Daily Yang

30 θέσεις εργασίας σε περιμένουν. Μην αργείς, κάνε την αίτησή σου!

Δεν έχεις προϋπηρεσία και αναζητάς εργασία σε junior θέσεις; Έχεις κάποια εργασιακή εμπειρία η οποία σίγουρα θα σε βοηθήσει στην εύρεση της επόμενης; Καθώς απολαμβάνεις το ζεστό σου καφεδάκι ή και το freddo (γούστα είναι αυτά) και έξω έχει ξεκινήσει το κρύο, μην σπαταλάς άδικα τον χρόνο σου και ρίξε μια ματιά στις παρακάτω θέσεις εργασίας. Που ξέρεις, κάπου εκεί μπορεί να βρίσκεται η εργασία που τόσο επιθυμείς!

Assistant Product Manager @ TOYOTA HELLAS S.A.
Έχεις πτυχίο σε Marketing/Business Administration/Mechanical Engineering και θέλεις να εργαστείς σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτοκινήτων; Μάλιστα, καλά είδες, η TOYOTA HELLAS αναζητά Assistant Product Manager για την ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικού marketing plan, market research, κ.ά. Μην χάσεις την ευκαιρία, κάνε την αίτησή σου τώρα!

Mobile Software Engineer @ INDICE
Η εταιρεία Indice, ένα software house, με βάση την Αθήνα, αναζητά Mobile Software Engineer για ενασχόληση με τα mobile applications με βάση τον πελάτη, εφαρμογή πρακτικών για την βελτιστοποίηση της απόδοσης, για να είναι υπεύθυνος/η για την αρχιτεκτονική και τα νέα χαρακτηριστικά των εφαρμογών, κ.ά. Εάν λοιπόν έχεις 1-2 χρόνια εμπειρία στο mobile development με Java ή Objective-C ή Swift, κάνε την αίτησή σου!

Service Delivery Engineer @ PERSADO
Η εταιρεία PERSADO, Marketing Language Cloud, αναζητά Service Delivery Engineer για την ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας digital marketing campaigns, μέσω ποικίλων καναλιών για 500 πελάτες. Εάν λοιπόν και εσύ έχεις πτυχίο από πανεπιστήμιο Engineering / Computer Science ή παρόμοιο, έχεις τουλάχιστον 1-2 χρόνια εμπειρία στην διαχείριση web campaigns, κάνε την αίτησή σου!

Assistant Product Manager @ Playmobil Hellas A.E.
Θέλεις να εργαστείς στην γνωστή σε όλους Playmobil, εταιρεία παιχνιδιών; Εάν θέλεις να ασχοληθείς με την διαχείριση έντυπων και ψηφιακών μέσων επικοινωνίας της εταιρίας, την υποστήριξη στην διοργάνωση εκδηλώσεων, διαχείριση παραγγελιών (Purchase Orders) από προμηθευτές υλικών, στείλε το βιογραφικό σου!

Software Developer @ AGENSO
Η εταιρεία AGENSO, η οποία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων σε γεωργικό και περιβαλλοντικό τομέα αναζητά Software Developer, με επαγγελματικές δεξιότητες στον σχεδιασμό βάσης δεδομένων, με γνώσεις μίας και παραπάνω από τις γλώσσες προγραμματισμού, PHP, Python, Ruby, Java, .NET και με κατανόηση front-end τεχνολογίες και πλατφόρμες. Έχεις αυτά που χρειάζονται; Κάνε τώρα την αίτησή σου!

Eshop Management @ ANEL A.E.
Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις πιο γνωστές βιομηχανίες στον χώρο της γυναικείας ένδυσης; H ANEL, αναζητά υπεύθυνο/η για την διαχείριση του Eshop τους, με Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση (σε ηλεκτρονικό κατάστημα), γνώση προγραμμάτων H/Y για την εκτέλεση και ολοκλήρωση παραγγελιών και την τηλεφωνική επικοινωνία με πελάτες.

CALLCENTER @ FIRSTDIAL
Θέλεις να ασχοληθείς με την διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων; Η εταιρεία FIRSTDIAL, αναζητά άτομα όλων των ηλικιών τα οποία έχουν διάθεση για δουλειά και θα μπορέσουν να ενταχθούν άμεσα σε ένα από τα τμήματα του τηλεφωνικού μας κέντρου. Εάν λοιπόν έχεις απολυτήριο λυκείου και γνωρίσεις καλή χρήση Η/Υ, αυτή η εργασία είναι για σένα!

