Videos

Η δύναμη της γυναίκας!

Το παραπάνω βίντεο, αν και πρόκειται για διαφήμιση, αναφέρεται στις γυναίκες και στην αντίληψη που υπάρχει για αυτές ότι «αφού είσαι γυναίκα, δεν μπορείς να τα καταφέρεις». Στα κορίτσια που πρωταγωνιστούν στο βίντεο γίνονται διάφορα ερωτήματα για το αν έχουν έρθει ποτέ αντιμέτωπες με την παραπάνω αντίληψη. Αν ΝΑΙ, πώς έχουν αισθανθεί και πώς συμπεριφέρθηκαν. Παρακολουθώντας το βίντεο αντιλαμβανόμαστε ότι εκεί έξω δυστυχώς συνεχίζει να υπάρχει αυτή η αντίληψη. Το γυναικείο φύλο θεωρείται ακόμη υποβαθμισμένο, αδύναμο και ανίκανο να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της ζωής.

Συνήθως όταν μια γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με μια τέτοια συμπεριφορά θα πληγωθεί και θα έχει ανασφάλειες για τις ικανότητές της. Μπορεί να φτάσει ακόμα και σε σημείο να παρατήσει τις ασχολίες της και να κλειστεί στον εαυτό της. Το μόνο σίγουρο είναι όταν αποκτήσει την χαμένη της αυτοπεποίθηση και σηκωθεί πάλι στα πόδια της, θα δώσει το  100% του εαυτού της και τα αποτελέσματα θα είναι φανταστικά.

Για αυτό κορίτσια, αν ποτέ σας πουν ότι δεν μπορείτε να καταφέρετε κάτι, απλά αποδείξτε τους ακριβώς το αντίθετο και μάλιστα ότι μπορείτε και καλύτερα από αυτούς. Να μην χάσετε ποτέ τον εαυτό σας για οποιονδήποτε που δεν εμπιστεύεται τις δυνάμεις σας ως γυναίκα ή που υποβαθμίζει τον ρόλο σας.

Η δύναμη που κρύβουμε μέσα μας είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που νομίζουμε ότι έχουμε. Το μόνο που μας μένει είναι να την δείχνουμε κάθε μέρα. Να είμαστε ασταμάτητες, περήφανες, να έχουμε σιγουριά και να μην περιοριζόμαστε.

Η δύναμη της γυναίκας!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top