Fitness

Fitness | Η ουσιαστική σημασία του τι είναι υγεία

Όπου και να γυρίσεις το κεφαλάκι σου , όποιον και να ρωτήσεις σίγουρα έχει άποψη για το Fitness! Είναι τόσο της «μόδας» αυτή η λέξη  που έχει περάσει από τα αυτιά και του πιο αγύμναστου τύπου! Εσύ όμως, ως ενδιαφερόμενος,  γνωρίζεις την πραγματική της ερμηνεία;

FitnessFit : Η ουσιαστική σημασία του τι είναι υγεία.

Η πλήρης ερμηνεία του fitness : «Είναι η ικανότητα του ανθρώπινου σώματος να βρίσκεται σε ετοιμότητα για να μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να λειτουργεί με δύναμη, χωρίς υπερβολική κόπωση και με περίσσεια ενέργεια. Αυτό του επιτρέπει να εμπλακεί σε οποιαδήποτε δραστηριότητα κατά την διάρκεια της ημέρας και κάτω από οποιαδήποτε κατάσταση άγχους – πίεσης.»

Fitness, λοιπόν, δεν είναι κανένα είδους γυμναστικής, αλλά όλοι οι τύποι εκγύμνασης μαζί. Είναι ο τρόπος που σε βοηθά να φαίνεσαι, να αισθάνεσαι και να είσαι ο,τι καλύτερο για τον εαυτό σου !Το μέσο για να ανταπεξέρχεσαι στις καθημερινές ασχολίες με δυναμισμό, η απόκτηση ενέργειας για την απόλαυση των δραστηριοτήτων σου, η άμεση αντίδραση σε επείγουσες καταστάσεις, η ικανότητα να αντέχεις, να «κοντρολάρεις» και να περιορίζεις το stress. Είναι η βάση για την καλή σωματική και ψυχική σου υγεία!

Με μία μικρή εισαγωγή στον κόσμο του fitness μπορείς τώρα να καταλάβεις τον λόγο που είναι το απόλυτο trend.Τόσο χρήσιμο και επίκαιρο ειδικά στους ταχύτατους ρυθμούς ζωής που διανύουμε. +Είναι το must have που δεν πρέπει να παραλείψεις, το take action που οφείλεις στο σώμα σου, το yang που ομορφαίνει τον εαυτό σου!

Stay focused! Think fitness!

Fitness | Η ουσιαστική σημασία του τι είναι υγεία
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top