Software Engineer @ ATHENS TECHNOLOGY CENTER
Είσαι καινούριος στην αγορά εργασίας και είσαι Software Engineer; Γνωρίζεις από development, testing, και εφαρμογή τεχνικών λύσεων; Αν έχεις πτυχίο από κάποια σχολή Computer Science, Information Technology ή παρόμοια, και έχεις εμπειρία από Angular, React, Vue, κ.τ.λ. Τότε είσαι ο κατάλληλος υποψήφιος για την θέση του Sofware Engineer που αναζητα΄η εταιρεία Athens Technology Center.

Junior Java Web Developer @ DEVELOX
Είσαι νέος και θέλεις να ασχοληθείς με την Java; Γνωρίζεις από Javascript, CSS3, HTML5
jQuery, REST, AJAX, Spring, SQL, και έχεις δουλέψει πάνω σε Maven, Git / SVN; Η εταιρεία DEVELOX, εταιρεία Software Development, αναζητά Junior Java Developer! Κάνε την αίτηση σου!

Office coordinator/administraton @ ROMVOS PACK SA
Είσαι ικανός σαν Office Coordinator για να αναλάβεις ποικίλες καθημερινές εργασίες γραφείου; Εάν έχεις εμπειρία στο customer service, έχεις γνώση των βασικών αρχών για κράτηση βιβλίων και τις διαδικασίες διαχείρισης συστήματος, είσαι οργανωτικός, μπορείς να δουλέψεις υπό πίεση και γνωρίζεις καλά στην αγγλική γλώσσα κάνε αίτηση στην εταιρεία ROMVOS PACK SA, ως Office Coordinator!

Software Developer (mid level) @ Optimum
Είσαι Software Engineer με γνώσεις και εμπειρία σε Java, Junit, Spring, HTML, JavaScript, Angular/Typescript, MS SQL Server/SQL, REST/SOAP; Έχεις τελειώσει σε κάποια σχολή με αντικείμενο το Computer Science, Engineering ή παρόμοιο; Η εταιρεία Optimum που ασχολείται με την διαχείριση θαλάσσιων υπηρεσιών, αναζητά Software Developer. Κάνε την αίτησή σου!

Full Stack Developer @ Swift Marine
Εάν έχεις γνώσεις και εμπειρία σε NodeJS, JQuery, JavaScript, PHP, KendoUI framework / Python / Apache Cordova, HTML και CSS; Η εταιρεία Swift Marine, η οποία προσφέρει λύσεις θαλάσσιας εφοδιαστικης αναζητά Full Stack Developer, με 1+ χρόνο εμπειρίας σε designing και developing εφαρμογών.

DEVELOPER WinForms c# .NET @ Computer Life SA
Η Computer Life ABEE αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λογισμικού αναζητά προγραμματιστή/προγραμματίστρια σε WinForms c# .NET. Εάν έχεις επίσης εμπειρία σε πλατφόρμα DevExpress XAF – XPO θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Μην αργείς, κάνε την αίτησή σου!

Web Application Developer @ PROFILE SOFTWARE
Με πάνω από 27 χρόνια στην αγορά, η εταιρεία Profile Software, η οποία προσφέρει καινοτόμες πλατφόρμες software, αναζητά Web Application Developer. Εάν θέλεις να ασχοληθείς με το αντικείμενο αυτό και έχεις γνώσεις και εμπειρία από HTML5, Bootstrap, CSS, JQuery και REST, και έχεις εργαστεί 2+ χρόνια σε θέσεις με ενασχόληση με Microsoft .Net C# και APIand ASP.NET. για την ανάπτυξη Web Applications, κάνε την αίτησή σου!

