Daily Yang

10 εταιρείες που προτιμούν οι νέοι να εργαστούν

Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με νέες εταιρείες που θα ήθελες σίγουρα να ενταχθείς στο ανθρώπινο δυναμικό τους! Το κλειδί της επιτυχίας είναι να βρεις τη δουλειά που θα σε παθιάσει και που θα σου δίνει καθημερινά το κίνητρο να ξεπερνάς τον εαυτό σου, κάνοντας κάτι που σε γεμίζει προσωπική ικανοποίηση και θα σε οδηγεί να πετύχεις τους στόχους σου!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink να ενημερώνεσαι πρώτος/η για τις νέες θέσεις!

Sales Agent @Interamerican

Έλα να εργαστείς για την κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα! Η Interamerican είναι ελληνική ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, στις υπηρεσίες βοήθειας και στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας. Η έδρα της είναι στο Μαρούσι της Αττικής. Ανήκει στον Όμιλο ACHMEA, διεθνή ασφαλιστικό όμιλο με έδρα την Ολλανδία. Μάθε δίπλα στους καλύτερους! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

SALES ENGINEER @Chr. Boznos and Son S.A.

Η εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1948 στον Πειραιά, σαν ατομική επιχείρηση, από τον ιδρυτή της Χρήστο Μπόζνο. Το 1955 με την συμμετοχή του γιού του, Γεωργίου Χ. Μπόζνου, ιδρύθηκε η ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε. Έκτοτε η εξέλιξη ήταν συνεχής και μέσα σε λίγα χρόνια η νέα εταιρεία καθιερώθηκε σαν πρωτοπόρος στα είδη μετάδοσης κίνησης και από τις πρώτες στα ανυψωτικά μηχανήματα, τις μηχανές θαλάσσης και τα βιομηχανικά πλαστικά. Για σένα που επιθυμείς να εξελιχθείς μέσα σε μια ελληνική εταιρεία! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Νέες Θέσεις @DELTA GROUP

Η εταιρεία αναζητά άτομα που θα εκπαιδευτούν και θα καταρτιστούν έτσι, ώστε να στελεχώσουν τμήματα που αφορούν Μarketing, Έρευνα αγοράς, Εξυπηρέτηση πελατών  και  Πωλήσεις. Η εταιρεία παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, συνεχή εκπαίδευση, ευκαιρίες εξέλιξης, σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον. Οι συνεντεύξεις των υποψηφίων θα πραγματοποιηθούν στην έδρα της εταιρείας στην Αθήνα. Για όλες τις αιτήσεις θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales – HR – Marketing Management @Intense

Η in-tense διοργανώνει προωθητικά event σε εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα και δίνει την ευκαιρία σε νέους να ενισχύσουν το βιογραφικό τους και να έχουν μια αξιοκρατική ευκαιρία εξέλιξης, ξεκινώντας από μια entry level δουλειά. Αν σου ακούγεται ενδιαφέρον, στείλε την αίτηση σου τώρα!

Web Operations Intern @Marketing Greece

Η Marketing Greece, με αφορμή τον επανασχεδιασμό του Discovergreece.com, αναζητά Web Operations Intern, για 3μηνη απασχόληση με βασικό αντικείμενο εργασίας τη διαχείριση του digital content (uploading & publishing) και την υποστήριξη CMS configuration & administration. Αν έχεις όλα τα παρακάτω προσόντα βρήκες δουλειά: κάτοχος πτυχίου ή/ και μεταπτυχιακού τίτλου με επιθυμητή κατεύθυνση ή Marketing ή Διοίκηση ή Επικοινωνία, άριστη γνώση αγγλικών,άριστη γνώση MS Office, γνώση των Social & New Media, δυναμική προσωπικότητα, φιλοδοξία και θετική διάθεση! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

