Daily Yang

10 νέες εταιρείες που θα ήθελες κι εσύ να εργαστείς!

10 νέες μοναδικές ευκαιρίες σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις! Ο Αύγουστος έχει ξεκινήσει δυναμικά, εσύ δεν σταματάς να απολαμβάνεις τον ήλιο και τη θάλασσα και εμείς δεν ξεχνάμε να σε ενημερώνουμε κάθε εβδομάδα για τις νέες θέσεις εργασίας. Κι όμως οι εταιρείες αναζητούν το καλοκαίρι τον επόμενο νέο που θα ενταχθεί στην ομάδα τους, μην χάσεις την ευκαιρία! Διάβασε παρακάτω:

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Customer Experience (student internship) @SAP HELLAS SA

Θες να ξεκινήσεις άμεσα πρακτική σε μια εταιρεία που ξεχωρίζει ως Σύμβουλος Πληροφορικής; Η SAP είναι εταιρεία λογισμικού με προϊόντα για τη οργάνωση των διαδικασιών μίας επιχείρησης. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο της στην Ευρώπη και η τρίτη μεγαλύτερη παγκοσμίως. Εδρεύει στο Βάλντορφ της Γερμανίας. Ενδεικτικά προϊόντα της είναι τα SAP ERP, SAP Business Suite και SAP Netweaver. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Σύμβουλος Εξυπηρέτησης & Τεχνικής Υποστήριξης Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών @Cosmote e-Value

Αν σε ενδιαφέρει να προσφέρεις την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες και σου αρέσει η επικοινωνία, πρέπει να διαβάσεις για αυτήν την θέση! Η Cosmote e-Value, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Contact Center, περίπου πάνω από 20 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ από το 2014 έχει ιδρύσει την e-Value International στη Ρουμανία. Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Ξάνθη και άλλες πόλεις της Ελλάδας, άρτια τεχνολογική υποδομή και σχεδόν 6.500 καταρτισμένα στελέχη, προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο. Καθήκοντα της εν λόγω θέσης είναι η τηλεφωνική εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη εταιρικών και επιχειρησιακών πελατών με στόχο την ενημέρωση και επίλυση θεμάτων εμπορικής και τεχνικής φύσεως. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Υπεύθυνο/η Πωλήσεων Φαρμακείου @Career In Progress

H Career In Progress (www.careerinprogress.gr) είναι μια εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στους τομείς της Αναζήτησης Εργασίας, του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Ανάπτυξης Επιχειρηματικής Ιδέας. Για λογαριασμό Συνεργάτη της, Φαρμακείου στην περιοχή του Κορωπίου, ζητά να καλύψει τη θέση: Υπεύθυνος/η Πωλήσεων Φαρμακείου. Αν ο κόσμος της φαρμακευτικής είναι το πάθος σου, τότε βρήκες αυτό που σου ταιριάζει! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Systems Administrator @CoreNetworks

Η CoreNetworks είναι μια εταιρεία υποστήριξης και συντήρησης πληροφοριακού υλικού, αλλά και συμβουλευτικού χαρακτήρα σε τεχνολογικό επίπεδο. Ως Windows Systems Administrator θα είσαι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό, την ενσωμάτωση και καθοδήγηση του πελατολογίου της εταιρείας. Μην αργείς! Άρπαξε την ευκαιρία! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales Representative @Agrotech S.A.