Marketing Trainee @ Progressive Organization
H μεγάλη Εταιρία Marketing, Progressive Organization , στο πλαίσιο συνεχούς ανάπτυξης της εμπορικής της δραστηριότητας, ζητά νέους 18- 35 ετών για την ενίσχυση του δυναμικού της. Επιθυμεί να δώσει την ευκαιρία σε άτομα που έχουν τελειώσει μόλις την τριτοβάθμια εκπαίδευση ή έχουν μικρή επαγγελματική εμπειρία, να γίνουν δεκτοί και να εξελιχθούν σ’ ένα δυναμικό περιβάλλον. Έχεις λοιπόν, πολύ καλές επικοινωνιακές, οργανωτικές και ηγετικές ικανότητες; Κάνε την αίτησή σου!

Sales – Digital Account Manager @ Banasis
Η εταιρεία Banasis, εταιρεία που προσφέρει Internet Marketing Services, αναζητά ταλαντούχο Account Manager, με πάθος για το digital marketing, για ενασχόληση με τους πελάτες και αύξηση των εσόδων τους, για να είναι το κύριος μέρος επικοινωνίας με τους πελάτες, για την κατανόηση των στόχων και προσδοκιών των πελατών και η ανάπτυξη online marketing plans με βάση τα παραπάνω, κ.ά. Έχεις αυτά που χρειάζονται; Κάνε την αίτησή σου!

Web Developer @ Petas.gr
Σου αρέσει το Back-end και front-end collaborative development και η συντήρηση ιστοσελίδων; Τότε αυτή η θέση είναι για σένα γιατί η Petas.gr, ένα online Travel Agency, αναζητά Web Developer με πτυχίο στον τομέα του Computer Science, καλή γνώση MySQL, PHP, XHTML, jQuery, CSS και Ajax. Κάνε την αίτησή σου τώρα!

Web Frontend Developer @ INFOCUBE
Η infocube δραστηριοποιείται στον τομέα του ecommerce και έχει αναπτύξει μερικά από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα ανά κλάδο. Αναζητά Web Frontend Developer με κύριο στόχο την υλοποίηση σχεδιασμού των ιστοσελίδων με προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο ιδανικός υποψήφιος θα είναι επηρεασμένος από τον σύγχρονο flat και minimal σχεδιασμό. Είσαι λοιπόν ο ιδανικός υποψήφιος; Στείλε το βιογραφικό σου τώρα!

Junior Area Sales Manager (Exports) @ POLYPRINT A.E.
Είσαι έμπειρος επαγγελματίας στον χώρο των πωλήσεων; H Polyprint A.E., ελληνική εταιρεία που προσφέρει ψηφιακές λύσεις εκτύπωσης υφασμάτων για τη βιομηχανία ενδυμάτων και διακοσμητικών, αναζητά Junior Area Sales Manager για διαχείριση Β2Β σχέσεων της εταιρείας. Κάνε την αίτησή σου τώρα!

Junior Digital Marketeer @ DK MARKETING
Λατρεύεις τον χώρο του Marketing; Μία από τις μεγαλύτερες και πιο φιλόδοξες εταιρείες marketing στην Ελλάδα, η DK Marketing, ψάχνει ένα ταλέντο σαν εσένα ως Junior Digital Marketeer, για να αναλάβει και βοηθήσει με τα social media projects, να διαχειριστεί email marketing campaigns, να βοηθήσει την ομάδα του Digital Marketing με καθημερινές εργασίες, κ.ά. Κάνε την αίτησή σου τώρα!

Junior Full Stack Developer @ SICOA
Η SICOA,εταιρεία ΙΤ και Business, η οποία προσφέρει καινοτόμες λύσεις για εταιρείες, αναζητά Full Stack Developer για ενασχόληση με τεχνολογίες HTML/CSS/Javascript, PHP/SQL, HTTP/REST. Έχεις όλα όσα χρειάζονται; Μην χάνεις χρόνο, κάνε την αίτησή σου!

Project Consultant @ Q-PLAN INTERNATIONAL ADVISORS PC
H Q-PLAN INTERNATIONAL, μία ιδιωτική καινοτόμα συμβουλευτική εταιρεία, αναζητά 2 νέα άτομα ως Project Consultant, για την ένταξή τους στο τμήμα International Projects and Studies, το οποίο εξειδικεύεται στο σχεδιασμό, διαχείριση και επεξεργασία της διεθνούς έρευνας και των international projects and studies. Δέχεσαι την πρόκληση; Κάνε την αίτησή σου τώρα!

