Daily Yang

10 νέες θέσεις εργασίας που θα απογειώσουν την καριέρα σου!

Μπορεί να βρίσκεσαι παραλία ή στη δροσιά του σπιτιού σου, κάνε ένα διάλειμμα που θα απογειώσει την καριέρα σου. Η τύχη και η δουλειά των ονείρων σου μπορεί να είναι πιο κοντά από ότι νόμιζες! Στο CollegeLink πολλοί νέοι πέτυχαν και εντάχθηκαν δυναμικά στην αγορά εργασίας, μπορείς κι εσύ να είσαι το επόμενο success story!

Κάνε την εγγραφή σου για να ενημερώνεσαι πρώτος/η!

Junior Software Engineer @Accenture Greece

Η Accenture που πρωτοστατεί ως συμβουλευτική εταιρεία στην Ελλάδα στον τομέα του IT, αναζητά Junior Software Engineer. Μια εταιρεία που στοχεύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό και αναλαμβάνει project διεθνούς βεληνεκούς, αναζητά εσένα! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Freelancer Copywriter @VICKO AE

Η Vicko αναζητά Freelancer Copywriter για την υποστήριξη του τμήματος Marketing-Επικοινωνίας. Κάποιες από τις αρμοδιότητες της θέσης είναι οι εξής, η δημιουργία κειμένων για τηλεοπτικές διαφημίσεις, για έντυπα και καταχωρίσεις και για website, blog και social media. Πως σου φαίνεται η συγκεκριμένη θέση εργασίας; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Γραφίστρια/ας @AXEL ACCESSORIES

Θα ήθελες να ενταχθείς σε μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο της μόδας; Η εταιρεία AXEL ACCESSORIES αναζητά τον επόμενο γραφίστα που θα δώσει νέα πνοή στην εταιρεία! Αν η μόδα σε ενδιαφέρει, εδώ βρήκες αυτό που σου ταιριάζει! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Σύμβουλος Διαχείρισης Έργων @ERGOPLANNING Ltd

Η εταιρία Εrgoplanning Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών και υποστήριξη επιχειρήσεων του αγροτικού και αγροβιομηχανικού χώρου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η εταιρία επιθυμεί να προσλάβει Σύμβουλο Διαχείρισης Έργων για τη στελέχωση της ομάδας υποστήριξης – ανάπτυξης ερευνητικών έργων της επιχείρησης στην έδρα της εταιρίας (Θεσσαλονίκη). Ο/Η κάτοχος της θέσης του Στελέχους Διαχείρισης, Παρακολούθησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Έργων περιλαμβάνει τη διαχείριση και παρακολούθηση ερευνητικών έργων που υλοποιούνται από την εταιρεία και συμμετοχή στην υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης από την ΕΕ. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Συμβούλους Υλοποίησης και Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων @STRATIS – INFORMATION SOCIETY STRATEGIES AND ACTIONS LTD

Εταιρία Συμβούλων, ζητά για πρόσληψη ή συνεργασία Συμβούλους Υλοποίησης (εκπόνηση παραδοτέων κτλ) και Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων (ΕΣΠΑ, INTERREG κτλ), κυρίως υλοποιούμενων με ίδια μέσα. Απαραίτητο προσόν για την παρούσα θέση είναι η γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Τι λες; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

JUNIOR SALES COORDINATOR @Persistence Marketing Group

Η Persistence Marketing Goup, πρωτοπόρα εταιρεία στον τομέα του Marketing από το 2015, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της νέους συνεργάτες λόγω της ανάληψης νέου διαφημιστικού project. Αναζητά νέους/νέες για την κάλυψη της θέσης Junior Sales Coordinator. Σε ενδιαφέρει; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ @SIMPLE IDEAS IKE

Προγραμματιστής για την εταιρεία καλλυντικών Natura Siberica, στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για σένα που θες να εξελίξεις τις ικανότητες σου στην πληροφορική και να ενταχθείς σε μια εταιρεία που θα σου προσφέρει διαρκή εκπαίδευση και ευκαιρίες ανέλιξης. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sports Marketing & Sales Assistant @Eurohoops

Ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά site στην Ελλάδα, αναζητά τον επόμενο Sports Marketing & Sales Assistant! Γίνε μέλος μιας δυναμικής ομάδας που συνεχώς εξελίσσεται! Αν ο αθλητισμός είναι το πάθος σου, εδώ μπορεί να γίνει η πρώτη σου δουλειά! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Salesman @PAPAFILI MILLS SA

Η αλευροβιομηχανία Μύλοι Παπαφίλη Α.Ε. επιθυμεί να προσλάβει άμεσα Πωλητή – Πωλήτρια με έδρα την περιοχή Αθηνών και Πειραιά για τη διαχείριση και την ανάπτυξη του πελατολογίου της. Στην εταιρία Μύλοι Παπαφίλη Α.Ε. το να είναι κανείς πολύ καλός σε κάτι, αποτελεί μια αφετηρία, όχι τον τερματισμό. Θέλοντας να είναι πάντα πρωτοπόροι και καινοτόμοι στον κλάδο τους, προσαρμόζουν διαρκώς τη φιλοσοφία τους στις σύγχρονες προκλήσεις και απαιτήσεις. Η ικανοποίηση των πελατών τους, που διαχρονικά αποτελεί το κύριο μέλημά τους, αποκτά προστιθέμενη αξία αφού ο εκσυγχρονισμός με συνεχείς επενδύσεις, η αυστηρή επιλογή και χρήση πρώτων υλών μόνο ανωτέρας ποιότητας και η συντήρησή τους, ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων και η συνεχής βελτίωση σε ανθρώπινο δυναμικό και υπηρεσίες, τους δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουν εκτός από ποιοτικά, προϊόντα υγιεινά και ασφαλή. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Υπάλληλος Γραφείου με προϋπηρεσία @KYRIAKIDIS CYLINDER MIKE

H εταιρία KYRIAKIDIS CYLINDER MIKE αναζητά Υπάλληλο Γραφείου. Οι αρμοδιότητες του επαγγελματία που θα ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρίας περιλαμβάνουν, γραμματειακή υποστήριξη, υποστήριξη λογιστηρίου και εξυπηρέτηση πελατών. Πως σου φαίνεται; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!


10 νέες θέσεις εργασίας που θα απογειώσουν την καριέρα σου!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top