Uncategorized

Αποφάσισες να κάνεις tattoo και δεν ξέρεις τι; Έχουμε ιδεάρα!

Ο βασικός λόγος που πολλοί δεν κάνουμε tattoo, δεν είναι γιατί δεν θέλουμε ή φοβόμαστε την βελόνα. Είναι γιατί δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Άπειρα σχέδια, άπειρα είδη, άπειρες επιλογές θρέφουν το αναποφάσιστο τέρας μέσα μας και μας κρατούν πάντα ένα βήμα μακριά από το να “χτυπήσουμε” κάτι. Επειδή τα τατουάζ δεν δίνουν δεύτερες ευκαιρίες και επειδή “ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει”, πρέπει να είμαστε σίγουροι για αυτό που θα ζητήσουμε να χαραχθεί για πάντα πάνω μας. 

Και δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να έρθουμε επιτέλους πιο κοντά σε αυτή την απόφαση από το ΠΣΚ 13,14 & 15 Μαΐου στο 14ο Athens Tattoo Convention, τη μεγαλύτερη γιορτή του tattoo στην Ελλάδα με επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Κάνοντας χαλαρά τη βόλτα μας στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, μπορούμε να δούμε περισσότερους από 350 από τους κορυφαίους tattoo artists της εγχώριας και της διεθνούς σκηνής να χτυπάνε live tattoos, ώστε να πάρουμε επιτόπου ιδέες. Παράλληλα στο “περίπτερο” του εκάστοτε tattoo studio, θα μπορούμε να δούμε στους καταλόγους σχέδια που προτείνουν οι καλλιτέχνες, αλλά και να γνωρίσουμε από κοντά τους υποψήφιους “χαραχτές” μας. Γιατί η σχέση που διαμορφώνεται ανάμεσα σε έναν tattoo artist με τον καθένα από εμάς είναι σαν τη σχέση μας με τον κομμωτή, τον μπαρμπέρη, τον nail artist και γενικότερα οποιοδήποτε λειτουργεί ως ψυχολόγος για εμάς. Σε όλη τη διάρκεια του tattoo session μας είναι εκεί για να συζητήσουμε, να μας ακούσει, αλλά και να μας χαλαρώσει σε περίπτωση που πονέσουμε. Επομένως, πρέπει να υπάρχει “χημεία”. Μπορούμε λοιπόν να σημειώσουμε τα ονόματα των καλλιτεχνών που μας έκαναν εντύπωση, να φωτογραφίσουμε τα σχέδια που θα φανταζόμασταν άνετα πάνω μας και επιστρέψουμε σπίτι για να πάρουμε τη μεγάλη απόφαση.

Πάρε το εισιτήριο σου εδώ

Το σίγουρο είναι ότι το Athens Tattoo Convention θα μας αφήσει πλήρως ενημερωμένους σχετικά με τις επιλογές που έχουμε. Color tattoo, black and gray, dotism, tribal, old school και realistic είναι μόνο μερικά από τα είδη tattoo που θα συναντήσουμε, ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε το καλύτερο από κάθε κατηγορία που χτυπήθηκε στο event, καθώς όλο το τριήμερο θα πραγματοποιούνται διαγωνισμοί στα κεντρικά stages για την ανάδειξη του καλύτερου tattoo ανά είδος. 

Πάρε το εισιτήριο σου εδώ

Ειλικρινά, δεν μπορούμε να σκεφτούμε πιο fun τρόπο να βρούμε το επόμενο tattoo μας. Το Athens Tattoo Convention έχει αναδειχθεί ως μια μεγάλη urban γιορτή, στην οποία όλη η “φάση” του tattoo πλαισιώνεται από παράλληλες δράσεις, που μετατρέπουν το τριήμερο σε μια πραγματικά απολαυστική street εμπειρία, που δεν μπορεί με τίποτα να συγκριθεί με το βαρετό scrollάρισμα στα social media για tattoo inspiration.

Συγκεκριμένα, φέτος η διοργάνωση έχει ετοιμάσει:

* live συναυλία από Mama Sings Fire με groove, pure rock n’ roll μουσική

*ένα μεγάλο event μέσα στο ήδη μεγάλο tattoo event, που θα πραγματοποιηθεί από την Monster σε συνεργασία με την Color Skate, όπου περισσότεροι από 150 skateάδες και BMXάδες θα συγκεντρωθούν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με skate/BMX ramps, προσφέροντας ένα εξαιρετικό θέαμα γεμάτο ένταση

*σεμινάρια από αθλητές πυγμαχίας σε κανονικό boxing ring, όπου και τις τρεις μέρες του event θα μπορεί ο καθένας να μάθει τα πρώτα του χτυπήματα

*δωρεάν tattoo από τη Vans. Το ​​street wear brand θα στήσει για όλο το τριήμερο ένα περίπτερο, όπου δύο tattoo artists θα “χτυπούν” Vans related tattoos

*body painting

*arcades corner

*Catering, το οποίο θα έχει από καφέ και σνακ μέχρι μαγειρευτά φαγητά.

*Shopping area, όπου θα στηθούν δεκάδες μικρά μαγαζάκια.

Πάρε το εισιτήριο σου εδώ

Μπορεί μέχρι να καταλήξουμε στην τελική απόφαση για το μεγάλο επόμενο tattoo μας να χρειαζόμαστε χρόνο, σκέψη και έρευνα, αλλά υπάρχει ένα μικρό tattoo, που μπορούμε να κάνουμε όλοι επιτόπου στο Athens Tattoo Convention σε χρόνο dt χωρίς να το πολυσκεφτούμε. Και αυτό γιατί είναι για καλό σκοπό και είναι σίγουρο ότι δεν θα το μετανιώσουμε ποτέ. Αναφερόμαστε στα “Αστέρια της Ευχής”, τα tattoo που δημιούργησαν οι tattoo artists του φεστιβάλ, με σκοπό να στηρίξουν το έργο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Make a Wish και βοηθήσουν στην εκπλήρωση των ευχών παιδιών ηλικίας από 3 έως 18 ετών, τα οποία πάσχουν από σοβαρές, απειλητικές ασθένειες. To κόστος για κάθε tattoo-αστέρι είναι 20 ευρώ και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα δοθεί εξ ολοκλήρου στο Make a Wish για να κάνει τα όνειρα των παιδιών του πραγματικότητα. Έτσι λοιπόν, και θα κάνουμε τη δική μας καλή πράξη και δεν θα φύγουμε “με άδεια χέρια” από τη διοργάνωση.

Χρήσιμο Info:

Παρασκευή 13/5 (14:00-00:00)

Σάββατο 14/5 (11:00-00:00)

Κυριακή 15/5 (11:00-22:00)

Πάρε το εισιτήριο για όλη την διοργάνωση εδώ

Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do

http://www.athenstattooconvention.gr/

FB: @athenstattooconvention

Instagram: @athenstattooconvention

Αποφάσισες να κάνεις tattoo και δεν ξέρεις τι; Έχουμε ιδεάρα!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top