Daily Yang

21 νέες θέσεις! Βρες τη δική σου και μην αφήσεις κανένα και τίποτα να στην πάρει

Developers ετοιμαστείτε να κάνετε καλοκαιρινό παρτάκι για το νέο σας ξεκίνημα στη νέα σας θέση. Με τόσες ευκαιρίες που θα βρείτε εδώ κανένας δεν θα μείνει παραπονεμένος. Είτε ψάχνετε για θέση σε start-up είτε σε εταιρίες με πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας και διεθνής εμβέλειας, διαβάστε παρακάτω. Εννοείται πως το άρθρο αφορά και όσους ασχολείστε με Marketing, Πωλήσεις και Eπικοινωνία. Πέραν από αυτές τις θέσεις θα βρείτε αρκετές ακόμα στο CollegeLink! Για πάρτε, λοιπόν, μία πρώτη γεύση:

Java Developer @ Accenture Greece
Ναι, καλά διάβασες! Η Accenture, εταιρία παγκοσμίως ηγέτιδα στην παροχή υπηρεσιών σε τομείς όπως strategy, consulting, digital, technology και operations και δραστηριότητα σε 120 χώρες, αναζητά Junior Java Developer. Σε αυτή τη θέση θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σε ένα ακραία συναδελφικό κλίμα και ανάμεσα σε άτομα που θα προσπαθήσουν να επιτύχουν την εξέλιξή σου σε κάθε επίπεδο. Είσαι έτοιμος/η να χτίσεις μία καριέρα που θα σε ανταμείψει; Κάνε την αίτησή σου!

Junior Security Engineer @ Uni Systems
Αν δεν γνωρίζεις ήδη την εταιρία αυτή μπες να την ψάξεις και να πάθεις πλάκα! Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ICT εταιρία με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και πλέον μέλος και της Quest Group. Αν έχεις σπουδάσει Computer Science, IT ή κάποιο παρεμφερή τομέα, (έχεις ολοκληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις) και γουστάρεις να κάνεις και επαγγελματικά ταξίδι, κάνε την αίτησή σου και πες γεια στην νέα σου δουλειά!

Full stack developer, ASP.NET Core @ INDICE
Η INDICE είναι μία software development & cloud computing εταιρία, βραβευμένη για τις υπηρεσίες της. Διαγράφει επιτυχημένη πορεία τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Βόρεια Αμερική. Αν θες να γίνεις μέλος της έμπειρης ομάδας της και να βοηθήσεις στην χάραξη μιας ακόμη πιο επιτυχημένης σταδιοδρομίας, τότε δες τι χρειάζεται να έχεις και κάνε την αίτησή σου!

Junior Sales Assistant @ Interamerican
Αν είσαι φοιτητής ή πρόσφατα απόφοιτος, σε ενδιαφέρει ο κόσμος της Finance – Insurance βιομηχανίας και ψάχνεις να κάνεις την πρακτική σου, η Interamerican (ναι, καλά διάβασες) εταιρία κορυφαία στον τομέα της ασφάλισης, θα αναλάβει την εκπαίδευσή σου και θα σου προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να γίνεις ένας/μία από τους/τις καλύτερους/ες Sales Assistant. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις διάθεση για μάθηση και εξέλιξη και να είσαι επικοινωνιακός/ή. Κάνε την αίτησή σου!

Full Stack Web Developer @ QualityWeb
Έχεις τις γνώσεις και τις ικανότητες να αναλάβεις την θέση του Full stack Web Developer; Τέλεια! Η QualityWeb, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίας κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων στην Ελλάδα, σε αναζητά για να ενισχύσει την ομάδα της. Κάνε την αίτησή σου σε μία εταιρία που σου δώσει προοπτικές εξέλιξης και εφόδια για το μέλλον.

Junior .Net Developer @ Accenture Greece
Ναι, καλά διάβασες! Η Accenture, εταιρία παγκοσμίως ηγέτιδα στην παροχή υπηρεσιών σε τομείς όπως strategy, consulting, digital, technology και operations και δραστηριότητα σε 120 χώρες, αναζητά Junior .Νet Developer. Σε αυτή τη θέση θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σε ένα ακραία συναδελφικό κλίμα και ανάμεσα σε άτομα που θα προσπαθήσουν να επιτύχουν την εξέλιξή σου σε κάθε επίπεδο. Είσαι έτοιμος/η να χτίσεις μία καριέρα που θα σε ανταμείψει; Κάνε την αίτησή σου!

