Daily Yang

10 νέες θέσεις εργασίας. Αυτό το Φεβρουάριο βρες τη δουλειά που έψαχνες!

Με τούτα και με κείνα ο Φλεβάρης έκανε το ποδαρικό του. Εσύ ακόμα να επισκεφτείς το CollegeLink και να κάνεις το ποδαρικό σου σε μια από τις παρακάτω θέσεις εργασίας; 

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

E-Commerce Coordinator @ JBK Koynelis

Το e – commerce είναι ο πλέον ανερχόμενος κλάδος στην αγορά εργασίας και εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να σου προσφέρουμε την καλύτερη ευκαιρία να εργαστείς σε αυτόν! Η εταιρεία J.B.K Koynelis με αντικείμενο την εμπορία Ηλεκτρικών Εργαλείων & Αξεσουάρ με έδρα τα Κάτω Πατήσια Αττικής αναζητά E-Commerce Coordinator για το τμήμα του ηλεκτρονικού εμπορίου και την διαχείριση του eshop www.kounelis.com.gr καθώς και του ERP της εταιρίας. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Business Development Manager @ Braincandy S.A.

She’s just like candy, she’s so sweet… Και δεν σιγοτραγουδαμε το τραγούδι της Doja Cat, αλλά αναφερόμαστε στη θέση Business Development Manager της εταιρείας Braincandy! Αν είσαι απόφοιτος τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων, μάρκετινγκ ή αντίστοιχου κλάδου και έχεις εργασιακή εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων, τότε στείλε την αίτησή σου τώρα!

Γίνε εθελοντής στο Startup Career Fair @ CollegeLink

Θα σου δώσουμε μερικά hints. Τρία πανεπιστήμια, πάνω από 40 ελληνικές startup εταιρείες, σημαντικοί εκπρόσωποι του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου και πολλές συμβουλές καριέρας. Ψήθηκες; Διάβασε περισσότερα εδώ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ @ FRATELLI PETRIDI

Είναι η σχέση σου με την τέχνη της φωτογραφίας μια σχέση πάθους; Τότε, άσε το πάθος σου να σε κυριεύσει και στείλε την αίτησή σου τώρα στην εταιρεία Fratelli Petridi! Γιατί, Η εταιρεία Fratelli Petridi είναι μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρία από το 1957, διακεκριμένη στον χώρο της λιανικής υπόδησης,  με όραμα για δημιουργικότητα, η οποία αναζητά να προσλάβει άμεσα φωτογράφο στην περιοχή της Αθήνας. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Junior Full Stack (Laravel/PHP) Developer @ SICOA

Η SICOA είναι μια συμβουλευτική εταιρεία που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού εκπαίδευσης, διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών και αυτοματοποιημένης διαδικασίας ροής εργασιών. Παράλληλα, είναι μια εταιρεία που θα σου δώσει την ευκαιρία να εργαστείς ως Junior Full Stack (Laravel/PHP) Developer για ένα διεθνές πελατολόγιο, να αναπτυχθείς τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά λαμβάνοντας υψηλές οικονομικές απολαβές αν στείλεις την αίτησή σου τώρα!

IT Support & E-commerce Associate @ TWIN NET LTD

20 % Web Development + 25% προώθηση των τουριστικών υπηρεσιών και εφαρμογών + 15% Social Media Marketing + 10% διαχείριση της εφαρμογής + 30% Management = θα στείλεις την αίτησή σου τώρα στην εταιρεία TWIN NET LTD για τη θέση IT Support & E –  commerce Associate 100%! Διάβασε περισσότερα εδώ!

Math Instructor (GMAT, GRE) @ Global Prep

Εσύ και η θέση Math Instructor στο κέντρο εκμάθησης Global Prep είστε σαν το ημ2χ + συν2χ. Ένα! Γιατί θα αναλάβεις την προετοιμασία φοιτητών για τις εξετάσεις GRE & GMAT, δεν απαιτείται προϋπηρεσία, οι ώρες διδασκαλίας είναι 12 με 18 ώρες τη βδομάδα και απογευματινές και όλοι οι μαθητές σου θα είναι ηλικίας 22 έως 27 ετών. Διάβασε περισσότερα για τον οργανισμό και τη θέση εδώ!

Βοηθός Προγραμματισμού & Παραγωγής @ ATHINAIKI STROMATOPOIIA S.A.

Μήπως είναι το στρώμα σου μονό και μόνος σου καλοπερνάς; Η εταιρεία Media Strom ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της κατασκευής και εμπορίας στρωμάτων αναζητά να προσλάβει Βοηθό Προγραμματισμού & Παραγωγής με έδρα το Μαρκόπουλο. Για ρίξε μια γρήγορη ματιά εδώ!

Marketing Associate – Website Coordinator @ Dina

Dina είσαι πολύ large τύπισσα τελικά! Και Marketing Associate και Website Coordinator και με τουλάχιστον ενός έτους εργασιακή εμπειρία. Και για να μην την περάσετε για όποια και όποια, η Dina (plus size fashion) είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής γυναικείων ενδυμάτων. Για αυτό, στείλε την αίτησή σου τώρα!

Πωλητής Φαρμακείου – Ιατρικός Επισκέπτης @ Holistic Med

Η HOLISTIC MED είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα προϊόντων υγείας φαρμακείου. Η ανοδική πορεία της εταιρείας οφείλεται στον δυναμικό στρατηγικό σχεδιασμό και στην δέσμευσή της στον ανθρώπινο παράγοντα. Στα πλαίσια ανάπτυξής της, αναζητά ένα άτομο για τη στελέχωση της θέσης Πωλητής Φαρμακείου-Ιατρικός Επισκέπτης – Με έδρα την Αθήνα. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

10 νέες θέσεις εργασίας. Αυτό το Φεβρουάριο βρες τη δουλειά που έψαχνες!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top