμίζουν οι αναμνήσεις – να το δείξουν. Ψυχροί λες και βρίσκονται στην Αλάσκα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

«Πάμε παρακάτω», φωνάζει ο Τοξότης και το εννοεί. Δεν τραβούσε και χωρίσαμε, δεν έγινε και κάτι. Όχι ότι δεν μπορεί να πληγωθεί, αλλά θα το ξεπεράσει γρήγορα, αφού δεν μπορεί να ζει με αρνητικά συναισθήματα. Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι άμα τον δείτε τυχαία, θα είναι θερμός και ευγενικός. Ό,τι έγινε, έγινε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Δεν ξέρω γιατί, αλλά ο Αιγόκερως μπορεί να αδιαφορήσει πιο εύκολα από όλους και να κρατήσει μόνο τα άσχημα. Τι σόι φίλτρο είναι αυτό; Το θέλω και εγώ. Μπορεί να πίστεψε ότι αυτός/ή ήταν το άλλο του μισό. Όμως δεν πρόκειται να κρατήσει την ίδιασκέψη μετά τον χωρισμό. Αν τον πετύχεις, θα είναι τόσο ψυχρός που θα αναρωτιέσαι αν ποτέ σε νοιάστηκε πραγματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μπορεί να φύγει οριστικά, μπορεί να ξαναγυρίσει, μπορεί να να να… ποτέ δεν ξέρεις με έναν Υδροχόο! Δεν είναι της άποψης ότι όταν το γυαλί σπάσει δεν ξανακολλά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα γυρίσει άμα δεν αλλάξουν οι συνθήκες που τον πλήγωσαν. Μπορεί να μιλάτε ή μπορεί να αποφεύγετε ο ένας τον άλλον, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Αν τώρα δεν μιλάτε και τον δεις τυχαία, μην περιμένεις ούτε «γεια».

ΙΧΘΥΣ ♓

Τα ψαράκια, που ζουν μέσα στα παραμύθια τους, δύσκολα χωρίζουν. Πιστεύουν ότι θα κρατήσουν για πάντα μέσα τους τον παλιό τους έρωτα. Αμ δε, με τίποτα, τσάμπα ελπίζεις. Δεν είναι ότι δεν σε ερωτεύτηκαν, αλλά θα ξαναερωτευτούν και αυτό είναι σίγουρο. Αργά ή γρήγορα θα τους τελείωσεις. Τώρα αν τους συνατήσεις τυχαία, ναί μπορεί να κλάψουν λίγο, αλλά πίστεψέ με, ακόμα δεν βρήκαν νέο σύντροφο, διαφορετικά ούτε μια ματιά.

Τι είδος πρώην είσαι με βάση το ζώδιό σου 💔
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top