Σούξου -Μούξου

Πρέπει οι άντρες να κερνάνε πάντα στο πρώτο ραντεβού;

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε το πρώτο μας ταξιδάκι. Όπως σας υποσχέθηκα, θα δούμε τις σχέσεις μας με το αντίθετο φύλο. Οι προβληματισμοί μας είναι οι εξής:

  • πρέπει οι άντρες να είναι ιππότες και να μας κερνάνε όταν βγαίνουμε έξω μαζί τους, και ποιες οι αντιδράσεις τους πάνω σε αυτό;
  • κάνουμε σεξ στο πρώτο ραντεβού, και ποια είναι η άποψή τους αν το κάνουμε;
  • υπάρχει ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα, και ποια είναι η πραγματική έννοια της ισότητας;
  • υπάρχει φίλια ανάμεσα στα δύο φύλα, και οι αντιδράσεις μας πάνω σε αυτό.

Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο θέμα για αυτή την εβδομάδα. Πρέπει οι άντρες να μας κερνάνε στο πρώτο ραντεβού; Ας είμαστε ρεαλιστές. Όλες οι κοπέλες κατά βάθος είναι ρομαντικές και περιμένουν τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο. Ας μην κρυβόμαστε. Έχουμε μεγαλώσει όλες με τα ίδια παραμύθια. Χιονάτη, Σταχτοπούτα, Ωραία Κοιμωμένη κτλ. Όπως και να έχει, αυτά τα παραμύθια έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους μέσα μας. Όλες, λοιπόν, θέλουμε ο άντρας να μας φροντίζει, να μας διεκδικεί, να μας αγαπά για πάντα, ακριβώς όπως και στα παραμύθια.

Όλες μας έχουμε βγει έξω με κάποιον που δεν μας έχει κεράσει, και ας ήταν και το πρώτο ραντεβού (τι ρεζιλίκι). Η διαφορά είναι ότι κάποιες κοπέλες το δέχονται και κάποιες άλλες όχι.  Η απάντηση του άντρα είναι γνωστή σε όλους μας. Ισότητα θέλαμε. Μην ανησυχείτε. Θα το αναλύσουμε και αυτό κάποια άλλη στιγμή.

Προσωπικά, πιστεύω ότι πρέπει να κερνάνε. Έτσι μεγάλωσα από τον πατέρα μου, έτσι μεγάλωσε και τον αδελφό μου. Να είναι gentleman. Θεωρώ το γεγονός ότι κάποιοι άντρες δεν κερνάνε είναι δική μας δημιουργία. Αν δεν το επιτρέπαμε δεν θα συνέβαινε. Τι θα έκαναν δηλαδή, θα σταματούσαν να βγαίνουν ραντεβού. Από την άλλη, δεν πολυφταίνε και οι ίδιοι.

Θα ήθελα να καταλάβω τον λόγο που τα κορίτσια πληρώνουν τον καφέ τους σε τέτοιες περιπτώσεις. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα φόβου και ανασφάλειας. Τους αρέσει τόσο πολύ το κελεπούρι, που προκείμενου να τον ξαναδούν – καθώς ο πρίγκιπας είναι βάτραχος τελικά και μόνο εάν τον φιλήσουμε θα μετατραπεί σε πρίγκιπα, ενώ αν τον πληρώσουμε και θα παραμένει βάτραχος – πληρώνουν τον καφέ τους. Ο φόβος της απώλειας και της μοναξιάς, είναι η αιτία που τα πράγματα έχουν αλλάξει τόσο πολύ στην εποχή μας.

Δέχομαι τις κύριες που είναι ανεξάρτητες και θέλουν να παραμένουν έτσι, αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ναι καλή μου, ξέρουμε ότι έχεις προκόψει στην ζωή σου. Δουλεύεις, είσαι ανεξάρτητη, αλλά και ο άντρας που σε συνοδεύει πρέπει να τιμά και λίγο τα παντελόνια που φοράει. Άφησέ τον. Αν νιώθεις υποχρεωμένη ως προς τον άντρα, μπορείς πάντα να του πάρεις κάποιο δωράκι. Ας υπάρχει και λίγη μαγεία γύρω μας, λιγος ρομαντισμός όπως παλιά. Που σε περίμενε να βγεις λίγο στο παράθυρο να σε δει, να σε διεκδικήσει, να σου πει γλυκόλογα, να είναι κύριος απέναντι σου. Το ωραίο παιχνίδι τέλος πάντων, το οποίο έχει χαθεί.

Σαφώς και υπάρχουν ακόμα άντρες της παλιάς σχολής, δεν λέω, αλλά λίγοι. Δεν κάνετε ένα fan club λέω εγώ, να σας βρούμε εμείς που κουβαλάμε τα ίδια μυαλά;
Όποιος έχει να πει κάτι, πολύ ευχαρίστως. Δεχόμαστε σχόλια.. αγόρια προσοχή.

Πρέπει οι άντρες να κερνάνε πάντα στο πρώτο ραντεβού;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top