Editorials

Uni-outfits για την πρώτη εβδομάδα στη σχολή!

Τη πρώτη βδομάδα στο πανεπιστήμιο, είτε πρόκειται για την πρώτη χρονιά ως πανεπιστημιακή φοιτήτρια είτε για την back to university εβδομάδα, το στυλ και το ντύσιμό σας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα! Φυσικά θα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή, το τέλειο συνδυασμό που είναι ούτε πολύ πρόχειρο ούτε πολύ επίσημο ή τύπου «πάω στο συνέδριο ή στη σχολική γιορτή».

Είναι λογικό πως η μετάβαση από το σχολείο στο πανεπιστήμιο είναι και η αλλαγή από το ΠΡΕΠΕΙ να ντύνομαι σεμνά στο ΘΕΛΩ να ντυνομαι σεμνά, όμορφα ή να δείχνω το χαρακτήρα μου με το τρόπο που ντύνομαι καθημερινά, με το στυλ μου.

Για εμένα λοιπόν, πρέπει να υιοθετήσετε ένα smart casual, το οποίο θα σας εντάξει στις καλοντυμένες της σχολής αυτομάτως, αλλά και θα σας επιτρέψει να είστε άνετα όλη μέρα.

Tip: ξεχάστε τις Αμερικάνικες σειρές και την Carrie στο πανεπιστήμιο ή το τρόπο που ντύνονται εκεί στα κολλέγιά τους. Αν σκάσετε μύτη με την μυτερή classy γόβα σας, δεν έχει σημασία αν πρόκειται για Louboutin ή Manolo, αν τη πληρώσατε 700 ευρώ ή είναι ό,τι πιο μοδάτο, θα γελάσουν και οι πέτρες ακόμη και αν σπουδάζετε Νομική στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη (Σόρρυ Νομικίνες, αλλά έχετε κατά μέσο όρο λίγο πιο… επίσημο ντύσιμο από το μέσο όρο των φοιτητριών σε άλλες σχολές).

Και τι εννοώ με το casual chic ή smart casual;

Σε γενικές γραμμές τα τζιν σας θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, μιας και ταιριάζουν με τα πάντα, είναι casual, αλλά και άνετα! Συνδυάστε τα με πουλοβεράκια για τις πιο κρύες μέρες ή για μια μέρα με άστατο καιρό!

Μπορείτε να τα φορέσετε με μποτάκι, star-άκι, stansmith ή να έχετε στην τσάντα σας ένα τοπ και μια classy γόβα σε funky χρώμα για τα μαθήματα που τυχαίνει να είναι αμέσως πριν την έξοδο για ποτό ή ένα κρασί.

Επίσης, ετοιμαστείτε να κάνετε άπειρους συνδυασμούς με leather-like φουστίτσες και κολάν. Στις βορειότερες πόλεις θα πρότεινα να επενδύσετε σε μια καλή ομπρέλα (είναι s.o.s. και για τις σχολές στα Γιάννενα!), σε ένα ωραίο μαύρο δερμάτινο μπουφάν (εγώ έχω ευχαριστηθεί και ένα κόκκινο δερμάτινο, όσο δυσκολοφόρετο και αν σας ακούγεται) και σε κασκόλ το χειμώνα ή φουλάρια τώρα που ο καιρός είναι ακόμη ζεστός.

Ακολουθούν εικόνες για inspo με τις ώρες!
images-1

y-2images-3

1289b8b6f197eab82f84a79766fc1ba2805207890

Να και 2 δικά μου smart casual outfit που θα φορουσα άνετα στο πανεπιστήμιο! (Ακόμη και αν ειναι από φώτογραφίες που έβγαλα σε ταξίδι).

 

 

image-0-02-01-513d3a13a34f526c551592e407a4e38e707b07062a57f8863b04eb1525dd6800-v

img_20160918_211520

Καλή μας αρχή!!
Περιμένω τα outfits των πρώτων ημερών στη σχολή σας με #yanggr στο instagram και το facebook!

Uni-outfits για την πρώτη εβδομάδα στη σχολή!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top