Daily Yang

10 νέες θέσεις που θα σε βάλουν στο χώρο εργασίας που πάντα ήθελες

Η αναζήτηση εργασίας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και κόπο για να βρεις αυτό που σου αρέσει. Πόσο μάλλον όταν είσαι σε entry level ή αναζητάς το intership που θα σε βάλει στο χώρο εργασίας που πάντα ήθελες. Αυτό το πρόβλημα ήρθε να λύσει ένα καινοτόμο start-up το CollegeLink, που έχει ως σκοπό να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανεργίας και να δώσει άμεσες εργασιακές προτάσεις.

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Junior UAT Tester @ Papastratos

Με ιστορία 86 χρόνων, η Παπαστράτος, θυγατρική της Philip Morris International (PMI), είναι η μεγαλύτερη εταιρεία καπνικών προϊόντων στην Ελλάδα. Με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, προσφέρει περίπου 800 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας στις παραγωγικές και διοικητικές της εγκαταστάσεις. Μήπως εσύ πρέπει να είσαι ο επόμενός της εργαζόμενος; Διάβασε περισσότερα για τη θέση Junior UAT Tester εδώ!

Γίνε εθελοντής στο Startup Career Fair @ CollegeLink

Θα σου δώσουμε μερικά hints. Τρία πανεπιστήμια, πάνω από 40 ελληνικές startup εταιρείες, σημαντικοί εκπρόσωποι του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου και πολλές συμβουλές καριέρας. Ψήθηκες; Διάβασε περισσότερα εδώ!

Inbound Sales Agent @ FlexCar

Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις λίγο flexing στην καριέρα σου. Ή σε ελεύθερη μετάφραση, ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις την αίτησή σου για τη θέση Inbound Sales Agent στην εταιρεία FlexCar! Η εταιρεία Flex Car είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που αλλάζει τα δεδομένα στην ενοικίαση αυτοκινήτου παρέχοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να έχουν πρόσβαση στο αυτοκίνητο που πάντα ονειρευόταν με τον πιο δίκαιο, ευέλικτο και απλό τρόπο. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Business Developer – Greek Market @ Click&Boat

Paris is always a good idea… Αλλά γιατί να μένεις μόνο στην ιδέα όταν η εταιρεία Click&Boat αναζητά υποψηφίους για τη θέση Native Greek-Speaking Sales Executive; Η Click & Boat είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και έδρα το Παρίσι. Η πλατφόρμα της, που ξεκίνησε το 2013, εξειδικεύεται στην ενοικίαση σκαφών. Αν είσαι έτοιμος να κλείσεις one way ticket, διάβασε περισσότερα εδώ!

Administration Executive @ Truberries

Εντάξει, το καταλάβαμε ότι θέλεις να είσαι παντού πρώτη μούρη. Την αίτησή σου, όμως, στην εταιρεία Truberries και στη θέση Administration Executive θα τη στείλεις; Γιατί η συγκεκριμένη θέση είναι κομμένη και ραμμένη για σένα, αφού θα είσαι η εικόνα της εταιρείας και ο συντονιστής όλων των εσωτερικών της αναγκών. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Office Coordinator – Administrative Assistant @ Global Prep

Με περισσότερους από 1000 μαθητές ετησίως το Global Prep είναι το μεγαλύτερο Κέντρο Προετοιμασίας Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Σκοπός του είναι να βοηθήσει τους Έλληνες τελειόφοιτους να γίνουν και αυτοί δεκτοί στο μεταπτυχιακό της επιλογής τους σε Ευρώπη και Αμερική εφαρμόζοντας την πιο σύγχρονη μέθοδο διδασκαλίας για τα standardized tests GRE, GMAT, TOEFL, IELTS και δημιουργώντας ένα τεράστιο δίκτυο συμβουλευτικής προς τους υποψηφίους από Έλληνες που φοιτούν σε κάθε πόλη και σε κάθε χώρα του κόσμου. To Global είναι μια εδραιωμένη επιχείρηση με πολύ δυνατό όνομα στην αγορά, το οποίο χτίστηκε κατά κύριο λόγο από το ανθρώπινο δυναμικό του. Αν επιθυμείς να ενταχθείς και εσύ σε αυτό τώρα έχεις την ευκαιρία να στείλεις την αίτησή σου για τη θέση Office Coordinator – Administrative Assistant εδώ!

Νέες θέσεις έως μέσα Φεβρουαρίου- Άμεση Διαθεσιμότητα @ We Athens

Σταμάτα να αναρωτιέσαι συνεχώς πως μπορείς να βρεις μια θέση εργασίας, αν δεν έχεις προϋπηρεσία. Γιατί η διαφημιστική εταιρεία We Athens δίνει την ευκαιρία σε δύο νέους να στελεχώσουν το τμήμα Επικοινωνίας και Marketing. Η θέση δεν απαιτεί προϋπηρεσία καθώς παρέχεται η κατάλληλη εκπαίδευση από τα άτομα της εταιρείας. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Linked Open Data and Semantic Web Developer @ Linked Open Data and Semantic Web Developer

Η Infalia, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της, αναζητά για τα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη, ηλεκτρολόγο μηχανικό/απόφοιτο σχολής πληροφορικής ή θετικών επιστημών. Ο/η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα απασχοληθεί στο R&D τμήμα της εταιρείας με στόχο την έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων αλγορίθμων και εφαρμογών σχετικών με τον σημασιολογικό ιστό. Αναζητούνται υποψήφιοι/ες με πολύ καλές δεξιότητες στον προγραμματισμό, αυτονομία, σοβαρότητα, συνέπεια και αυτοπεποίθηση, οι οποίοι θα είναι σε θέση να αναλάβουν άμεσα ενεργό ρόλο. Το έχεις; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ 800€ @ Asty Real Estate

Το μεσιτικό γραφείο Asty Real Estate με έδρα τα Νότια Προάστια και πάνω από 36.000 ενεργά ακίνητα στα Νότια και στο κέντρο της Αθήνας με αποκλειστικές εκπροσωπήσεις σε πρεσβείες και κτηματομεσιτικά της Κίνας, Ρωσίας και Ηνωμένα Εμιράτα, αναζητά υποψηφίους προκειμένου να στελεχώσουν και να αναπτύξουν την ομάδα του. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις την αίτησή σου και εμείς να σου εγγυηθούμε ότι παρέχεται συνεχής εκπαίδευση από έμπειρους εκπαιδευτές χρηματομεσητείας και εκτιμητών ακινήτων. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Frontend Developer @ WEBJAR

Η εταιρεία Webjar ιδρύθηκε το 2012 από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στις νέες τεχνολογίες στους τομείς της Πληροφορικής. Καθώς η ομάδα της αναπτύσσεται, αναζητά για έναν φοβερό, ταλαντούχο και έμπειρο προγραμματιστή Frontend. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

 

10 νέες θέσεις που θα σε βάλουν στο χώρο εργασίας που πάντα ήθελες
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top