Daily Yang

10 νέες θέσεις εργασίας. Βρες αυτή που σου ταιριάζει και κάνε το επαγγελματικό σου ξεκίνημα

Μεγάλα λόγια δεν θέλουμε να λέμε, αλλά όλα τα σημάδια δείχνουν ότι σιγά σιγά πλησιάζει το τέλος αυτής της καραντίνας. Και, για αυτό ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι δυναμικά για το επαγγελματικό σου ξεκίνημα σε μία από αυτές τις νέες θέσεις εργασίας από το CollegeLink, τη Νο1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις στην Ελλάδα!

Δες όλες τις ανοιχτές αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα!

Summer Paid Internship @ Procter & Gamble

Θεωρούμε ότι οι συστάσεις για την εταιρεία Procter & Gamble είναι περιττές. Είμαστε σίγουροι ότι αν είσαι κάτοχος πτυχίου (Bsc, MSc, MBA), παίζεις την αγγλική γλώσσα στα δάχτυλα και διαθέτεις άριστες ηγετικές ικανότητες, ομαδικό πνεύμα και δεξιότητες στην επίλυση πολλαπλών και ταυτόχρονων προβλημάτων, είσαι ήδη μέσα σε αυτή! Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Summer Paid Internship και ανακάλυψέ το και μόνος σου!

Ξεκίνα την καριέρα σου δίπλα μας! @ Interamerican

Αν επιθυμείς να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα σου δίνουμε 4 λόγους να για να ξεκινήσεις την καριέρα σου ως σύμβουλος ασφαλιστικών υπηρεσιών στην Interamerican. Προσωπική εξέλιξη, Οικονομική ανεξαρτησία, Κοινωνική Προσφορά και φεύγουμε για το τέσσερα… την Ψηφιακή Εργασία. Ψήθηκες; Διάβασε περισσότερα για την καθημερινότητα σου στο γραφείο, τις αρμοδιότητες, τις παροχές και ξεκίνα την καριέρα σου δίπλα στην Interamerican

Back-End Engineer (Jr.) @ Synthetica

Είτε διαθέτεις Web Tech και Coding background είτε όχι καμία σημασία δεν έχει, αφού η εταιρεία Synthetica σε θέλει όπως είσαι για να γίνεις μέλος στην ομάδα της. Μια ομάδα που αναπτύσσει καθημερινά καινοτόμα προϊόντα λογισμικού και συνεργάζεται με πελάτες της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς αγοράς. Τι λες; Θα στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση Back-End Engineer (Jr.);

Junior E-Commerce Coordinator @ Achilleas Accessories

Ό,τι και αν επιλέξεις να κάνεις, πρέπει πάντα να το κάνεις με στυλ. Για αυτό, αν επιθυμείς μια καριέρα στον κλάδο του e-commerce, στείλε τώρα το βιογραφικό σου στην εταιρεία Achilleas Accessories για τη θέση Junior E-Commerce Coordinator… και θα μας θυμηθείς! 

PHP developer @ RoadCube Inc

Επιθυμείς να γίνεις μέλος μιας εξαιρετικής ομάδας και να δουλέψεις με αναγνωρισμένες εταιρείες –  πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό; Η εταιρεία RoadCube, μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία λογισμικού η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα Ιταλία και Αμερική δεν έχει μόνο μια θέση για σένα – αλλά και πολλά yoga sessions καθημερινά! Στείλε το βιογραφικό σου τώρα για τη θέση PHP developer!

Math Instructor (GMAT, GRE) @ Global Prep

Εσύ και η θέση Math Instructor στο κέντρο εκμάθησης Global Prep είστε σαν το ημ2χ + συν2χ. Ένα! Γιατί θα αναλάβεις την προετοιμασία φοιτητών για τις εξετάσεις GRE & GMAT, δεν απαιτείται προϋπηρεσία, οι ώρες διδασκαλίας είναι 12 με 18 ώρες τη βδομάδα και απογευματινές και όλοι οι μαθητές σου θα είναι ηλικίας 22 έως 27 ετών. Διάβασε περισσότερα και στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Math Instructor (GMAT,GRE)!

Web developer -Full Stack Developer @ Internet Business Hellas Ltd

Η εταιρεία Internet Business Hellas εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εξειδικευμένων διαδικτυακών εφαρμογών, την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών σε κινητές συσκευές, στην ανάπτυξη εφαρμογών διαχείρισης πολυγλωσσικού ψηφιακού περιεχομένου, την ποιοτική φιλοξενία (hosting) διαδικτυακών εφαρμογών και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η ομάδα της συνεχώς μεγαλώνει και αν επιθυμείς να ενταχθείς και εσύ σε αυτή δήλωσε τώρα το ενδιαφέρον σου για τη θέση Web developer -Full Stack Developer!

Digital Designer @ FLIPNEWMEDIA IKE

Λέγεται ότι το να δημιουργείς είναι σαν να ζεις δυο φορές. Για να ξεκινήσεις να δημιουργείς, όμως, χρειάζονται τέσσερα απλά προσόντα… Η γνώση σου σε Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe After effects και Adobe Xd. Η εξειδίκευσή σου σε Web & Mobile Design και UI/UX Design. Δύο με τρία χρόνια προϋπηρεσία σε digital agency και το ομαδικό σου πνεύμα. Το ΄χεις; Στείλε τώρα το βιογραφικό σου στην εταιρεία FLIPNEWMEDIA IKE για τη θέση Digital Designer!

Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr @ Money Market Α.Ε.

Θες να γίνεις μέλος της επιτυχημένης Ομάδας των δυναμικών Ασφαλιστικών Συμβούλων του Insurancemarket.gr; Θες να γίνεις επιτυχημένος και να αναπτυχθείς στο χώρο των Ασφαλειών, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση μιας μεγάλης εταιρείας Μεσιτών Ασφάλισης; Θες να εργαστείς σε μια εταιρεία που διαμορφώνει την Ελληνική αγορά και δημιουργεί κουλτούρα και τρόπο σκέψης σε κάθε καταναλωτή; Θες να μπεις σε μια ομάδα που εμπνέει, δημιουργεί,  καινοτομεί και διαπρέπει σε κάθε βήμα της; Τότε, είναι η κατάλληλη στιγμή να στείλεις τώρα το βιογραφικό σου στην εταιρεία Money Market Α.Ε. για τη θέση Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr!

Sales Engineer @ AUTOMATION & POWER S.A.

Σε μία θέση πωλήσεων ίσως δεν είναι πια αρκετό να ικανοποιείς απλώς τους πελάτες σου, αλλά να τους ενθουσιάζεις. Και, σε περίπτωση που πιστεύεις ότι διαθέτεις αυτή την ικανότητα στο έπακρο η εταιρεία AUTOMATION & POWER S.A. σε ψάχνει. Σε ψάχνει και σου προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες εκπαίδευσης και εξέλιξης, ανταγωνιστικές μισθολογικές παροχές και μια δυναμική ομάδα να συνεργαστείς. Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Sales Engineer!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

10 νέες θέσεις εργασίας. Βρες αυτή που σου ταιριάζει και κάνε το επαγγελματικό σου ξεκίνημα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top