Android Developer @ OCTAPPUSH
Θέλεις να εργαστείς σε μία start-up; Η OCCTAPUSH, ένα Social Network για τους mobile gamers, αναζητά Android Developer, για ενασχόληση με Native Java, καλή γνώση του AndroidPlatform, με εμπειρία σε συγκεκριμένα Android components (TabLayout, Recyclerview, Fragments). Κάνε την αίτησή σου τώρα!

Web Designer – Web Developer @ ICRACK
Γνωρίζεις από PHP, CSS3, HTML5, WordPress και έχεις πτυχίο ως Web Designer/Developer ή κάποιο σχετικό πεδίο; Η iCrack, η μόνη εταιρεία που παρέχει πλήρη υποστήριξη στο πεδίο του IT και της τεχνολογίας, αναζητά Web Developer, για ενασχόληση για Web Development, Digital Marketing, Social Media Marketing, Web Analytics, Online Marketing. Κάνε την αίτησή σου τώρα!

Marketing Associate @ MYJOBNOW
Σε εξιτάρει ο χώρος του marketing; Θέλεις να ασχοληθείς με τον σχεδιασμό και την εφαρμογή marketing και διαφημιστικών δραστηριοτήτων; H MYJOBNOW, μία mobile πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή εργοδότες με υποψήφιους που αναζητούν εργασία, αναζητά Marketing Associate για ενασχόληση με έρευνα αγοράς, ανάλυση συμπεριφοράς καταναλωτή, δημιουργία αναφορών πάνω σε μετρικές του marketing και των πωλήσεων, κ.ά. Κάνε την αίτησή σου!

Junior PHP Developer @ NETSTEPS
Θέλεις να εργαστείς στα μεγαλύτερα έργα ηλεκτρονικού εμπορίου; Σε μια πολύ οργανωμένη εταιρία με συνεχή άνοδο;H NETSTEPS S.A. εταιρία που πρωταγωνιστεί στην υλοποίηση έργων ηλεκτρονικού εμπορίου αναζητά Junior PHP Developer για να ενσωματωθεί στην ομάδα ανάπτυξης ηλεκτρονικών καταστημάτων με τη χρήση της πλατφόρμας Magento. Κάνε την αίτησή σου τώρα!

Test Analyst @ EXCITE HOLIDAYS
Θέλεις να εργαστείς σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο Online travel wholesaler; H Excite Holidays αναζητά Test Analyst με εμπειρία σε συγγραφή Test Plans, Test Cases,Acceptance Criteria και σε δημιουργία και συντήρηση Regression Test Suites, κ.ά. Στείλε το βιογραφικό σου!

Nutrition Advisor @ ISOPLUS
Ο/η Nutrition Advisor θα υλοποιεί προωθητικές ενέργειες σε φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων των συμπληρωμάτων διατροφής της ISOPLUS, την αύξηση της αναγνωρισιμότητας των brands, την αύξηση της χρήσης των προϊόντων της και την δημιουργία πιστών πελατών. Θέλεις λοιπόν και εσύ να συμμετάσχεις σε όλο αυτό το project; Κάνε τώρα την αίτησή σου!

Sales & Reservations Agent @ GRECA TRAVEL
Σε εξιτάρει ο χώρος των πωλήσεων και θα ήθελες να ασχοληθείς με την διαχείριση πωλήσεων, κρατήσεων, ticketing και vouchers; Η GRECA TRAVEL, Sales & Reservations Agent σου δίνει αυτή την ευκαιρία. Εάν λοιπόν μιλάς άνετα αγγλικά και/ή Ισπανικά, και έχεις προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε Travel Agency, κάνε την αίτησή σου!

Full Stack Web Developer @ GIM GREEK INTERNET MARKETING
H εταιρεία GIM, αναζητά έναν πλήρης απασχόλησης Web Developer, με γνώσεις και κατανόηση της PHP, MySQL, HTML/CSS, jQuery. Εάν λοιπόν έχεις εμπειρία, ως full stack developer, πτυχίο σε κάποια σχολή Computer Science, ή παρόμοια, είσαι εξοικειωμένος με Linux systems και version control (GIT), κάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!


30 θέσεις εργασίας σε περιμένουν. Μην αργείς, κάνε την αίτησή σου!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top