Videos

Ο μπαμπάς μου είναι ένας ψεύτης…(VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=EZgmj5ay5Bk

Η αγάπη των γονιών για το παιδί τους είναι από τα πιο πολύτιμα πράγματα, καθώς είναι η πρώτη σχέση αγάπης της ζωής μας. Είναι οι μοναδικοί άνθρωποι που μας αγαπούν χωρίς όρους, που θέλουν να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, που θα έδιναν τα πάντα για μας, που προσπαθούν να μην μας λείπει τίποτα, να δουλεύουν σκληρά για να μας παρέχουν ό,τι χρειαζόμαστε. Και το πιο σημαντικό, δεν δείχνουν ποτέ μπροστά μας την κούραση και  τις δυσκολίες τους που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα.Για τους γονείς το μέλλον του παιδιού τους αξίζει κάθε θυσία.

Ακριβώς αυτή την αγάπη εκφράζει και το παραπάνω βίντεο. Πιο συγκεκριμένα εκφράζει την αγάπη του πατέρα για την κόρη του. Στα μάτια της μικρής ο πατέρας της είναι ο ιδανικός πατέρας:έξυπνος, όμορφος, με χιούμορ, ευγενικός, ο ήρωάς της. Όμως αυτό είναι αυτό που φαίνεται. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Ο πατέρας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, δυσκολεύεται να βρει εργασία και γενικά αντιμετωπίζει διάφορες δύσκολες καταστάσεις στην ζωή του, προσπαθώντας πάντα να τα κρύψει από την μικρή κόρη του και να της δείχνει τον «ιδανικό» πατέρα.

Πρέπει να ευχαριστούμε τους γονείς μας για όλα αυτά που μας μαθαίνουν, για τον τρόπο που μας μεγαλώνουν, για το ότι είναι εκεί σε κάθε δύσκολή μας στιγμή, για το ότι μας υποστηρίζουν σε κάθε μας επιλογή, γιατί υπάρχουν στη ζωή μας. Να τους δείχνουμε την αγάπη μας όπως και αυτοί μας δείχνουν την δική τους, γιατί την αξίζουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Μην ξεχνάμε ότι αυτό που είμαστε σήμερα είναι χάρη στους γονείς μας και στον τρόπο που μας έχουν μεγαλώσει.

Ο μπαμπάς μου είναι ένας ψεύτης…(VIDEO)
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top