Σπουδές

Online μαθήματα για νύχια. Μάθε όλα τα μυστικά μιας καλής τεχνίτριας άκρων από το σπίτι σου

Πολλές φορές διάφορα εμπόδια, όπως ο περιορισμένος χρόνος μας ή ο απομακρυσμένος τόπος κατοικίας στον οποίο δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε σχολές, μας αποτρέπουν από το να κάνουμε και να μάθουμε πράγματα που μας ενδιαφέρουν. Τη λύση σε τέτοιου είδους εμπόδια δίνει το distance online learning, το οποίο από τότε που άρχισε να καθιερώνεται έχει προσφέρει τρομερή ευελιξία και έχει διευκολύνει αμέτρητους ανθρώπους που αδυνατούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης μαθήματα. 

Online courses έχει δημιουργήσει και η Σχολή Ονυχοπλαστικής Beauty-Full Academy, ώστε ακόμα και αν δουλεύουμε, σπουδάζουμε κάτι άλλο παράλληλα ή μένουμε στην επαρχία, να μπορούμε να μάθουμε τα μυστικά της περιποίησης των άκρων διαδικτυακά, από την ευκολία του σπιτιού μας. H Beauty-Full Academy είναι μια σχολή που πρωτοστατεί στον τομέα της αισθητικής περισσότερο από 14 χρόνια και φροντίζει πάντα να συμβαδίζει με τις εξελίξεις της εποχής και της εκπαίδευσης. 

Μάλιστα, δίνει δύο επιλογές στους σπουδαστές της: έχει τα live online courses διάρκειας τριών μηνών, που παρακολουθείς σε πραγματικό χρόνο ένα ολοκληρωμένο πακέτο manicure, pedicure και artificial nails, αλλά και τα recorded educational videos, που είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα με τις βασικές γνώσεις περιποίησης άκρων, ώστε να μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει τα μαθήματα όποτε και όπου θέλει. 

Live online courses 

Στα online μαθήματα της Beauty-Full Academy προσφέρεται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών περιποίησης νυχιών διάρκειας τριών μηνών, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να “βγουν” από τα σεμινάρια έτοιμοι αισθητικοί άκρων. 

Υπάρχουν πρωινά, μεσημεριανά και απογευματινά τμήματα και τα μαθήματα γίνονται 3 φορές την εβδομάδα. Όλα τα μαθήματα καταγράφονται και δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης τους για 30 ημέρες, ώστε ο κάθε σπουδαστής να μπορεί να κάνει επαναλήψεις και να ανατρέξει σε πληροφορίες που μπορεί να έχει ξεχάσει.

Στην Beauty-Full Academy προσφέρουν σε όλους τους σπουδαστές των online live courses τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως τα μαθήματα χωρίς να χρειαστεί να αναζητήσουν μόνοι τους ένα-ένα τα εργαλεία τους. 

Συγκεκριμένα, προσφέρουν δωρεάν ένα σετ με μεταλλικά εργαλεία μανικιούρ, πεντικιούρ, λίμες, buffer, απλά βερνίκια, ημιμόνιμα βερνίκια, κιτ ακρυλικού, κιτ gel, κιτ acrygel, πινέλα και προϊόντα nail art. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ξεκινήσουν τις e-σπουδές τους ανά πάσα στιγμή, αφού γίνονται συνέχεια ενάρξεις νέων τμημάτων.

“Έχουμε φροντίσει να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένα πακέτα, με τα οποία προσφέρουμε όλες τις απαιτούμενες γνώσεις. Φυσικά, είμαστε εκεί για να λύσουμε με κάθε τρόπο τις απορίες των e-σπουδαστών μας, να τους διορθώσουμε, να τους συμβουλεύσουμε και να τους πούμε όλα τα μυστικά της δουλειάς μας.” αναφέρουν οι καθηγήτριες της Beauty-Full Academy.

Recorded educational videos

Πρόκειται για ένα πακέτο με εκπαιδευτικά βίντεο με τις βασικές γνώσεις της περιποίησης άκρων: μανικιούρ και πεντικιούρ με απλό βερνίκι, ημιμόνιμο και ενισχυμένο ημιμόνιμο και με την τεχνική dipping. 

Το καλό με τα μαγνητοσκοπημένα μαθήματα είναι ότι μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Μπορούμε να κάνουμε pause το βίντεο και να δούμε το υπόλοιπο αργότερα. Μπορούμε να το γυρίσουμε πίσω για να ξανακούσουμε κάτι που δεν καταλάβαμε. Γενικά είναι ένα εύκολος, πολύ πρακτικός και οικονομικός τρόπος να μάθουμε τα βασικότερα πράγματα για την περιποίηση των νυχιών.

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους εδώ

Online μαθήματα για νύχια. Μάθε όλα τα μυστικά μιας καλής τεχνίτριας άκρων από το σπίτι σου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top