Java Engineer for R&D Department @ EXUS
Η EXUS είναι μία software εταιρία με διεθνή δραστηριότητα. Η έδρα της βρίσκεται στο Λονδίνο, αλλά χρειάζεται έναν/ μία Java Engineer για το τμήμα έρευνας και καινοτομίας που βρίσκεται στην Αθήνα. Σε αυτήν την θέση θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με πολύ ενδιαφέροντα projects που σκοπό έχουν την συνεχή εξέλιξη και την καινοτομία. Θα έρθεις σε επαφή με νέες τεχνολογίες και θα εργάζεσαι δίπλα σε αξιόλογους ανθρώπους και ένα ευχάριστο περιβάλλον. Δες τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

Recruitment Executive/Business Developer (Training Provided) @ Archer IT Recruitment
Οι Recruiters πετυχαίνουν συμφωνίες οπότε όπως καταλαβαίνεις η φύση της θέση αυτής είναι προσανατολισμένη στις Πωλήσεις. Ακόμα κι αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία, δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς η εταιρία παρέχει πρόγραμμα εκπαίδευσης. Αν λοιπόν φαντάζεσαι τον εαυτό σου να ανταπεξέρχεται καλά σε αυτήν την θέση, κάνε την αίτησή σου και ετοίμασε βαλίτσες για Μάλτα!

Android Software Engineer @ INDICE
Η INDICE είναι μία software development & cloud computing εταιρία, βραβευμένη για τις υπηρεσίες της. Διαγράφει επιτυχημένη πορεία τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Βόρεια Αμερική. Αν θες να γίνεις μέλος της έμπειρης ομάδας της και να βοηθήσεις στην χάραξη μιας ακόμη πιο επιτυχημένης σταδιοδρομίας, τότε δες τί χρειάζεται να έχεις και κάνε την αίτησή σου!

Junior Web Developer @ COMMA
Η Comma είναι μία διαφημιστική εταιρία που αποτελείται από μία δυναμική ομάδα και έχει στόχο να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της. Αν θες και εσύ να συμμετέχεις σε αυτή την ομάδα, αν έχεις εμπειρία στο Web Development, πάθος για το αντικείμενό σου και θες να εξελίξεις το ταλέντο σου τότε κάνε αίτηση στη θέση. Κάνε την αίτησή σου!

Content Specialist @ Destsetters
Αν έχεις πτυχίο πάνω σε Media & Communication Science και αντιλαμβάνεσαι τους κανόνες του Marketing και του Content Strategy αυτή είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία για σένα. Ο τουριστικός κλάδος μπορεί να σου προσφέρει αρκετή έμπνευση για ωραίο περιεχόμενο και έτσι κάθε μέρα θα περνάει ευχάριστα. Δες τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

Social Media Manager @ attp
Αν θες να εργαστείς δίπλα σε μία καταξιωμένη ομάδα στο χώρο του advertising, αυτή είναι η ευκαιρία σου! H attp αναζητά ένα άτομo με πάθος και ενθουσιασμό για το Digital Marketing και με διάθεση να αναπτύξει την στρατηγική του σκέψη και την ικανότητά του για δημιουργία. Αν είσαι εσύ ένας/μία από αυτούς κάνε την αίτησή σου!

Sales – Digital Account Manager @ Banasis
Η Banasis στοχεύει ψηλά και πιστεύει στην δύναμη της ομάδας. Γι’ αυτό φροντίζει για την εξέλιξή των υπαλλήλων της. Ψάχνει άτομο για την θέση Sales-Digital Account Manager που θα παρέχει αξία στους πελάτες της γεγονός που θα καταφέρει και μέσα από τις εκπαιδεύσεις από την Google & Facebook για τις οποίες φροντίζει η εταιρία. Κάνε την αίτησή σου και φτάσε ψηλά!

Frontend Software Engineer @ Ziggy Creative Colony AE
H Ziggy Creative Colony είναι μία πολυεθνική digital innovation agency με ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών για τους εργαζομένους της. Προσπαθεί συνεχώς να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και παρέχοντας συνεχή εκπαίδευση στους υπαλλήλους της. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνει την παροχή εξαιρετικών ευκαιριών εξέλιξης καριέρας. Εσύ θα χάσεις την ευκαιρία σου να εργαστείς σε μία εταιρία σαν αυτή; Κάνε την αίτησή σου!

