Ομορφιά

Πώς να πετύχεις το τέλειο καλοκαιρινό bronze look στο μακιγιάζ σου

Καλοκαίρι χωρίς bronze look, ηλιοκαμμένη επιδερμίδα και λευκά λινά outfit στα σοκάκια κάποιου ελληνικού νησιού νοείται; Όχι φυσικά! Για αυτό και η beauty editor του Yang.gr σας έχει τα πιο εύκολα tips & tricks, ώστε να πετύχεις το πιο τέλειο bronze look στο καλοκαιρινό σου μακιγιάζ!

Αν είσαι και λίγο πιο μελαμψή από το σκανδιναβικό ξανθό ή έχεις την τύχη να μαυρίζεις φυσικά, χωρίς τα self tan (μεγάλη ανακάλυψη, αγαπώ!), τότε το bronze look θα είναι το πιο εύκολο καθημερινό σου μακιγιάζ, day-to-night, ανάλογα με τις λάμψεις και τις εντάσεις που θα δώσεις!

Bronze make-up για το καθημερινο σου look

Για την παραλία και τις πρωινές σου βόλτες, χρησιμοποίησε μια κρέμα ή αντηλιακό με χρώμα, που θα σου προσφέρει την κάλυψη και την προστασία που χρειάζεσαι, και φρόντισε να κάνεις κοψίματα με το κατάλληλο bronzer!

Διάλεξε μια απόχρωση bronzer που να ταιριάζει στο δέρμα σου. Αν έχεις πολύ ανοικτόχρωμο δέρμα, είναι αυτονόητο πως πρέπει να επιλέξεις μια πολύ ανοιχτόχρωμη απόχρωση bronzer, σαν σκούρα πούδρα, ενώ αν είσαι μελαμψή και μαυρίζεις ακόμη περισσότερο, τότε μη φοβηθείς τις σκούρες θερμές αποχρώσεις.

Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με έντονες βλεφαρίδες, γήινες ματ αποχρώσεις στα μάτια, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις και ένα gloss με χρυσούς ιριδισμούς. Ό,τι πρέπει για το πρωινό σου look, με ήπιες αποχρώσεις και ελάχιστες εντάσεις.

photo by instagram/emmachenartistry

Bronze make-up για απογευματινες βολτες

Τελείωσες τη δουλειά ή το πρωινό σου μπάνιο; Βάλε ένα glittery χρυσίζον gloss, και δώσε λίγη ένταση στα μάτια σου με ένα καφέ-bronze μολύβι και είσαι έτοιμη για ένα απογευματινό cocktail στο νησί (ή στην πόλη, δεν είμαστε όλες τυχερές!).

photo by Youtube/Bella Fiori

Glam bronze make-up για τη βραδινη σου εξοδο

Οι διακοπές θέλουν κέφι, χαλάρωση και ποτάκι δίπλα στο κύμα. Αν ετοιμάζεσαι για το club ή βόλτα στα σοκάκια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, βάλε λάμψη στο βλέμμα σου, κάνοντας ένα έντονο smokey eye με μπρονζέ αποχρώσεις και χρησιμοποιώντας ένα ιριδίζον bronzer που θα δώσει λάμψη στην ηλιοκαμμένη σου επιδερμίδα και ένα δροσερό κραγιόν.

photo by instagram/baedyxo

Step-by-step ευκολο bronze μακιγιαζ #grwm #howto #diy

Αν παρά τις συμβουλές μου, θέλεις κάτι πιο «χειροπιαστό» και εύκολο, ακολούθησε τις βήμα προς βήμα οδηγίες μου στο παρακάτω βίντεο και δημιούργησε ένα πανεύκολο και ολοκληρωμένο bronze make-up!

Αν κατάφερα εγώ να δείχνω μαυρισμένη και φυσική με bronze make-up, σκέψου πόσο εντυπωσιακή θα δείχνεις εσύ που έχεις και ήδη μια υπέροχη ηλιοκαμμένη βάση!

Περιμένουμε στο instagram & facebook τις καλοκαιρινές σας φωτογραφίες με φόντο θάλασσα, παραλίες, μπαράκια, σοκάκια, ή ακόμη και τις κλασσικές και αγαπημένες μας πόλεις, με το hashtag #yanggr .

Να θυμάστε πως το καλοκαίρι είναι μέσα μας, οπότε δεν έχουμε παρά να το αναδείξουμε με το μακιγιάζ μας! Καλοκαιρινή διάθεση και ανεμελιά όπου και αν βρισκόμαστε!

main photo by Bella Fiori
Πώς να πετύχεις το τέλειο καλοκαιρινό bronze look στο μακιγιάζ σου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top