How to wear

How to wear: The Classic Black

Αναρωτιέμαι, υπάρχει γυναικεία ντουλάπα χωρίς το κλασικό little black dress ή έστω ένα μαύρο ρούχο; Το μαύρο χρώμα αποτελεί διαχρονικά μια must και safe επιλογή σε κάθε γυναικεία ενδυματολογική εμφάνιση. Είναι πάντα στη μόδα, συνδυάζεται εύκολα και με πολλούς τρόπους και όπως είχε πει και η Coco Chanel , «Black has it all».  Ας δούμε μερικούς απ΄τους πιο in συνδυασμούς που θα ανανεώσουν και θα αναδεικνύουν κάθε «classic black» look σου.

#1 Black n White

Το μαύρο είναι ένα χρώμα που επιτρέπει τις έντονες αντιθέσεις. Το άσπρο-μαύρο, λοιπόν, είναι σίγουρα ένας all time classic συνδυασμός. Δοκιμασμένος και κομψός. Συνδυάστε μαύρα ρούχα με λευκά παπούτσια και αξεσουάρ ή τολμήστε mix and match συνδυασμούς για ένα πιο stylish outfit.

μαυρο και ασπρο

#2 Black n Gold

Το μαύρο αποτελεί το ιδανικό φόντο για χρυσές πινελιές που θα απογειώσουν το look σου. Χρυσές λεπτομέρειες σε total black outfit προσθέτουν κύρος και φωτίζουν με τον πιο σωστό τρόπο.

μαυρο και χρυσο

#3 Black n Denim

Πώς να βάλετε το μαύρο χρώμα στο καθημερινό σας ντύσιμο; Ο κανόνας είναι: black + denim= daily outfit. Τόσο το μαύρο, όσο και το denim αποτελεί ένα κλασικό και δοκιμασμένο trend που δεν χάνει. Συνδυάζοντας classic black με classic denim πετυχαίνουμε να σπάσουμε τη μονοτονία και τη σοβαρότητα του μαύρου κάνοντας το look μας πιο casual, φυσικό και ελαφρύ. Πάρτε μερικές ιδέες για black n denim outfits που φοριούνται απ΄το πρωί ως το βράδυ.

μαυρο και τζιν

Και να θυμάστε: Black is always the new black.

How to wear: The Classic Black
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top