Η Agrotech S.A. – John Deere Greece κορυφαία εταιρία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών στην Ελλάδα και την Κύπρο, σου παρέχει την ευκαιρία να χτίσεις την καριέρα που επιθυμείς. Οι άνθρωποι είναι ο λόγος της πολυετούς επιτυχίας της εταιρείας. Έτσι, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της οργανωτικής ομάδας του τμήματος πωλήσεων, η Agrotech S.A. – John Deere Greece ενδιαφέρεται για την εύρεση ικανού εργαζόμενου για την κάλυψη της θέσης του Πωλητή Γεωργικών Μηχανημάτων. Αναζητά έναν άνθρωπο με ισχυρή θέληση, όρεξη για εργασία, εύκολα προσαρμόσιμο, οργανωτικό, ικανό να λειτουργήσει υπό πίεση, καινοτόμο τρόπο σκέψης, ανεπτυγμένο αίσθημα ομαδικότητας και άριστες επικοινωνιακές ικανότητες. Μήπως είσαι εσύ; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Production Assistant @PROLAT

Η ΠΡΟΛΑΤ, βιομηχανική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας ορυκτών υλικών, κονιαμάτων και χρωμάτων, λειτουργεί από το 1965 στη Μάνδρα Αττικής, όπου διαθέτει εργοστάσιο σε ιδιόκτητο χώρο 10 στρεμμάτων. Λειτουργεί με ISO 9001 και διενεργεί καθημερινά ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων της. Η ΠΡΟΛΑΤ διαθέτει επιπλέον ειδικό τμήμα κατασκευών, και έχει την δυνατότητα παραγωγής προϊόντων ξεχωριστά και ειδικά για κάθε πελάτη, ανάλογα με τις απαιτήσεις του. Αναζητά νέο άτομο να εντάξει στην ομάδα του ως Production Assistant με κύρια καθήκοντα τα ακόλουθα: ετοιμασία συνταγών, καταγραφή ημερησίας παράγωγης, έλεγχος τήρησης επιπέδου αποθεμάτων α’ υλών και υλικών συσκευασίας καθώς και των αναμενόμενων παραγγελιών, αποτελεσματική διαχείριση, προετοιμασία και έλεγχος τυχών προμηθειών, παρακολούθηση της υλοποίησης του προγράμματος παραγωγής – αντίστοιχες διορθωτικές ενέργειες και βοηθητικές εργασίες στο τμήμα παραγωγής. Πως σου φαίνεται; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Customer Service Coordinator @Survitec Safety Solutions Hellas

Η εταιρεία είναι ηγέτης στον τομέα λύσεων ασφαλείας για το ναυτικό, την άμυνα, την αεροπορία και για offshore αγορές. Με 160 χρόνια ιστορίας, η εταιρεία είναι πρωτοπόρα στον τομέα της καινοτομίας και στου σχεδιασμού λύσεων ασφαλείας. Θα σε ενδιέφερε να εργαστείς ως Customer Service Coordinator με έδρα τον Πειραιά; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Digital Marketing Executive @BOPEN AE

H b.open ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 2004 με στόχο την παραγωγή σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής και την σχεδίαση, ανάπτυξη και διάθεση στην αγορά υψηλής ποιότητας εφαρμογών και υπηρεσιών λογισμικού. Θες να γίνεις ο επόμενος Digital Marketing Executive; Να η ευκαιρία σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Data Engineer @VaasaETT

Μια ακόμη θέση εργασίας για όποιον ζει ή σκέφτεται να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη! Η VaasaETT είναι μία συμβουλευτική εταιρεία με βασική δραστηριότητα την έρευνα πάνω στην αγορά ενέργειας, τη μελέτη της αλληλεπίδρασης των καταναλωτών με τον κάθε τύπο αγοράς και την ανάπτυξη μοντέλων αγοράς σε έξυπνα δίκτυα ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο. H ομάδα στην Θεσσαλονίκη αποτελεί το κέντρο ανάλυσης δεδομένων της εταιρείας. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Internship at Sanelco Showroom @SANELCO

Τα έμαθες; Νέα θέση πρακτικής άσκησης! Η Sanelco είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Θεσσαλονίκη, η οποία μετρά 25 χρόνια παρουσίας στον χώρο της ξυλείας, με εφαλτήριο τη Σέρβικη Οξιά και την δυνατή σχέση με τις Βαλκανικές χώρες. Πως σου φαίνεται; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!


10 νέες εταιρείες που θα ήθελες κι εσύ να εργαστείς!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top