SALES CONSULTANT @ALEXANDER MOORE

Ως Sales Consultant θα συμμετέχεις στην ομάδα Marketing με αποστολή: Μέτρηση & Aνάλυση Αγοράς (Business Intelligence),  Social Media, συμμετοχή σε εκθέσεις, Customer Relationship Management & Marketing Plan.Ακόμη, στόχος είναι να αναλύεις και να προτείνεις λύσεις σε Επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό τους με χρήση των πλέον εξελιγμένων τεχνολογιών πληροφορικής. Και τέλος, θα αποτελείς μέλος της ομάδας Direct, η οποία με χρήση των πλέον εξελιγμένων μέσων (π.χ. CRM) και τεχνικών επικοινωνίας ενημερώνει επιχειρήσεις για τις νέες ευκαιρίες που παρέχει η τεχνολογία. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Marketing – Customer Service @Marketing Company

Η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό μιας επιχείρησης συνδέεται άμεσα με τα αποτελέσματα μιας επιχείρησης. Προκειμένου η Marketing Company να ενδυναμώσει τα τμήματα Marketing – Customer Service – Πωλήσεων, αναζητά νέα, δυναμικά, φιλόδοξα άτομα που να διανύουν τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής τους πορείας, να είναι σε θέση να εκφράσουν ιδέες και να δουλέψουν αποτελεσματικά σε ομάδες.  Πως σου φαίνεται; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Software Developer, IT Support @Data Design P.C.

H DATA DESIGN εταιρεία που αναπτύσσει εφαρμογές στον χώρο της υγείας, αναζητά στελέχη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αρχικά, αναζητά Software Developer με απαραίτητα Προσόντα, Πτυχίο Ανώτερης ή Ανώτατης Σχολής στον τομέα της Πληροφορικής. Object Oriented Programming, πολύ καλή γνώση SQL, γνώση MS-SQL Server, Java, JavaScript,  ικανότητα ανάλυσης και καθορισμού προδιαγραφών, επιθυμητή γνώση Gupta, .NET, και ανάπτυξη mobile εφαρμογών, Android SDK. Παράλληλα, αναζητά για την υποστήριξη των πελατών της εταιρείας για τις εφαρμογές που αναπτύσσει, έναν υποψήφιο που να έχει Πτυχίο Ανώτερης ή Ανώτατης Σχολής στον τομέα της Πληροφορικής ή σε συναφές αντικείμενο, γνώση SQL, ικανότητα γρήγορης εκμάθησης λειτουργίας εφαρμογών και άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες. Οι ευκαιρίες πολλές! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Σύμβουλοι ERP/CRM – Consultants @Dataflow

H Dataflow Consulting εταιρεία Πληροφορικής με πολυετή παρουσία στην ελληνική αγορά, στα πλαίσια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της αναζητά νέα και δυναμικά στελέχη. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα ασχοληθεί με την υλοποίηση πληροφοριακών έργων. Πιο αναλυτικά, θα ασχοληθεί με την καταγραφή, ανάλυση και υλοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών καθώς και με την υποστήριξη και εκπαίδευση χρηστών ERP πληροφοριακών συστημάτων. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Account Manager @ALFANET SA

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει επώνυμους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για την κάλυψη των αναγκών κάθε είδους αγοράς. Με έδρα την Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στην Αθήνα, έχει κατορθώσει, έπειτα από σκληρή και συνεχή προσπάθεια, να γίνει μια από τις πιο καινοτομικές εταιρείες στον κόσμο με διάκριση για τις ISO 9001 & ADISA (Asset Disposal & Information Security Alliance) λειτουργικές διαδικασίες. Επιπλέον, η Alfanet Α.Ε κατέχει τον διακεκριμένο τίτλο του Microsoft® Authorized Refurbisher (MAR) Partner. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Για να μην χάνεις καμία ευκαιρία καριέρας, αλλά και για να συμπληρώνεις γρήγορα τις αιτήσεις στους εργοδότες που σε ενδιαφέρουν, κάνε την εγγραφή σου και κλείσε την πρώτη σου συνέντευξη!

Τι νέο παίζει στο CollegeLink; Data Mining Academy 2019: Ξεκίνα την καριέρα σου στο Data Analysis!

 


10 εταιρείες που προτιμούν οι νέοι να εργαστούν
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top