Digital Marketing Associate @ E-Commerce Hellas
Σε αυτήν την θέση θα αναλάβεις τις προωθητικές ενέργειες τόσο της ίδιας εταιρίας όσο και των πελατών της, χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία. Αν είσαι άνθρωπος που βαριέται την στασιμότητα και ψάχνει συνεχώς τρόπους να βελτιώσει τις καταστάσεις τότε να είσαι σίγουρος/η πως σε αυτή την θέση δεν θα βαρεθείς ποτέ. Αξίζει να δεις αν είσαι το κατάλληλο άτομο για την θέση και να αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Κάνε την αίτησή σου!

Software Engineer – Web Development @ SignedBlock
Μία ομάδα «φιλοπερίεργων» ανθρώπων, που αγαπάνε το hacking και την εξερεύνηση και επιθυμούν να δημιουργούν projects με αντίκτυπο στην διεθνή αγορά, αναζητούν έναν ακόμη περίεργο να συμπεριληφθεί στην ομάδα τους. Η δυνατότητα εξέλιξης είναι πολύ μεγάλη οπότε, αν έχεις εμπειρία σε αυτό το κομμάτι και θεωρείς ότι ταιριάζεις με την κουλτούρα της εταιρίας, κάνε την αίτησή σου!

Office Administration @ PROGRESSIVE ORGANISATION
Καταξιωμένη εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας, κατέχοντας ενεργή θέση στο χώρο του Marketing και των Πωλήσεων, επιθυμεί να καλύψει την ειδικότητα του Office Administrator. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου πορεία καθώς θα εξελίξεις skills οργανωτικότητας και επικοινωνίας καθώς και έρευνας και διαχείρισης καταστάσεων. Κάνε την αίτησή σου!

Full Stack Developer @TicketSeller.gr
Η TicketSeller.gr έχει σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουν οι άνθρωποι και χρειάζεται Web Developer που θα ταιριάξει με την κουλτούρα της και θα την βοηθήσει να βελτιώσει την πλατφόρμα της. Η TicketSeller.gr δεν κάνει διακρίσεις! Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να είσαι ωραίος χαρακτήρας και καλός/ή σε αυτό που κάνεις. Κάνε την αίτησή σου και είμαστε σίγουροι πως θα τα περίφημα!

Junior Web Developer @ Destsetters
Η Destsetters είναι το πλέον ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο τουριστικών μαρκών με απόλυτη εξειδίκευση στην ξενοδοχειακή αγορά. Αν σου αρέσουν οι προκλήσεις τότε αυτή η θέση είναι ό,τι πρέπει αφού μέσα από αυτή την θέση θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς πάνω σε απαιτητικά projects. Πρόκειται για ένα start-up περιβάλλον και όπως καταλαβαίνεις τα περιθώρια εξέλιξης είναι μεγάλα! Κάνε την αίτησή σου!

Graphic UX Designer @ QualityWeb
Έχεις γνώσεις Graphic Designer και ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου πορεία; Τέλεια! Η QualityWeb, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίας κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων στην Ελλάδα, αναζητά τον επόμενο Graphic UX Designer να ενισχύσει την ομάδα της. Κάνε την πρακτική σου σε μία εταιρία που σου δώσει προοπτικές εξέλιξης και εφόδια για το μέλλον. Κάνε την αίτησή σου!

Software Developer @ Telenavis S.A.
Η Telenavis είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη IT εταιρία που παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες και αναπτύσσει για τις εταιρίες ευρηματικές λύσεις υψηλής απόδοσης. Η εταιρία ειδικεύεται στο πολύ ενδιαφέρον κομμάτι της γεωγραφικής πληροφορικής και είμαστε σίγουροι πως δεν ακούς συχνά για θέσεις σε αυτόν τον τομέα. Έχεις αυτό που χρειάζεται; Κάνε την αίτησή σου!

SECRETARY-ADMINISTRATIVE OFFICER @ ANAVATHMISI SA
Αν είσαι πολύ καλός/ή στην επικοινωνία (προφορικά και γραπτά), έχεις καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και του MS Office και αν έχεις και προηγούμενη εμπειρία σε τέτοια θέση τότε είσαι το κατάλληλο άτομο για την ANAVATHMISI SA, μία εταιρία που εδώ και 20 χρόνια παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη σε διάφορους τομείς. Κάνε την αίτησή σου!

21 νέες θέσεις! Βρες τη δική σου και μην αφήσεις κανένα και τίποτα να στην πάρει
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top