Ομορφιά

Mid Season Sale: 6 επώνυμα προϊόντα για πρόσωπο και σώμα που πρέπει να αποκτήσεις

Αγαπάμε τις εκπτώσεις, ειδικά όταν μας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσουμε επώνυμα προϊόντα που θα αναβαθμίσουν την skincare και beauty ρουτίνα μας. Προϊόντα που έχουμε ακούσει, έχουμε δει στα social και τώρα μπορούμε να τα κάνουμε δικά μας χωρίς να πρέπει να αφήσουμε κάποιο έξω από το καλάθι μας.

Το Mid Season Sale είναι η κατάλληλη εποχή για να προετοιμαστούμε για το καλοκαίρι, να βάλουμε στην skincare φαρέτρα μας προϊόντα που απαντούν στις ανάγκες της επιδερμίδας μας αλλά και της εποχής. Και αυτά ακριβώς επιλέξαμε για εσένα. Λάμψη, απολέπιση, ενυδάτωση και προστασία είναι το τετράπτυχο της λίστας που σου ετοιμάσαμε με προϊόντα από επώνυμα brands όπως Mario Badescu, Monoi Tiki, Super Facialist κ.α.

Πάμε να τα δούμε παρέα.

Πρόσωπο

Καθαρισμός

Ο σωστός καθαρισμός είναι η βάση για όλα τα skincare προϊόντα που θα βάλεις στο πρόσωπό σου. Και τώρα πραγματικά είναι η ευκαιρία σου να δοκιμάσεις το βραβευμένο πήλινγκ Botanical Exfoliating Scrub του Mario Badescu που καταπολεμά τη θαμπή επιδερμίδα, αποκαλύπτοντας μια πιο λαμπερή όψη. Χάρις στους μικροκόκκους από τους φοίνικες του Eκουαδόρ, καθαρίζει και ανανεώνει την επιδερμίδα ενώ απαλύνει τις δυσχρωμίες. Εμπλουτισμένο με αλόη βέρα, καρύδα, τζίντζερ και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, ενυδατώνει και αναζωογονεί αποκαλύπτοντας μια λαμπερή επιδερμίδα, με χρήση 1-3 φορές την εβδομάδα.

Θα το βρεις με 10% έκπτωση ΕΔΩ

Τόνωση και λείανση των ρυτίδων

Η Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion του Mario Badescu είναι από τα αγαπημένα μας προϊόντα καθαρισμού. Η τακτική χρήση της αναζωογονητικής αυτής λοσιόν βοηθά στην απομάκρυνση των θαμπών νεκρών κυττάρων, που φράζουν τους πόρους και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση λεπτών γραμμών. Βοηθά στη λεύκανση του δέρματος, αφήνοντάς το καθαρό και αναζωογονημένο. Ιδανική για μεικτή και λιπαρή επιδερμίδα.

Θα το βρεις με 10% έκπτωση ΕΔΩ

Φυσική Λάμψη

Ποια δε θέλει λίγη περισσότερη φυσική λάμψη; Πώς θα την κατακτήσεις; Με Απλά επέλεξε το βραβευμένο Vitamin C Brighten Booster της Super Facialist, ένα Booster Λάμψης με δραστική βιταμίνη C και αλλαντοΐνη που θα δώσει απευθείας λάμψη και υγιή όψη στο πρόσωπο σου.

Θα το βρεις με 25% έκπτωση ΕΔΩ

Σώμα

Eνυδάτωση στη στιγμή

Μην χάσεις αυτό τη φανταστικό ενυδατικό σπρέυ σώματος από την Al!ve SkinCare. To είναι ελαφρύ και ενυδατικό, ενώ ταυτόχρονα απορροφάται σε δευτερόλεπτα, αφήνοντας το δέρμα σου απαλό και μεταξένιο. Εμπλουτισμένο με shea και ρόδι, ενυδατώνει εντατικά και παρέχει στο δέρμα σου το καλύτερο για έως και 12 ώρες.

Όλα τα προϊόντα Al!ve (Powered by Magnesium) περιέχουν φυσικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων μετάλλων και βιταμινών που αποδεδειγμένα ενισχύουν τη φυσική υγεία του δέρματος.

Θα το βρεις με 30% έκπτωση ΕΔΩ

Απίθανη Λάμψη και Ενυδάτωση

Η Bling it On! Shimmer Lotion της Dirty Works είναι η απόλυτη καλοκαιρινή κρέμα Σώματος Λάμψης, με Glitter για απίθανη λάμψη ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και αφήνει την επιδερμίδα σου υπέροχα αρωματισμένη με εκχύλισμα άγριου τριαντάφυλλου, νερόλι και γιασεμί.

Θα το βρεις με έκπτωση 15% ΕΔΩ

Το set με 5 multitasking λαδάκια για την παραλία

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τη μαγεία του Monoi Tiki Oil με το , με 5 λαδάκια με τα 5 πιο χαρακτηριστικά αρώματα του αυθεντικού Monoi Oil για ενυδατώση σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Εμπλουτισμένα με προστατευτικά φίλτρα για τον ήλιο, με την απαλότητα του λαδιού Monoi Tiki και το άρωμα της γαρδένιας της Ταϊτής, ένας υπέροχος συνδυασμός για να πετύχουμε μια glamour εμφάνιση στην παραλία και ένα εξωτικό μαύρισμα με το αγαπημένο μας λάδι Monoi Tiki απευθείας από την Ταϊτή!

Θα το βρεις με έκπτωση 15% ΕΔΩ

Mid Season Sale: 6 επώνυμα προϊόντα για πρόσωπο και σώμα που πρέπει να αποκτήσεις
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top